Canım benim bunu söylemeden evvel bilmiyordun,bilmeden yaptığın hata bilerek işlenen günah hükmünde değil .misal çocukken hep Arapça yazılan fatiha ihlas vs duaları latin harflerle okuduk yani öyle ezberledik
O zaman öğrenene kadar ayetel kursi Yada salati tefriciye vs oku tatlım .illa Yasin yapmayızisterseniz öyle yapalım cok makbul tesbihler var.misal 300 ihlas okuyanabilir ferahlik kolaylık için.4444 salati tefriciye okuruz :) yasin okuyanlar gene eklerler.azim varsa Kur'an cok kolay öğreniliyor.hele ki hamilelikte rüyada bile öğrenirsiniz İnan ki :)
Canım benim bunu söylemeden evvel bilmiyordun,bilmeden yaptığın hata bilerek işlenen günah hükmünde değil .misal çocukken hep Arapça yazılan fatiha ihlas vs duaları latin harflerle okuduk yani öyle ezberledik
O zaman öğrenene kadar ayetel kursi Yada salati tefriciye vs oku tatlım .illa Yasin yapmayızisterseniz öyle yapalım cok makbul tesbihler var.misal 300 ihlas okuyanabilir ferahlik kolaylık için.4444 salati tefriciye okuruz :) yasin okuyanlar gene eklerler.azim varsa Kur'an cok kolay öğreniliyor.hele ki hamilelikte rüyada bile öğrenirsiniz İnan ki :)
ben de 1 tane okudum canım. eklersen sevinirim.
hala çok üzgünüm ama az da olsa yüreğime su serptin teşekkür ederim arkadaşım.. ben ne yaparsanız ne isterseniz (tabi kuran bilmediğimi hesaba katmayı unutmayın )varım..
elim kolum bağlanmış gibi hissediyorum şuan;İnşallah söylediğin kadar kolaydır tatlım öğrenmeyi çok istiyorum
bende başladığım hatmi şerifi bebeğim için bitirmeye çalışıyorum, yasini şerif okudukça da yazarım buraya inşallah, bebeğim için esmaül hüsna da çekiyorum eğer sizde çekmek isterseniz bebeğiniz için, sayılarıyla birlikte hangilerini çektiğimi yazabililrim, bir arkadaşımda hamile olanın okuyacağı ayeti söyledi, hz. havva annemiz hep okurmuş araf suresi 189. ayeti kerime, inşallah bebeklerimizi sağlıklı şekilde kucağımıza alırız, hamileliğimiz doğumumuz kolay olur, sıkıntı yaşamayız, Rabbim bebeklerimizi ve bizleri korusun inşallah
Voltaj bende Türkçe'den okuyordumvaktinde öğrenmedim,Türkçe'den okuduğum için de kendimi rahatlatıyordum ne yapıcam ben şimdi çok moralim bozuldu;öğrenene kadar okuyamayacakmıyım hiç bir şey?okuduklarım kabul olmaz mı daha da kötüsü günah mı işlemiş oldum yıllarca
OyyY çok fena oldum ya ,dertsiz ve yüksek Voltaj sayesinde yüksek Voltaja kapılmış gibi tüylerim diken diken oldu
Gonullerinize saglık , yüksek voltajim anneciğinin de ellerinden öperim
dertsizim sen baya bir hızlı çıktın ya , ben niye böyle okuyamiyorum bende ne sorun var , okuduğumuz Yasin 83 ayet değil mı , ben niye en fazla iki defa okuyabiliyorum((
bu arada ben 1 tane daha okudum laternecim ekler mısın
Sağol canım teferruat için.
Bebeci ve laterne çok hevesli ve ben pat diye söyledim diye aslında hem üzüldüm hem sevindim.Sonuçta benden,bizden hesap soracaklardı.Üzülmelerine de üzüldüm
Aslında büyük bir hata varki bu yasinlerin veya Türkçe Kur'anların başında "latin okumak haramdır,sevap hükmünde değildir vs" diye ibaresinin olmaması.Herkes sormaz,herkes söylemez...
Sağol canım teferruat için.
Bebeci ve laterne çok hevesli ve ben pat diye söyledim diye aslında hem üzüldüm hem sevindim.Sonuçta benden,bizden hesap soracaklardı.Üzülmelerine de üzüldüm
Aslında büyük bir hata varki bu yasinlerin veya Türkçe Kur'anların başında "latin okumak haramdır,sevap hükmünde değildir vs" diye ibaresinin olmaması.Herkes sormaz,herkes söylemez...
paylaşmaya başladık tatlım,sen de yaz kaç tane okuyabilirsin..ben selati tevriciye okuyabilirim kızlar
Sorma benim moralim çok bozuldu ki benim bebeğim düşük tehlikesi oldugunda 41 Yasin okuycam demiştim şimdi okuyamiyorum çok üzülüyorum bende hep okurdum bu zamana kadar okuduklarımın haram yerine geçeceğini sanmiyorum bu konuda hala hayır haram değildir senin niyetin isteğin önemli ama öğrensen daha iyi olur diyenler var neticede birçok konuda din adamları farklı görüşlere sahip olduğu gibi bunda da var hepimiz dualari bu sekilde öğrendik o zaman namazlarımızda kabul olmaz orada da telaffuzda hatalarımız oluyordur din hocalarımız hepimize bu sekilde öğretti duaları, simdi biz ibadet ederken nasil gunah yazilsin bize, Herseyi bagislayan rabbim biz bu sekilde ibadet ettik diye gunah mi yazacak bize , benim icim rahat bu zamana kadar okuduklarım acısından , ama bundan sonra da bile bile okuyamam öğrenmem lazım esime söyledim burada yazılanlardan sonra o da gitmiş cemaat bulmuş ben cemaate girmek istemiyorum ki Kur'an okumasını öğrenmek istiyorum nereden nasıl bilmiyorumAllah Razı olsun canım hala üzgünüm ama zararın neresinden dönsek kardır sonuçtabu güne kadar beni bu konuda uyaran olmadı;Kuran okunan yerlerde de hep Latin harflerinden okudum ama kimse bir şey demedi;Kuran öğrenmenin sevap olduğunu biliyorum ama böyle okumanın haram olduğunu bilmiyordum senin bebeci'ye yazdıklarını okuduktan sonra araştırdım ve şok oldum;ufacık bir esneklik bile yok oysa haram diyor ( bu yaşıma geldim ve yeni haberim oldu;Yasin okumayı çok severim küçüklüğümden beri ama şimdi öğrenmeden elime alamayacağım internetten öğrenmeye çalışacağım önce kendim beceremezsem yardımcı olacak birini bulmaya çalışacağım artık...
Sorma benim moralim çok bozuldu ki benim bebeğim düşük tehlikesi oldugunda 41 Yasin okuycam demiştim şimdi okuyamiyorum çok üzülüyorum bende hep okurdum bu zamana kadar okuduklarımın haram yerine geçeceğini sanmiyorum bu konuda hala hayır haram değildir senin niyetin isteğin önemli ama öğrensen daha iyi olur diyenler var neticede birçok konuda din adamları farklı görüşlere sahip olduğu gibi bunda da var hepimiz dualari bu sekilde öğrendik o zaman namazlarımızda kabul olmaz orada da telaffuzda hatalarımız oluyordur din hocalarımız hepimize bu sekilde öğretti duaları, simdi biz ibadet ederken nasil gunah yazilsin bize, Herseyi bagislayan rabbim biz bu sekilde ibadet ettik diye gunah mi yazacak bize , benim icim rahat bu zamana kadar okuduklarım acısından , ama bundan sonra da bile bile okuyamam öğrenmem lazım esime söyledim burada yazılanlardan sonra o da gitmiş cemaat bulmuş ben cemaate girmek istemiyorum ki Kur'an okumasını öğrenmek istiyorum nereden nasıl bilmiyorum
ben 500 çekerim kızlar ama bu cumaya diyosanız biraz zor olabilir, ama paylaşıldıysa 4444 cumaya duasını yapalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?