teşekkürlerteşekkürler canım koruyucu almadım kendim yapacağım dikiş bildiğim için kendim dikeceğim
pamidor çocuk mağazası var ordan aldım canım fiyatıda çok uygun 10 TL
teşekkürler canım
çok güzel olmuş canımmmm![]()
aaa çok fenasın ama aferin kız sana ben yapamam utanırım başkası için yer isterim ama kendim için gıkım çıkmaz ne yapalım bizi de belki birileri fark eder bazen fark edileyim diye montun önünü açıyorum çıkıyor koca göbek ama yine de tık yok insanlarda daha ne edem ben
teşekkürler canım çarşaf büyük olunca iyi oluyor çarşaf normal geldi ben yorganı yorgancıdan aldım pamuk yorgan o yüzden yorgan kılıfı biraz büyük geldi onuda içten diker küçültürüm modeli deseni kaçmaz siz nasıl yorgan kullanacaksınız bebişlere onu merak ediyorum biz kendimiz bile elyaf yorganda rahat edemedik çok terletti kendimizede pamuk yorgan kullanıyoruz annem çok güzel yaptırmıştı en rahat onla ettik
teşekkürler canım
teşekkürler
teşekkürler canım
koruyucu kendim dikeceğim canım... aslında ben nevresim takımlık kumaş aldım kzııma onları dikecektim annemdede sarı kumaş varmış birde onu dikecektik 2 takım yeter diyorduk kaynanam bende dikeyim dedi onun zevki çok kötü patiklik yünlerle bebişe ceket örmüş öyle absürd bir kadın düşün ondan dolayı o yapacak beğenmicem kullanmasan olmaz bende netten buldum bu takımı koçişi de ikna ettim bunu alsın yapmasın ben onun zevkini beğenmiyorum diye öylelikle aldık ama çok içime sindi .... esas doğduğunda sarı takım olacak dantelli süslü yapacağız onu onlarıda dikince eklerim buraya[/QUOTE]
cnm biz nevresim takımı aldık bi tane daha onun içinde yorgan var elyaf ama anacığım bi tanede yün dikecek