2013 nisan ayı annelerii buraya : ))

biz de 9. haftadayız..Allah hepimizi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
ben aynı zamanda çalışıyorum bu uyku ve yorgunluk beni bitirecek..göz kaaklarıma kibrit çöpü takıp gezeceğim az kaldı :D
ne olursa olsun her halükarda canalrı sağolsun..hepsi geçip gidecek inşallah ve çok mutlu olacaz:nazar:

Bizde onuncu haftamizdayiz,13 Nisan dogum nasip olursa.

midesi bulanan varmı ben çok kötü oluyorum kaçıncı haftada geçer 3. ayımda sanki daha çok olmaya başladı bi çözümü yokmudur bunun ya:((

seninle aynı gün dogumumuz canım nasıl geçiyor hamileligin
biz de 9. haftadayız..Allah hepimizi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
ben aynı zamanda çalışıyorum bu uyku ve yorgunluk beni bitirecek..göz kaaklarıma kibrit çöpü takıp gezeceğim az kaldı :D
ne olursa olsun her halükarda canalrı sağolsun..hepsi geçip gidecek inşallah ve çok mutlu olacaz:nazar:

seninle aynı gün dogumumuz canım nasıl geçiyor hamileligin

Hayırlı doğumlar nasip etsin canım Rabbim..herkese..
nasıl olsun, bulantılar benide yıpratıyor..dr.un ilaç vermesine rağman banamısın demiyor. av köpeği gibiyim..her türlü kokuyu analiz edip ayrıştırıp öyle algılıyom:))
bu bazen kötü..eşime kendi beğenerk aldığım parfüm kokusu bile midemi bulandırıyor :(
kendileri minicik ama bizi şimdiden haşat ettiler valalhi:))))
olsun sağlıklı olsunlarda vatana millete hayırlı uğurlu olsunlarda hayırlısıyla inşallah..bunları hep geride bırakacağız;)
seninde mide bulantın baya sürüyor demek..ben çalışıyorum ama müsait oldukça tuzlu çubuk kraker ye o birazda olsa bastırıyor gerçekten..
ama bir paket değil 5-10 taen yetiyo sonrası yine bulanırsın :D deli gibi susuyorum mesela kana kana su içesim oluyo biraz kaçırsam hemen bulantı başgösteriyo:(
artık zilli mi desem zibidimi desem bilemedim buna ben :))):nazar:

: )))) bu dediklerinin aynısııı yaşıyorum 3. aydan sonra geçiyormuş inşallah geçer bizimde 2 li test zamanımız geliyor orda doktor belli olur dedi cinsiyeti orda olmasada zaten 3.buçuk aylık oluyor belli olabilir çok merak ediyorum hayırlısı olsun ikiimizinde canım : )
Hayırlı doğumlar nasip etsin canım Rabbim..herkese..
nasıl olsun, bulantılar benide yıpratıyor..dr.un ilaç vermesine rağman banamısın demiyor. av köpeği gibiyim..her türlü kokuyu analiz edip ayrıştırıp öyle algılıyom:))
bu bazen kötü..eşime kendi beğenerk aldığım parfüm kokusu bile midemi bulandırıyor :(
kendileri minicik ama bizi şimdiden haşat ettiler valalhi:))))
olsun sağlıklı olsunlarda vatana millete hayırlı uğurlu olsunlarda hayırlısıyla inşallah..bunları hep geride bırakacağız;)
seninde mide bulantın baya sürüyor demek..ben çalışıyorum ama müsait oldukça tuzlu çubuk kraker ye o birazda olsa bastırıyor gerçekten..
ama bir paket değil 5-10 taen yetiyo sonrası yine bulanırsın :D deli gibi susuyorum mesela kana kana su içesim oluyo biraz kaçırsam hemen bulantı başgösteriyo:(
artık zilli mi desem zibidimi desem bilemedim buna ben :))):nazar:

2 li testimi yaptırdım kızlar güzel çıktı Allah a şükür vee cinsiyetii belli olduu kızım olucakk : )):49:

Back
X