- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
- Konu Sahibi FairyTale61
-
Merhaba arkadaşlar,
benim de haziran ayında 2. aşılamam olacak inşallah...ilki hap ile yapılmıştı bu sefer iğne ile olacak...
2. aşılama için doktorumu değiştirdim ve içimde tuhaf bir heycan ve umut var...
inşallah bu sefer veya 3. aşılamada tutar da hiç birimizde tüp bebeğe gerek kalmaz...
bu arada benim de sol tüpüm kapalı ve sağ taraftaki yumurtalık daha tembel...
amaaa adetime en az 6 gün var dahagelsin 2. günü hemen doktora uçacağım
Merhaba kizlar ben 10 senelik evliyim 1 senedir korumuyor esim ama hamile kalamadim bu 3.ayim tedaviye basliyali..daha once klomen ve catlatici igneyle dogal yoldan denedik olmadi gecen ay asilama oldum malasef negstifdoktor benim rahim filmi cektirmeden asilama yapmisti bu ay ikinci asilama olcam yine rahim filmi cekmeden yapiyo anladim gitti ya tuplerim kapaliysa bosu boduna stres olcam...artik herseyin hayirlisi bu besinci gunum klomen iciyorum gunde 3 tane cuma gunu doktora gitcem sanirim pazarteside asilama olurum herseyin hayirlisi..
Merhaba kizlar ben 10 senelik evliyim 1 senedir korumuyor esim ama hamile kalamadim bu 3.ayim tedaviye basliyali..daha once klomen ve catlatici igneyle dogal yoldan denedik olmadi gecen ay asilama oldum malasef negstifdoktor benim rahim filmi cektirmeden asilama yapmisti bu ay ikinci asilama olcam yine rahim filmi cekmeden yapiyo anladim gitti ya tuplerim kapaliysa bosu boduna stres olcam...artik herseyin hayirlisi bu besinci gunum klomen iciyorum gunde 3 tane cuma gunu doktora gitcem sanirim pazarteside asilama olurum herseyin hayirlisi..
canımm ne kadar pozitifsincanım tüm olumsuzlukları at kafandan olumlu düşün olumlu olsun :) ben 9 senedir uğraşıyorum ama yinede yok herşeyin hayırlısı allah sağlık sıhhat verdigi sürece hep olumlu düşün pozitif ol insan herşeye pozitif baktıgı zaman her şey bir süre sonra öyle gitmeye başlıyo bi şarkı aç sevdigin bi sanatcıdan veya camı aç derin bi nefes al ve ben burdayım hayat de :) bende önceden hep umutsuz ve hayatta kendimi silik hissederdim çocugum yok ya sanki anlımda yazıyo herkez bana acınası gözlerle bakıyo felan zannederdim sonra dedim kendine gel ve toparlan allah sağlık verdigi sürece bu tedavilerine devam et ama bir taraftandan hayatı yaşa yaşaki hayatta sana birşeyler katsın :) yani uzun lafın kısası HAYATA GÜLÜMSE Kİ ODA SANA GÜLÜMSESİN !!
canımm resmen aynı durumumuz benimde 2. aşılama ilki hapla yapılmıştı..bende doktor değiştim ve 2.aşılamam iğneyle olacak..Merhaba arkadaşlar,
benim de haziran ayında 2. aşılamam olacak inşallah...ilki hap ile yapılmıştı bu sefer iğne ile olacak...
2. aşılama için doktorumu değiştirdim ve içimde tuhaf bir heycan ve umut var...
inşallah bu sefer veya 3. aşılamada tutar da hiç birimizde tüp bebeğe gerek kalmaz...
bu arada benim de sol tüpüm kapalı ve sağ taraftaki yumurtalık daha tembel...
amaaa adetime en az 6 gün var dahagelsin 2. günü hemen doktora uçacağım
canımm benimm ne kadar zorlu süreçler geçirmişsin...bunca zaman vee bunca uğraş kolay olmasa gerek ben daha 2. yılda çmküşe geçtim sen 9 senedir bu hasretı cekıyorsun..canımmm inşallaaahh sendenn güzel haberlerr alırızz inan şuan kendimden çok senin iyi haberini almayı umut edıyorum..inşallahhh bu sefer herşey guzel olucak vee sewınclı haberı verıceksinn..herşeyin başı inanç bence pozitif olup inanmalıyız olucagına inşallah olucak o bebişlerr bu göbüşlereee gelicekk iştee o kadarrrr !!!
merhaba canımcım...
ahh canımm benım her ay aynı hüsran artık ne denırkiii...bende bı kaç gün önce senın gıbıydım ama yıne umutlar ıcımde yeşerdi inşallahh seninde için ferahlar tatlım..bu arada randövu aldınmı sabah saatlerınde almayı unutma kuzum doktorun amelıyatı varr
merhaba canımm hoşgeldin aramıza..inşallaahh hepimiz güzel haberler veririz....
yawrucumm senlee durumlarımız aynı nedır bu tüplerden çektiğimizz benımde sol tüpüm kapalısağ taraf acık ama yumurta tembellıgı yok sanırım...ben ılk kez aşılama oluyorum ve bugun 3 iğnemi vurdum
sen hangi şehirdesin ve nerede yaptırıcaksın aşılamanı tatlım..ayy inşallah kırmızılar gelmezdee aşılamaya gerek kalmadann hamişşşşolursunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hoşbuldukkkk canım, hadi hayırlısı inşallah tutar da güzel haberlerinle bizleri de sevindirirsin
ben istanbuldayım umut tüp bebek merkezinde yaptıracağım...
inşallah tez zamanda olur çok sağol tatlımmm
canımm benimm ne kadar zorlu süreçler geçirmişsin...bunca zaman vee bunca uğraş kolay olmasa gerek ben daha 2. yılda çmküşe geçtim sen 9 senedir bu hasretı cekıyorsun..canımmm inşallaaahh sendenn güzel haberlerr alırızz inan şuan kendimden çok senin iyi haberini almayı umut edıyorum..inşallahhh bu sefer herşey guzel olucak vee sewınclı haberı verıceksinn..herşeyin başı inanç bence pozitif olup inanmalıyız olucagına inşallah olucak o bebişlerr bu göbüşlereee gelicekk iştee o kadarrrr !!!
merhaba canımcım...
ahh canımm benım her ay aynı hüsran artık ne denırkiii...bende bı kaç gün önce senın gıbıydım ama yıne umutlar ıcımde yeşerdi inşallahh seninde için ferahlar tatlım..bu arada randövu aldınmı sabah saatlerınde almayı unutma kuzum doktorun amelıyatı varr
canımm resmen aynı durumumuz benimde 2. aşılama ilki hapla yapılmıştı..bende doktor değiştim ve 2.aşılamam iğneyle olacak..
benimde sağ tüpüm kapalı ve sağ yumurtalığım çok iyi sol biraz tembel maalesef..
inşallah hepimiz hayırlı ve güzel sonuçlar alırız..
canımm ne kadar pozitifsin:hikayeni okudum 9 yıllık senin hasretin..rabbim biran önce yüzünü güldürür inşallah
canımm resmen aynı durumumuz benimde 2. aşılama ilki hapla yapılmıştı..bende doktor değiştim ve 2.aşılamam iğneyle olacak..
benimde sağ tüpüm kapalı ve sağ yumurtalığım çok iyi sol biraz tembel maalesef..
inşallah hepimiz hayırlı ve güzel sonuçlar alırız..
merhaba tatlıımm..
evet canım ilk gün değişik bir ruh hali oluyor ama sonra yine umutlanıyoruz..bunada şükür canım umudumuz var enazından..
aldım tatlım randevuyu çarşamba 11.45 te
hoşbuldukkkk canım, hadi hayırlısı inşallah tutar da güzel haberlerinle bizleri de sevindirirsin
ben istanbuldayım umut tüp bebek merkezinde yaptıracağım...
inşallah tez zamanda olur çok sağol tatlımmm
inşallah canım ben bu defa pek bi umutluyum bakalım hayırlısı ama daha önceden olsa kasardım kendimi ne olacak nasıl olacak diye ama belkide ilk defa bu kadar rahatım hiç kasmıyorum acele etmiyorum belirti aramıyorum çok relax gördüm kendimi
ewt cnm geçen gün hatırla bende öyleydım şehrı terkedesım vardı kı hala varr
hadii bakalım randövun hayırlı olsun cnm benım randovu 8.45 de karşılaşamıycaz desenee
inşallahh tatLımmm birbirimiz için bol bol dua edeLim..dua kaderi değiştirirmişş
internetten oranın methını duydum cnm inş. hayırlısı olur bende medipolde yaptırıyorum bilmiyorum nedendır doktordan cok ozıtıf enerjı alıyrum vee moral olarak beni yükseltiyorr
yawrucumm ben senin enerjinee bayıldım walla çok olumLu enerji verıyorsunn...en guzelını yapıyorsun walla ahh bıdee ben kendımı rahat bıraksm ıster ıstemez cok stres yapıyorum hatta psıkologa bıle gıtmeyı dusunuyordum kafamı rahatlatsın dıye..kızz senn guzel kafa yapıyonn benım psıkologum olsanaaa
evet canım hatırlıyorum inan bende aynı durumdayım herşeyi herkesi bırakıp gitsem bi yerlere..
erken saate istedim randevu an erken bu saati verdiler..tühh üzüldüm keşke karşılaşaydık..
olurum bebiş zaten doktora ne gerek var burda bişz varken dimi ama :) valla ben baktım aklıma birşey takıldı hemen başka bir şeyle ilgilenmeye başlıyorum hiç birşey yapamassam açıyorum sevdigim bi müzik deli dana gibi dans ediyorum
hadii kendini toparla canımm unutmaa rabbım bızı denıyorr halımıze şükür beterın beterı var bız sabrdıyoruzz yarınlar bızım ıcın cok guzel olucak rabbım bıze hayırlı ewlatlar nasip edicek...belkıde seneye bu konuşöalarıımızı okuyup gulucez
hadii şimdii moralini yüksek tut ve o şekilde tedaviye başla canım...ewt yaa ne guzel olucaktı görücektik birbirimizi kaynanamla gitmemiş olsam beklerdım wlla seni ama kaynana peşimdee maaleseffbelli olmaz bigün denk geliriz illaki daha aşılama olana kadar çok gidip gelcez doktoraa
kuzuLarr ben bi yemek arası verıyorum yemek yapıp geLcemm hemenn burdaysanızz sohbete dewam ederizz
bu arada bugunki iğnemi biraz zor vurdum yanı ıgneyı batırdım bastırdımm sıfırlanmadı bastırmaya dewam ettım baktım yıne sayılar var çıkrttım ıgneyı sonra tekara batırdım bastırdım we bu sefer sıfırlandı acaba bişey olurmuuu
hahahaha aynenn öyleee kızlarr walla ben kendımı yarım doktor gıbı hissediyorumm bi çok konuda bılgı sahıbı olduk sizde benim gibi hissediyomusunuzz yakındaa muayenehane bıle açabilirimmm
ayy ben öyle değilim iştee takıntılıyım bişeye taktımmı kafayı yer bıtırırım kendımı..bekarken bende öyleydim açardım müzik göbek atar dururdum..ohh nee guzell sen dans ederek kendını boşaltıyorsunn bundan sonra beraber şarkılar söyleyerek kafa boşaltalımmm
canım allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin :) darısı bizlerin başına teşekkür ederim cevabın için hemen yarın alıp başlıyorum
ayy buda ayrı bi konu dimi ben nasıl yapıcam iğneyi çok korkarım:18::18::18:
kociş desem o benden beter bakamaz bile..
amin canım inş. ben adetım bıtınce basladım hemn bırde tavsıye uzerıne içmiştım ama esımınde içmesını tavsıye etmışlerdı bız ikimiz berden içtik bılgın olsun yınede
canım saol ya bilgi için biraz önce eşimle konuşuyoduk erkeklerde içiyormu diye sordu bende sağa sola baktım okudugum herşeyde kadınlar için diyodu dedim herhalde erkekler içemiyor o zaman bu akşam kocişde başlasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?