- Konu Sahibi FairyTale61
-
- #1.481
Bende dış gebelik ameliyatı oldugum sag tüpüm çok sancıdı oydular sanki.solda agırlık var sanki.bugün crinone jel kullandım.sana verdi mi doktor.adet günün ne zaman ki.
yaşasın sende başlıyosun demekki hadi hayırlısı o zaman :))
arkadaşım benim aşılamam cuma günü yani 21 haziran temmuzun 5inde de test tarihi hadi bakalım hayırlısı herkese
cnmm nerdesn sen ya :)) gelsene topiğinee :) ekle bnide 20 haziran aşılama tarihim :)) sabah yani :)) 11 de :)) 7.gün progestrna baktrcm :)) topiğine uğur getrsn dedn bni ekleseneee o zaman:)))
kızlarr nasılsınızz..suecımm hicrancım çok üzüldüm tatlıom..rabbım yakın zamanda bebişlerimizi bize nasip eder inşallah..şimdi ne yapmayı dusunuyorunuz?
Nazım sende bu sabah aşılama oldun sanırım inşallahh hamiş olursunnn
canım mesajını görünce nasıl mutlu oldum bilemezsin. ben de olmadı diye umutsuzluğa kapıldı ve bizden uzaklaştı diye düşünmeye başlamıştım. benim yarın yine dr randevum var. bakalım ne diyecek. bi sıkıntı çıkmazsa bu ay da yaptırmayı düşünüyorum aşılama. hele yarın doktorla bi görüşeyim de gelişmelerden haberdar ederim sizleri. yarın görüşürüz
Kızlar yarın asılamamın 14 gunü dün idrarda baktım negatif yarın kanda baktırsammı kafayı yicem be olur yardım edin
kızlar allahım yardımcınız olsun umudunuzu kaybetmeyin ben dün dr a gittim bebişlerim ikiz :) ve kalp atışlarını gördükk çok mutluyum allahım hepinize nasip etsin
10.gün belli olmuyor muydu? aile hekimleri de bakabiliyor mu? dün doktorum böyle bir şey istemedi,bir gün de günün geçse gel test yapalım dedi.ayrıca porgestron testi kaç tl.kan testine 63 vermiştim geçen ay :/
merhaba kızlar aşılama olalı bugün 1 hafta oldu fakat sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım var sıcak basıyo kasıklarım bacaklarım falan ağrıyo sanki içten içe adet oluyorum bide wc ye koşturup duruyorum adet oldum sanım ama krem şeklinde beyaz yapışkan olmayan bi akıntı nedir bu mikrop kapmış olabilir miyim kokusuz ve kaşıntısız bundan önceki şeffaf bi akıntıydı ilaçlardandır diyodum ama kıvamı ve rengi degişti :26:
kızlarr nasılsınızz..suecımm hicrancım çok üzüldüm tatlıom..rabbım yakın zamanda bebişlerimizi bize nasip eder inşallah..şimdi ne yapmayı dusunuyorunuz?
Nazım sende bu sabah aşılama oldun sanırım inşallahh hamiş olursunnn
gününüz geçti mi? Allah ım lutfet Ya Rabbim
Allah'tan her şeyin hayırlısını istemelidir. Bizim için ne.yin hayırlı olup olmadığını bizler bilemeyiz. Bir âyet-i keri.mede de bildirildiği gibi, hayır zannettiğimiz şeyler bazen bi.zim için şer, şer sandıklarımız da hayır olabilir. Onun için Al.lah'tan her şeyin, bu arada çocuğun da hayırlısını istemeliyiz. Çocuk sahibi olmak elbette her kesin istediği bir şeydir. Yara.tılış kanunları da bu yöndedir. Ama bazı durumlarda bazı in.sanlar için çocuk sahibi olmamak hayırlı olabilir.
Çocuğu ol.mayanlar, bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmak ve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler. Fakat bü.tün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek, ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir. Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir. Belki çocukları olsaydı başla.rına bilinmedik belâlar gelecekti ve Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi.
Evet, çocuk istemeli, bunun yol.larını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir. Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını versin. (Amin) (alıntı)
amin canım inş. ben adetım bıtınce basladım hemn bırde tavsıye uzerıne içmiştım ama esımınde içmesını tavsıye etmışlerdı bız ikimiz berden içtik bılgın olsun yınede
cnm özel labarotuarlar özel hastnelerdn daha uygn fiyatta oluyo..bn 30 tlye yptryrm özel bi laborutarda çatlatma iğnesndn snra 7.gn bakılıyo yumuta çatlamşmı diye ve o değer yüksek olursa gebe olma şansnn yüksklğini gösteryr..bndn öncki çatlatma iğnmde öle öğrnmşdm ama trfk kazası sncu düşdü gebelk çok küçkdü(
Kızlar bugün 14 gün sabah ilk idrarımla yaptım o tek çizgi tak diye çıktı yine benim aşılamam 11 gün yapıldı yani regl 25 26 gibi daha 4 5 gün var ama aşılamanın 14 günü yardım edin kan testi yaptırsammı yoksa gerek yokmu
cnmm aşılamam oldu öncesnde dr ultrsn baktı 18.5 folikl haaala çatlamamşş snrm bnde bu ay hiç umut yok .(( aşılamamn ilk gnnden umutszm..ptesi tkrr gdcm çatlamş mı olcck? yada kist mi olck hayrlısı olsn..
klomen kullnmşdm 5*1 klomn herksde aynı etkyi vermyo rahim duvarnı incltti hamle kalsmda bu ay riskli gebelk olck( hakkmzda hayrlısı olsn artk...p.tesi çatlama oldysa perşembe progstrna baktrcm :)) rabbm en kısa zamanda hepimize mtlu hbrlr vermyi nasip etsn..
asyaayaz bekleyelim lütfen sakin ol
doktorumun asistanı günün geçtiği zaman kanda çıkıyor dedi.negatif çıksa bile bir hafta sonra tekrar kan tahlili yapıldığı zaman pozitif çıkabiliyor dedi.
geçen ay ilçatanmış güya benim belirtilerim.tam 3 tane idrar testi harcadım.bir de adet olmadan bikaç gün önce kan testi yaptırdım yine negatif.adet olunca çok az kanamam olmuştu 3.gün gittim doktorum baktı ultrasonla,hamilelik olsaydı keseyi görürdüm dedi :/
bu ay sakinlik istiyorum,hiç bir belirtiyi aramak istemiyorum vücudumda,nasıl olsa gün geçmeden adet olmaya benziyor hepsi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?