bende 200 tane okurum canım
Ben 204 alayim canim
ben yine 300 alayım canım
allah dualrımızı kabul etsin inşallah ağzınıza sağlık kızlar
ben de 500 alayım canımmm
bende 200 alayım canım
Sevgili arkadaşlar ben de nisan annesi olacağım inşallah Allah nasip ederse, dua grubunuzu ve nisan anneleri grubunu yeni keşfettim. Benim görme alanımda bir kayıp var leke gibi arkadaşlar yaklaşık 2 aydır, nörolog ve göz doktoruyla görüştüm birşey bulunamadı, mr çektirmek de istemedim biraz bekle dediler. Hamilelikte olur dediler en sonunda ama beyinden de şüphelendiler. Ben de salat-ı tefriciyeye başalmıştım, sizin grubu görünce dualarınıza katılmak istedim. Benim gözüm için de niyet eder misiniz arkadaşlar, ne kadar eksikse ben tamamlayayım. Şu an 4444 ü tamamlıyorsunuz sanırım, yasin ve kenzül arş da okurum. Hepinize hayırlı sağlıklı hamilelik süreci diliyorum cevaplarınızı bekliyorum.
Kim Kaç Adet Tefriciye Okuyacak :
Laterne.....................................200
Perilous.....................................300
Ofelyam......................................50
Vitamin......................................200
Esrasm......................................100
Görkemre...................................200
Wosgi........................................200
Hanipeks....................................204
Gulimier......................................300
Umutege....................................500
Dmt...........................................200
TOPLAM PAYLAŞILAN.............2454 Salat-ı Tefriciye
tamam canım nasıl yapıyorsnız öyle katılırım ben, şu an bu 3 arkadaş için okuyorsunuz sanırım. Ben 200 tane okuyayım, beni de yaz. İşyerinde okusam olur mu aralarda? Yani abdest alıp oturup mu okuyorsunuz evde, her yerde olur mu? Bir de nasıl niyet edeyim ne zaman başlayayım, onu da söylerseniz sevinirim. Ağzı dualı nisan annelerine bayıldım, Rabbim doktorlara ilaçlara muhtaç etmesin, dualarımız kabul olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?