- 27 Eylül 2012
- 2.965
- 1.437
- 198
- Konu Sahibi FairyTale61
-
- #1.641
7.gün baktıramadım yani bilmiyordum.çatladığını düşünüyorum çünkü ağrım olmuştu iğneden sonra.ama midem felan bulanmıyor.8. gün geçiyor hala leke geliyor.akıntı renk değiştirmiş sadece o kadarcık bişi :/
pazartesiye kadar bekleyeyim dedim ben de :/ gitmedim bugün dr. cnm sıkkın çok. keşke 7.gün baktırabilseydim daha emin olurdum :/
bir şey hissetmiyorum işte. stres yaşıyorum şuan :S inş saklanıyordur :/
senin kaç gün geçti şimdi.idrarda bakmayı düşünüyor musun tekrar.bir de en fazla 10 gün gecikme yapıyorsa ben 10.günü doldurunca adet olabilir miyim ? :/
adet olacaksam gitmeyeyim boşuna dr :)
cnm ben dün lekelenmee şeklinde adet oldm bugn kırmızaya döndüü faktt bgn bitti gibi aşılamayla ilgili snrm bu vucudmuzn tepkileri mide bulantm hala dewame edyrr( hamile değilsm çatlmada oldu kist mide blntısı yapar hatta adet oldm ama mide bulntsndn kurtulamyrm ( ptsi dr randvm varr bakalm ultrsnda baktrcm ne var ne yok anlayaym diye..cnm ben idrar bdha yapmadm kanda çıkmynca...sende ptsyi bekle cnm ultrsn baktr blki kist olmşdr sni çk iyi anlyrmm adet olamamak çk kötü bişee stresindn kurtldm onada binlerce çk şükür...mide bulntm da geçsydi yemek yeemyi özldm ( pazttsi hberleşlm cnm snde kan testni bdha yptr inş müjde verrsn sen..bnm 6 yaşnda kızım var bu yıl 1.snfa başlyck ondada bn üstüne adet görmşdm 2 aylkdı :)öğrndğimde onednle anlmyrm bnde kendmii
ne güzel ya bi tane yavrun varmış,Allah bağışlasın.bugün azcık arttı leke ama kaldı yine öyle :/
vücuy ısım da 2 derece düşmüştü sabah.oh olcam dedim ama kaldı öyle :/ hayırlısı ya bakalım.varsa bizimle inş :)
yoksa da Allah ım razı etsin hakkımızdakine,başka diyecek sözüm yok :/
bundan sonra ateş takibindeyim inş :)
Rüyamda ikizleree hamişdim :)) pazartesi olmş doktra gtmşim doktr ikizlerim olcğnı söyedi ve bende şok oluyrm ultrsn resmlerni alıyrm .)) eşime nasl söyleycğmi felan düşnyrm .)) rüyası güzeldi yaa anca rüyamda görüyorursün(
Allah razı olsun cnm rabbim sanada nazlı meleğinin müjdesni en kısa zamanda vermyi nasip etsn...geç döllenme olablr sennkii lekelnmede olmşş..cnm sen yar ultrsnda baktrr :)))
yok ya gitmicem,bugün arttı zaten,ateş ölçücem :)
hakkında hayırlısı olsn cnmm bnm..buarada senin sorunun yumurtlama mı?
Kızları nörüyonuzzz? Ben geldim. Uzun bir ara oldu, işten güçten uğrayamadım.
Hanımlar bir sorum olacak biraz komik olacak ama
Benim son adetim 9 Haziran'dı, hala adet olmadım. Bugün hariç önceki 3 gün birer damla pembemi kanama geldi peçeteye. İnanın ne düşüneceğimi bilemedim. Hem mereklıyım, hem sabırsızım, hem de moralsizimbiraz yardım
h.g btcimm..normalde kaç günde bi adet oluyorsun..inşallah yerleşme lekelenmesdir..bi test tutmadan biey dıyemıycez yavrum..inşallah ramazan sana bereketıyle gelır mınık bı yavru kuş getırır
Kızlar sabah hemşireyi aradım ne zaman test yapayım diye, bugün 31. Günüm, hemşirenin cevabı daha erken dedicumaya kadar olmazsan o zaman test yapalım dedi. Kızlar ne olur dualarınızı esirgemeyin, Rabbim inşallah bebeklerimize kavuşturur bizleri.
Kızlar benimki gene yanlış alarm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?