2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

anladım cnm acaba bnmdemi beklemem gerek..aşılamanın 14.günüm adetimn 24.günü..adetin 10uncu günnde aşılmmm yapıldı...doktorum bugn içn testi yenile demşdi ( o stresi bidha nasl kaldrcm yaa ( yaptrsmmı ( bn progestron kullnmyrm cnmm sdce aşılama oldm folik asit içyrm

Perilim ne yaptın arkadaşım herşey yolunda mı yeni tedaviye başladın mı.

pazartesi akşamı maydanoz suyu içtim 2 gündür çok az kahverengi leke geliyor.
yine de umut işte vazgeçtim tekrar içmekten 37.gün oldu.

kardeşim hastanede duymuş yeni, dr bir bayanı ultrasonla muayene ediyormuş.testler yanıltabiliyor bak negatif çıktı ama burdan görebiliyorum bebeği demiş :/

doktorum adet olmazsan cumaya gel,sebebine bakalım dedi.ah keşke o tutunma ilacını içmeseydim ((

Son düzenleme:
17 hazıran da aşılama yaptırmıştım dün kan tahlili yaptırdık sonuç 1,47
ağla ağla şiştimmmm

bir sonrakinde olur inşallah canım, ümidini kaybetme.

tutunma ilacını neden içmeseydim dedin ki? bi zararı mı var?

tutunma ilacını neden içmeseydim dedin ki? bi zararı mı var?

günüm geçince eczaneye sordum,gecikme yapar dedi. tekrar doktoruma sordum o da yapabilir dedi.test de negatif çıktı.
şimdi 3 gündür çok az az leke geliyor. ağrım felan yok.ya da çok hafif bazen :/ içmeseydim gecikme olmazdı eğer oysa sebep. hasta olacaksam olurdum.şimdi ne olabiliyorum.ne de tekrar test yaptırmaya cesaretim var

umut etsem de edemiyorum. varsa çıkar zaten diyorum ama yarın dr gitsem mi-gitmesem mi kararsızım.pazartesi ultrasonla da baksaydı keşke :/

şimdi yarın gitsem hormon tahlili felan isterse uğraşamam ya sıkıldım :S zaten maddi olarak da sıkıştık :S ne yapıcam bilemiyorum

maydanzo suyu içmeye devam etsem olurum aslında ama ya varsa diyorum yine de korkuyorum bir şey olur diye.bi belirti felan da hissetmiyorum aman aman.ama belirtisiz olanlar da oluyor,hatta midesi bulanmayanalr bile :/ kafam çok karışıkkk :S

eşime soruyorum ben bilmem diyor :/

Son düzenleme:

ne olur ne olmaz maydanoz suyu içme bence. doktora gitsen iyi olur aslında, Allah korusun kiste falan dönüşüyor diyorlardı, en azından takip eder, için rahatlar.

ne olur ne olmaz maydanoz suyu içme bence. doktora gitsen iyi olur aslında, Allah korusun kiste falan dönüşüyor diyorlardı, en azından takip eder, için rahatlar.

inş öyle bir şey olmaz cnm ,klomen kullanmamıştım bu defa gerçi.düşünmekteyim bakalım :/

çok üzüldm cnm geçmş olsn..bnmde 15.günüm dün yne test yapdm negatif stresndn bıktım sivilce bastı yüzümü...dr hala bekleylm test yenleym diyor ( dha kötüsü mide bulantsı çekiyrm bnn kusuyrm blee...gebelk belrtilerinn hepsni yaşıyrm...adet oldm sanack kdr herdefsnda akıntım oluyor beyaz oluyrr buda gebk belrtsymşşşş ne ypcğmı blmyrmm (

peki ultrasonla ne zaman bakarsa görebilecek ki :/ o tek çizgi ve negatifi görmekistemiyorum artık,bakmak istemiyorum. benim de bacaklarım sızlıyor,başım ağrıyor belki bu stresten bilemiyorum.

keşke kussam ben de bir şeyler hissedebilsem umutla beklicem yine,korktuğum kist felan öyle bişi

canım progestan 1 hafta 10 güne kadar gecikme yapabiliyor. ilk kullandığımda bende de yapmıştı. aşılamadan sonraki adete gelince benim de 2 gün gecikti ama sonra kahverengi lekeler şeklinde geldi. normal adet gibi değil yani. doktora gittim. her şeyin normal olduğunu ve yaşadığımın adet kanaması oluduğunu söyledi. gecikme yaşamam da yine progestan yani tutunma ilacının etkisiymiş. ilaç bitince 1 gün ara verip sonraki gün test yapıyosun varsa çıkıyo zaten demişti.

cnm yaa hissetme ağzma sürkli acı bi su gelyo midemden..zehir gibi anlamyrm...çtltma iğnsnn mi etksi dyede düşnyrm ...adet olunca zil takp oynycğm ya...bn ultrsnla baktrmadm dr şehr dşnda ( baktrmkda istmyrm hiç bşe istmyrm artk adt olp norml haytma dönmk istyrmm(( hayrlısı olsn..beklemktn bŞKA ÇAREMZ yok arkdşm (

teşekkür ederim ya inş öyledir diyorum artık.lekelenme nasıl adet kanaması oluyor ya :/ 4 gün gecikme yaşadım ve son 3 gündür de lekelenme var az az. yarın gitmeyeyim o zaman doktora pazartesiyi bekleyeyim.
ay o ilacı da vermesinler ya psikolojim bozuldu inan yaptırdığıma da pişman oldum çok sıkıldım gerçekten.hayır düzenli olurdum düzenim şaştı yok yere

aynen ben de normal hayatıma dönmek istiyorum.sıkıntıdan başım ağrıyor kaç gündür,bacaklarım bile ağrıyor sızlıyor,ateşim 36.9 ve üstü

sabah bi idrar testi daha yapayım deidm unutmuşum,unuttuğuma da sevindim. her ilacı içmezdim ben ama yaptım bi hata,bir daha asla içmem ((

cnm ultrosonla bakıldımı ??

hayır,negatif çıkınca bir de ultrasonla bakalım deseydi keşke (( aşının 20.günüydü sonuçta :/

cnm nettte okudum biizim durumzda olan hamişler varr :==)) kanda çıkmamşş bebişler ultrosnda görünmşş :)) halaa çok azda olsa umudumz var :)) yarın olmdı git ultrsn bakdır..bide sn 7.gün progestrn baktrmşmydn pozitif mi çkmşdı??bnm 16 çıkmşdı pozitifdii ama gebelk görnmyr kanda adet olcm sanki öle hissedyrm :))adet olmzsm eğer ptesi dr a gitcm ultrsnla baktrcm bnce sende git cnmm.. progestrna baktrmadysn yumurta çatlamamş kist olmş olblr bnm dha önce olmşdu 15 gn feln adet görmedm kisttn ilaçla adet olmşdm...

bnm progsrtn pozitif ama çatlamayn yumurtm da varsa kist olmş olblcğni düşnyrm..dilerimm bebişler saklnayrdr :))

7.gün baktıramadım yani bilmiyordum.çatladığını düşünüyorum çünkü ağrım olmuştu iğneden sonra.ama midem felan bulanmıyor.8. gün geçiyor hala leke geliyor.akıntı renk değiştirmiş sadece o kadarcık bişi :/

pazartesiye kadar bekleyeyim dedim ben de :/ gitmedim bugün dr. cnm sıkkın çok. keşke 7.gün baktırabilseydim daha emin olurdum :/

bir şey hissetmiyorum işte. stres yaşıyorum şuan :S inş saklanıyordur :/

senin kaç gün geçti şimdi.idrarda bakmayı düşünüyor musun tekrar.bir de en fazla 10 gün gecikme yapıyorsa ben 10.günü doldurunca adet olabilir miyim ? :/

adet olacaksam gitmeyeyim boşuna dr :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…