- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
- Konu Sahibi FairyTale61
-
- #1.061
tsk ederim birsen cim sen nasılsın cnm bnmde 10. gün aşılamam ama hiç bi belirtim yok kasık ağrım vardı biliyorsun oda ilacdan gaz sancısı dedi dr ilacı bıraktım ağrım gecti şu an hiç bi belirtim yok ayaklarımın üşümesi ve göğüsümde cıkan damardan başka hayırlısı artık cnm sıtres olma cok takılma cnm olacağı varsa olur zaten...
Canlar hepinize çok teşekkür ediyorum her şey için, Temmuz ayında olacak yeni aşılama. 1 ay ara verdi doktor. Bu arada topiği takip etmeye çalışacağım, benim sonucum negatif olduğu için faal olarak bir şeyler yazıp kafanızı karıştırmak istemiyorum. Ama geyik muhabbetine sonuna kadar varım :)
birsencim inşallah sen güzel haberleri alırsın ve Temmuz ayı topiğini deneyimli ve anne olarak açar bize yol gösterirsin.
Hepinizden Allah razı olsun.
canım kan testın cıktımı keşke bı mucıze olsada hamiş çıksan..neguzell eglenırdık..bizi bırakma canım herzaman her sohbete katılabılırsın...zaten aşılamayla sansımızın cok düşük oldugunun hepimiz farkındayız en azından ben kendı adıma pek umut baglamıyorum..
senden de allah razı olsun cnm kırmızılar gelmeden ne gıbı belırtılerın vrdı
Canım kan testi sonucunu da öğrendim, hemşireyle de telefonda konuştum. Kesin negatif
kırmızılardan önce hatta aşılamadan sonra kırmızılara kadar sürekli kasık ağrısı vardı. Sürekli ayaklarım üşürdü, sürekli gaz vardı. Kısacası adet belirtilerinin hepsi vardı. Karnımın alt kısmında gerginlik vardı. Bu belirtilerden sonra sonuç negatif. Aynı belirtileri yaşayıp sonucu pozitif olanlar da çıkabilir. Kendinizi kıyaslayın canınızı sıkmayın sakin. Kızarım hepinize
Birsencim canım benim sonuç negatif,listeye ekleyebilirsin canım. 1 ay ara dediler. Temmuz'da başlayacağız gene
Allah dan ümit kesilmez cnmm...bende ıyıyımm mooncumm bugün salaklık yaptım biraz ewı toparlayım derken koltugu kaldırdımmsonrasında belım acaip ağırdı ama şimdi iyiyim..her ne kadar umutsuz olsada ınsan yıne bır umut beklıyor iştee tatlım elden gelmıyor keşkee hıc stres yapmasak..bu arada ılk asılamam tatlım..daha önce 3 kez klomen ve catlatma ıgnesı kullanmıstım benım adete bı hafta kala cıkar belırtıler o yuzden yıne olmadı dedim
aa cnm bnmde adet öncesi ateş basar cok fazla ama şimdi tam tersi ayaklarım buz alla alla demekki kişiden kişiye değişiyor...bu sydıkların bende de her ay adet öncesi olur cnm ve yıne var..ben kendımı anlıyordum ztn olmadı dıye..en azından benım bıldıgım hamılelıktı vucut ısısı yuksek olurmuş ve sıcak basarmış..benımde ayaklarım buz gıb hıc ısınmadı zaten..allah buyuk bızede bıgun o sewıncı yasatacak inşallahh...
bu arada kızlar üzülmesin aynı adet belırtılerını yasayıp hamile olan kısı sayısıda çok fazla
bu sydıkların bende de her ay adet öncesi olur cnm ve yıne var..ben kendımı anlıyordum ztn olmadı dıye..en azından benım bıldıgım hamılelıktı vucut ısısı yuksek olurmuş ve sıcak basarmış..benımde ayaklarım buz gıb hıc ısınmadı zaten..allah buyuk bızede bıgun o sewıncı yasatacak inşallahh...
bu arada kızlar üzülmesin aynı adet belırtılerını yasayıp hamile olan kısı sayısıda çok fazla
canım benim senle birdi ama ben senden daha çobuk adet gördüm hiç sekmedi peşine birdaha başladım bakalım hayırlısı bana ara verdirmediler doktorum sadece vücudu yorma kabız olmamaya dikkat et dedi buda olmadı hemen tüpe geçicem
aa cnm bnmde adet öncesi ateş basar cok fazla ama şimdi tam tersi ayaklarım buz alla alla demekki kişiden kişiye değişiyor...
canım sen kızlara diyorsun aynısını sen yapıyorsun, ümidini yitirme. Allah kısmet etsin inşallah tez zamanda anne olmayı:)
bt canım. geçmiş olsun arkadaşım. inşallah önümüzdeki yoknaz varnaz olur. kız belki de varcandır da ondan kızıp gelmemiştir bu ay. olmadı diye bizi boşlamak yok küserim valla..
kız birsen sen de öyle olmadı falan deme. konsere gidemedin diye iyice bi umutsuzluğa kaptırmışsın. keşke konsere gideydin de o koltuğu kaldırmayaydın. senin kv işi biliyo. gelinindeki potansiyelin farkında da ondan iş yaptırmıyor sana.
athena slm sen abdurrahman dağcı ya gidiyordun dimi?ki abdurrahmana iyi derler ama rahim filmi olmadan aşılamaya geçmesi enteresan.ben ümit ekmene gidiyorum genesis e ilk istediği rahim filmiydi.hatta araştırmayada gitmiştim önceden aşılama istersen rahim filmin olucak demişlerdi.caım rahım filmi çekmeden doktorun nsl aşılama yapar..yaa tüplerin kaapalıysa onca hormonu bosuna yuklemıs oluyorsun vucüdüna..ben olsam derhal doktorumu değiştirir rahim filmi çektirir oyle devam ederdım tedavimee[/QUOTE
Hayatim ben tekirdagda oturuyorum ve aradtirmalarim sonucu en iyi doktor bu...ben ozel hastaneye gidiyorum normal burdaki hastanekerden en pahali olan hastane bu saglik ocagindaki hwmsirede bana bir doktor onerdi eger bu ayda olmazss ona gitcem sanirim...
canım sen kızlara diyorsun aynısını sen yapıyorsun, ümidini yitirme. Allah kısmet etsin inşallah tez zamanda anne olmayı:)
Canım bana 1 ay ara dedi, kendiniz takılın dedi :)
suecimm tatlmm hoşgeldinnbakk bakk nasıldı biliyorr ah o konser yokmuydu o konser şaka bi yana bi hafta yattım yattım bugun salak gibi koltuk kaldırdım yaa bnde de bı dengesızlık oluştu ​sıkıntıdan ne yapıcagımı şaşırdım..ee sen nasılsın cnm ?
athena slm sen abdurrahman dağcı ya gidiyordun dimi?ki abdurrahmana iyi derler ama rahim filmi olmadan aşılamaya geçmesi enteresan.ben ümit ekmene gidiyorum genesis e ilk istediği rahim filmiydi.hatta araştırmayada gitmiştim önceden aşılama istersen rahim filmin olucak demişlerdi.
ben de selda hanıma gidiyorum. önce klomenle denetti. olmayınca tüplere bakalım deyip rahim filmi çekti sonra aşılamaya geçti. ben de isteniyo diye biliyorum ama... gerçi abdurrahman bey de çok iyi bi doktor. vardır heralde bir bildiği:26::26:
amaaan işte ne olsun geldim okuldan yemeğimi yaptım. şimdi de topiğimize bakıyorum ölebugün arkadaş bana " senden korkuyorum bu ara hep açım diyosun" dedi. yok falan dedim ama içten içe çok umutlandım yine. ağzında kötü bi tat var mı diye de sordu. evet var ama çaydan galiba diye geçiştirdim heyecanla bekliyorum şimdi.
athena slm sen abdurrahman dağcı ya gidiyordun dimi?ki abdurrahmana iyi derler ama rahim filmi olmadan aşılamaya geçmesi enteresan.ben ümit ekmene gidiyorum genesis e ilk istediği rahim filmiydi.hatta araştırmayada gitmiştim önceden aşılama istersen rahim filmin olucak demişlerdi.
Evet canim abdurrahman beye gidiyorum zaten buda tutmazsa rahim filmi cekeriz demisti artik hayirlisi herseyin...
ben de selda hanıma gidiyorum. önce klomenle denetti. olmayınca tüplere bakalım deyip rahim filmi çekti sonra aşılamaya geçti. ben de isteniyo diye biliyorum ama... gerçi abdurrahman bey de çok iyi bi doktor. vardır heralde bir bildiği:26::26:
Bende ayni dusundum canim bildigi birsey vardir herhalde artik neyapcagimi bilmiyorum bir devam edeyin diyorum abdurrahman beye bir yanimda baska doktormu arastirsam diye kararsizim ama sunu soyleyebilirimki cok guler yuzlu bir doktor yaninda hic sikikmiyorsun rahat ettiriyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?