2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

bende ıyıyımm mooncumm bugün salaklık yaptım biraz ewı toparlayım derken koltugu kaldırdımm sonrasında belım acaip ağırdı ama şimdi iyiyim..her ne kadar umutsuz olsada ınsan yıne bır umut beklıyor iştee tatlım elden gelmıyor keşkee hıc stres yapmasak..bu arada ılk asılamam tatlım..daha önce 3 kez klomen ve catlatma ıgnesı kullanmıstım benım adete bı hafta kala cıkar belırtıler o yuzden yıne olmadı dedim

canım kan testın cıktımı keşke bı mucıze olsada hamiş çıksan..neguzell eglenırdık..bizi bırakma canım herzaman her sohbete katılabılırsın...zaten aşılamayla sansımızın cok düşük oldugunun hepimiz farkındayız en azından ben kendı adıma pek umut baglamıyorum..

senden de allah razı olsun cnm kırmızılar gelmeden ne gıbı belırtılerın vrdı

Canım kan testi sonucunu da öğrendim, hemşireyle de telefonda konuştum. Kesin negatif
kırmızılardan önce hatta aşılamadan sonra kırmızılara kadar sürekli kasık ağrısı vardı. Sürekli ayaklarım üşürdü, sürekli gaz vardı. Kısacası adet belirtilerinin hepsi vardı. Karnımın alt kısmında gerginlik vardı. Bu belirtilerden sonra sonuç negatif. Aynı belirtileri yaşayıp sonucu pozitif olanlar da çıkabilir. Kendinizi kıyaslayın canınızı sıkmayın sakin. Kızarım hepinize

bu sydıkların bende de her ay adet öncesi olur cnm ve yıne var..ben kendımı anlıyordum ztn olmadı dıye..en azından benım bıldıgım hamılelıktı vucut ısısı yuksek olurmuş ve sıcak basarmış..benımde ayaklarım buz gıb hıc ısınmadı zaten..allah buyuk bızede bıgun o sewıncı yasatacak inşallahh...

bu arada kızlar üzülmesin aynı adet belırtılerını yasayıp hamile olan kısı sayısıda çok fazla

Son düzenleme:
Birsencim canım benim sonuç negatif,listeye ekleyebilirsin canım. 1 ay ara dediler. Temmuz'da başlayacağız gene

canım benim senle birdi ama ben senden daha çobuk adet gördüm hiç sekmedi peşine birdaha başladım bakalım hayırlısı bana ara verdirmediler doktorum sadece vücudu yorma kabız olmamaya dikkat et dedi buda olmadı hemen tüpe geçicem

Allah dan ümit kesilmez cnmm...

aa cnm bnmde adet öncesi ateş basar cok fazla ama şimdi tam tersi ayaklarım buz alla alla demekki kişiden kişiye değişiyor...

canım sen kızlara diyorsun aynısını sen yapıyorsun, ümidini yitirme. Allah kısmet etsin inşallah tez zamanda anne olmayı:)

Canım bana 1 ay ara dedi, kendiniz takılın dedi :)

aa cnm bnmde adet öncesi ateş basar cok fazla ama şimdi tam tersi ayaklarım buz alla alla demekki kişiden kişiye değişiyor...

ewt tatlım o yuzden aslında belırtılere pek kafa yormamak lazım herkeste farklı etkı gosterıyor..

canım sen kızlara diyorsun aynısını sen yapıyorsun, ümidini yitirme. Allah kısmet etsin inşallah tez zamanda anne olmayı:)

cnm benım baştan pek ümitlenemedım ben cunkı yumoşlar bu ay cok yavs gelıstı ve en son 16 mm dı snrasınd 18 oldumu olmadımı meçhul o yüzden ben basından berı umutlu değilim pek

bt canım. geçmiş olsun arkadaşım. inşallah önümüzdeki yoknaz varnaz olur. kız belki de varcandır da ondan kızıp gelmemiştir bu ay. olmadı diye bizi boşlamak yok küserim valla..

kız birsen sen de öyle olmadı falan deme. konsere gidemedin diye iyice bi umutsuzluğa kaptırmışsın. keşke konsere gideydin de o koltuğu kaldırmayaydın. senin kv işi biliyo. gelinindeki potansiyelin farkında da ondan iş yaptırmıyor sana.

suecimm tatlmm hoşgeldinn bakk bakk nasıldı biliyorr ah o konser yokmuydu o konser şaka bi yana bi hafta yattım yattım bugun salak gibi koltuk kaldırdım yaa bnde de bı dengesızlık oluştu ​sıkıntıdan ne yapıcagımı şaşırdım..ee sen nasılsın cnm ?

AşıLama YapacakLarr Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Kullanıcı adı[/TD]
[TD]şehir[/TD]
[TD]S.a.t[/TD]
[TD]Aşılama[/TD]
[TD]b.a.t[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD]Hangi
merkez
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]3 haziran[/TD]
[TD]15 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melbes[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]29 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maraDespina[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]​27 mayıs[/TD]
[TD]8 haziran[/TD]
[TD]22 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]​umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sue1[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mayıs[/TD]
[TD]30 mayıs[/TD]
[TD]13 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]athena_1983[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]​28 mayıs[/TD]
[TD]10 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​fsh yukseklıgı[/TD]
[TD]tekirdağ yaşam hast.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perillim[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]3 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]zeynep
kamil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bt0601[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD]10 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]glshblnt[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mayıs[/TD]
[TD]6 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]genesis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevincmerden[/TD]
[TD]erzurum[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]30 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pko kan pıhtılaşması[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lale99[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 mayıs[/TD]
[TD]11 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]erkek soruunu + pko + prolaktin[/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevilmedim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonn[/TD]
[TD]erzincan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 hazıran [/TD]
[TD]15 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​erkek sorunu[/TD]
[TD]​araştırma hastahanesı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hicran4242[/TD]
[TD]​konya[/TD]
[TD]22 mayıs[/TD]
[TD]5 haziran[/TD]
[TD]18 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pko[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]benimhalaumudumvar17[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sude_cisem[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]6 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]amh düşük + sperm hareket[/TD]
[TD]bagcılar devlet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızLar bu şekilde bi liste yapıcam listeye dahil olmak isteyenler bilgilerini günceLLeyebilirler

Canım bana 1 ay ara dedi, kendiniz takılın dedi :)

e tabi hep grupda bi yere kadar :))) baştan beri biz beceremedik hep grup takıldık artık esprininde yaşadıklarımıda vurdum dibine valla kızma sakın

Son düzenleme:

amaaan işte ne olsun geldim okuldan yemeğimi yaptım. şimdi de topiğimize bakıyorum öle bugün arkadaş bana " senden korkuyorum bu ara hep açım diyosun" dedi. yok falan dedim ama içten içe çok umutlandım yine. ağzında kötü bi tat var mı diye de sordu. evet var ama çaydan galiba diye geçiştirdim heyecanla bekliyorum şimdi.

inş canım allah kalbine göre versin tek dileğim içinde biri olması :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…