- Konu Sahibi FairyTale61
-
- #1.081
Evet canim abdurrahman beye gidiyorum zaten buda tutmazsa rahim filmi cekeriz demisti artik hayirlisi herseyin...
Allah korusun tüpün kapalı olsa boş yere 2 kere aşılama parası vermiş olcaksın.neyse dr dur vardır bildiği deyip geçelim.nezaman test yapcaksın.bide hemşire kimi tavsiye etti sana
athena sein bat bugün.test yapmıycakmısın.haberi olan varmı yaptırcakmıydı
Allah korusun tüpün kapalı olsa boş yere 2 kere aşılama parası vermiş olcaksın.neyse dr dur vardır bildiği deyip geçelim.nezaman test yapcaksın.bide hemşire kimi tavsiye etti sana
Star medikal levent bey dedi daha once onun yaninda calismis onun icinde cok iyi bir doktor diyo
cnm işine karışmak gibi olmasın ama yaşamda yöneticilerden biri bile şunu söyledi şuanda tekirdağ da ümit 1 abdrurrahman 2 dedi.ve birçok kişi aynı şeyi söylüyor ümit için.tavsiye ederim.adam infertilite de çok iyiStar medikal levent bey dedi daha once onun yaninda calismis onun icinde cok iyi bir doktor diyo
Star medikal levent bey dedi daha once onun yaninda calismis onun icinde cok iyi bir doktor diyo
star medica mı? yoksa star medikal başka bi hastane mi?? ama star medicaysa orda levent bey yoook:26: özgür bige ve selda akal var
cnm işine karışmak gibi olmasın ama yaşamda yöneticilerden biri bile şunu söyledi şuanda tekirdağ da ümit 1 abdrurrahman 2 dedi.ve birçok kişi aynı şeyi söylüyor ümit için.tavsiye ederim.adam infertilite de çok iyi
Olurmu canin birbirimize yardimci oluyoruz cok tesekkur edrim icim rahatladi..
star medica mı? yoksa star medikal başka bi hastane mi?? ama star medicaysa orda levent bey yoook:26: özgür bige ve selda akal var
Star medica canim hemsire den ogrenirim daha iyi bilgi alirim sizkerede soylerim
Star medical canim hemsire den ogrenirim daha iyi bilgi alirim sizkerede soylerim
canım bu levent bey dediğin levent duman mı acaba:26::26::26:
canım bu levent bey dediğin levent duman mı acaba:26::26::26:
Valla canim soy adini sormadim ama yarin ogrenip yazarim size
Valla canim soy adini sormadim ama yarin ogrenip yazarim size
tamam canım eğer oysa o da burdaki muayenehanesini kapatıp çorlu reyapa gitti. haberinolsun
tamam canım eğer oysa o da burdaki muayenehanesini kapatıp çorlu reyapa gitti. haberinolsun
Anladim canim benim iki gun sonra test gunum pozitif yada negatif ciksada saglik ocagina incem ve hemsireden iyice bilgi alim sizlerede soylerim hakkimizda hayirlisi artik...
amaaan işte ne olsun geldim okuldan yemeğimi yaptım. şimdi de topiğimize bakıyorum ölebugün arkadaş bana " senden korkuyorum bu ara hep açım diyosun" dedi. yok falan dedim ama içten içe çok umutlandım yine. ağzında kötü bi tat var mı diye de sordu. evet var ama çaydan galiba diye geçiştirdim heyecanla bekliyorum şimdi.
Birsencim benim kirmizilar geldi listeye ekllerrsin tup yolu gozuktu ama ara vercem cok yiprandim
Birsencim benim kirmizilar geldi listeye ekllerrsin tup yolu gozuktu ama ara vercem cok yiprandim
e tabi hep grupda bi yere kadar :))) baştan beri biz beceremedik hep grup takıldık artık esprininde yaşadıklarımıda vurdum dibine valla kızma sakın
Canim cok uzuldum ya benimde umudum yok gerci son 2 gun kaldi ne adet olacagima dair birsey var nede olmucagima bekliyorum iste seninde ikinci adilamanmiydi canim
Canım geçmiş olsun kaderdaşım. İnşallah önümüzdeki aylarda kavuşuruz bebeklerimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?