2013 Nisan Anneleri "Bebeklerimiz kaç haftalık, kaç kilo, kaç cm?"

canım benide tabloya eklermisin 36. hafta 2.700 kg 46 cm boyu :)

Kızlar sizlerinkiyle karşılaştırınca benimki bayağı zayıf sanırsam 31.haftasındaydık baktırdığımızda 1600 filan demişti Dr. ama boyu hiç söylemedi şimdilerde sanırım 34 haftasında ama burdaki takiple ultrason arasında fark var buda ayrıca canımı sıkıyor ayrı konu,neyse,15 de tekrar bakıcaz bakalım kilosuna boyuna endamına ne kadar olmuş kızım

canım boş yere üzme kendini ,ultrasondan bebekin baş boyutundan dolayı çok farklı çıkarabiliyormus ultrason kesin kilo tahmini yok benim bebişin başı büyük oldugundan kilosu daha fazla çıkıyormus dr öyle söylmişti bana

36+0 3150 ama
3000 i baz alıyorum fazlası bana eksiği moralime zarar olmasın

bizde bugün dr. teyzesindeydik kızımın,35.hafta içerisinde ve kilosu 2400 müş boyunu yine söylemedi neyse doğana kadar 3 ü geçer dedi inşallah hayırlıısyla bi mart ayını atlatsaydık :)

artık o kadar sıkıldım ki uyuyamamak en kötüsü ayakta hiç kalamıyorum allahtan nisan 5 yada 7 gibi ameliyat tarihim netleşicek ve hayırlısıyla kucağıma alırım artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…