- Konu Sahibi FairyTale61
-
- #1.501
Perilim bu içtiğiniz şey ne geçen ay arkadaş önermiş sana.birde canım senin adet belirtilerin böylemi olur hep.kusma agrı falan.
İlte kararsızım gidip kan testi yaptırsammı acaba diyorum kararsızım 14 günüm varsa çıkar zatenbende her ay öle diyorum kafayı takmıcam ama korunmayalı 19 ay oldu ve ocaktan beri tedavi görüyorum önce iki tüp kapalı çıktı filmde tek sansın tüp bebek dendi Şubat'ta yaptırdım negatif başka drye gittim filmi tekrarladı tek tüpüm hidrosakpinks ondan yüp bebek tutmamış Mayıs 8 de tek tüpü bağlattım haram 8 de 2 yumoşlarım vardı gonalf 75 aşılama yaptırdım 14 günü ;( idrar negatif kana gitsemmi evdeyim zaten bugün
kızlar allahım yardımcınız olsun umudunuzu kaybetmeyin ben dün dr a gittim bebişlerim ikiz :) ve kalp atışlarını gördükk çok mutluyum allahım hepinize nasip etsin
hayır benim hiç düşük gibi bir tecrübem olmadı.eczacı östrojen hormonu dedi.ek takviyeymiş yani.kullanıp kullanmamada kararsızdım yani :/ sonra vicdan azabı çekmemek için kullanmaya karar verdim.çok da yan etkili bir ilaç değil baktım.ben pek ilaç kullanmam da :/
bebeğin rahime düştüğü zaman onu tutmak için salgılanan şeye destek oluyormuş.
tabi ben de düşündüm madem böyle bir ilaç var niye her dr hastasına vermiyor da düşükler oluyor.sonuçta herkes zahmet çekiyor burada.
bilmiyorum ya çok düşününce kafam karışıyor :S
arkadaşlar bir de hurma poleni duyan kullanan var mı aranızda :/
bence eger doktorun iyi bir doktorsa, guvenıyorsan dedıgını yap, illaki bir bildigi vardır. google da biraz arastır ilacı ıstersen, yan etkisi fazla degılse dusunmeye gerek yok. belki tahlil sonuclarına gore eksik bir degeri dengelemek istiyordur doktorun??
hurma ve poleni ayrı ayrı duydum, ikisi de kadınların dogurganlıgını olumlu etkiliyomus. ama doktora sormak lazım kullanmadan once bence, ben de gecen ay sogan kurune baslamıstım, 6 gun kullandım. doktora sorunca yapma dedi, baska bır kıste sebep oluyo o dedi mesela.
bak çok az kalmış batına,kendine uğraşcak işler bul kafanı rahatlatmaya bak. inş Allah ım gönlüne göre versin.inş bize gülücüklerini görmeyi nasip etsin. gün geçmedikçe hiçbir şeye kalkışma bence,biz yıpranıyoruz.
mesela ben bu sene daha agresif oldum,her şey kızıyorum ,mutlu olamıyorum,gülemiyorum.annem ne oluyor kızım sana kendine gel,rahat bırak diyor.
belki eşim kendini suçlu hissediyor,o başka havalarda.ben başka havalarda. bilemiyorum belki çocuk olacak ama biz çok şeyi de kaybetmiş olacağız(( 2 gündür bunu düşünüyorum. hadi çocuk oldu,eşin olmayınca da neye yarar öyle değil mi?
onu ikna etmek için akla karayı seçtim,inanın ve negatif olursa zaten Ramazan Ay ı geliyor.tekrar ikna etmem gerecekecek mi,ikna edebilecem mi,ne olacak bizi ne bekliyor hiçbir şey bilemiyorum :/
Allah ım hayırlısını diliyorum,ama gönlümüze göre de vermeni çok istiyoruz,lutfundan kereminden ilk önce asyaayaz a sonra da bana ver Rabbim...
Amin...
evet doktorumun iyi bir doktor olduğuna inanıyorum,araştırarak gittim ve bu güne kadar da klomenden başka ilçavermedi zaten.
kullanmaya başladım.
bazı doktorlar alternatife karşı oldukları için,ben kendi araştırmalarıma göre kararımı veriyorum. çünkü klomen vs. de kist yapıyor ama veriyorlar.soğan kürünü hiç duymadım tam aksine soğan küründen çoğunluk memnun ben henüz yapabilmeyi becerememiş olsam da :)
bir de 23 çarpı 17 mm ne demek.yumurtanın kaç mm olduğunu gösterir ?
evet doktorumun iyi bir doktor olduğuna inanıyorum,araştırarak gittim ve bu güne kadar da klomenden başka ilçavermedi zaten.
kullanmaya başladım.
bazı doktorlar alternatife karşı oldukları için,ben kendi araştırmalarıma göre kararımı veriyorum. çünkü klomen vs. de kist yapıyor ama veriyorlar.soğan kürünü hiç duymadım tam aksine soğan küründen çoğunluk memnun ben henüz yapabilmeyi becerememiş olsam da :)
bir de 23 çarpı 17 mm ne demek.yumurtanın kaç mm olduğunu gösterir ?
Bendede aynı şeyler canım benimmm sorma bende ağlıyorum bi hamilelik konusu geçsin kıskanclıkmı dersin özenişmi bilmiyorum annem panik atak oldu bu yüzden benim aglamarımdan cevrem bilmiyor saklıyoruz Annemede anlatamıom derdimi işte kocamda cok üzülüyor onada açamıom zor günler cok güzel gönlün var Allah ikimizden kısmet etsin mutluğu aminnn bu mübarek cuma gününde
23x17 yumurtanın farklı taraflardan olçumu bence. Cunku benımde kıstımı oyle ölçüyo doktoryanı dırek yuvarlar degıl ya yumurta, olculdugu tarafa gore boyu degısıyor. bana oyle acıklamıstı doktor
yooo kıskançlık değil cnm,Allah fıtratımıza vermiş annelik duygusunu,istiyoruz yani bunda hiçbir kötülük yok.anne olmamız gerektiğine inanıyoruz ve açılan elleri boş çevirmeyen Rabbimizden istiyoruz :)
normal 17-18-19 mm diye söylüyor ya dr.bu defa söylemedi 23 e 17mm aslında .diyorum ki 23 mm mi demek oluyor acaba,merakım o,soramadım da :)
hmmm onu bılemedım, ama 23 mm ye kadar catlamıs olması gerekmez mıydı, o kadar buyur mu ki? SAnırım aşılaması yapılmıs arkadaslar daha net bılebılır bunu.
Şuan kan testi verdim dayanamayıp 50 dak sürer dediler
Kizlar rahim filmi cektirdim bugun cok sukur tupler acik cikti..yalniz doktorum bana korun demedi sadece adetin 3. Gunu gel dedi sizler korunmusmuydunuz filmden sonra cevaplarinizi bekliyorum..bu arada cok canim yanmadi film çekilirken suan kanamam var doktor iki gun devam eder dedi..onun disinda iyiyim
Kizlar rahim filmi cektirdim bugun cok sukur tupler acik cikti..yalniz doktorum bana korun demedi sadece adetin 3. Gunu gel dedi sizler korunmusmuydunuz filmden sonra cevaplarinizi bekliyorum..bu arada cok canim yanmadi film çekilirken suan kanamam var doktor iki gun devam eder dedi..onun disinda iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?