2013 nisan anneleri epidural normal doğumla ilgili düşünceleriniz

esmer_lover

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2008
189
2
96
34
İstanbul
Kızlar ben daha önce bi sayfada normal doğumdan korktuğumdan bahsetmiştim (2 tane normal yaptım:)) şimdi 3. bebeğime hamileyim we internette gezerken bu epidural normal doğumu gördüm ilgimi çekti.. Nasıl oluyo nasıl uygulanıo zararı faydaları neler.. Düşünen araştıran warsa paylaşırsa çok sewinirim.. doğurmaya doğurucaz bari birazda olsa kolayına bakalım

Belirli bi acilma olduktan sonra sirttan(belden) vuruluyor, sancilari agrilari kasilma gibi hissediyorsunuz.dezavantaji dogumdan sonra bazilarinda sirt agrisi kalabiliyor.
Bunlar arastirmalarim sonucu bildiklerim,ilk defa dogum yapcam ve epidural normal dogum olcak.
Allah hepimizi bir nefeste kurtarsin.

Amin cnm.. peki acaba hani açılma olana kadarda bi sancı çekiyosun acaba onları çektikten sonra sadece doğum anındamı yapılıyo.. bu arada seninle aynı hafta içerisindeyiz sanırım bnmde 7 nisan bebeğin tahmini doğumu.. bebeğin kaç haftalık oldu kaç gr cnm??

Evet cnm ayni haftayiz.29+5 teyim. 28+5 teyken 1300 gr.di.Seninki kac gr?Kiz mi erkek mi bekliyorsunuz?
Yanlis hatirlamiyorsam 4 cm aciklik oluncaya kadar sancilari cekiyorsun,4 cmden sonra epidural yapiyorlar.Hic yoktan iyidir oralari dusunmek istemiyorum

Benim bi kızım bi oğlum war buda erkek olucak Allah nasip ederse.. Aynen bnmde 28+5 ken 1319 gr dı.. Ben bugünde gittim yani 29+5 im tam 1500 gr dedi.. bebeğim geçen hafta tersti bu hafta dönmüş.. Senin bebeğin kızmı erkekmi.

maasAllah,Allah bagislasin.
Ooyy seninkininde kilosu iyi ozaman dr bana ortalamanin ustunde kilosu demisti cunku. Peki neden 1er hafta arayla gittin?
Erkek benimkide.

Ben geçen hafta gittiğimde doktor bu haftalarda bebek dönebilir kasılman yada ağrın olursa korkma demişti.. Dediği gibi 4-5 gün sonra çok şiddetli bi ağrım oldu.. 2 tane doğum yaptığım için biliyorum az da olsa aynı doğum sancısına benzettim korktum o yüzden gittim :)) ama dediği gibi bebek dönmüş o yüzdenmiş.. Benim doktorum bebeğin kilosunun haftasına uygun olduğunu söylüyo.. Ben hep soruyorum ileride yada geridemi diye hayır tam kilosunda diyo :)) Neyse senin doktorum bnm doktorum :)) Seninki tamda bnm duymak istediğimi söylemiş bn biraz kilolu istiiorumda

Kilolu olsunki sezeryan olsunn :))) Normal doğum en iyisi en güzeli ama bide sezeryanın tadına bakmak istiyorum ki buna eşimde dahil ailedeki herkez karşı.. ya bebek ters olması lazm yada kilolu olması.. Bebek döndüğüne göre ikinci şansım kilo :)) ilk oğlum 3820 doğdu.. Kızım 3180.

Heheh aksam aksam iyi guldum,Allah hayirlisi neyse onu versin,ama bence bu kezde epiduralin tadina bakmayi dene.:)
Oglun maasAllah iyi dogmus.

Tamam hadi hayırlısı Benim doktorum gün olarak 25 mart demişti bana.. bu arada ist bağcılarda oturuorm ben sen nerdensin

Meraba kızlar Benimde ilk doğum olucak Nasip olursa Bebeğimde dönerse Epidural normal İstiyorum. Sezeryandan korkuyorummmm :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

yan etkilerinden en berbat olanı baş ağrısı diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…