2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

aycencim aynı gün transfer olduk.inşallah sen pozitifi görürsün arkadasım.sevgiler...

hayılısı olsun masallah canım hamıssın bnmde oyle olmustu

aycencim aynı gün transfer olduk.inşallah sen pozitifi görürsün arkadasım.sevgiler...

canım cok sağol inşallah pozitifi görürüm ve kucağımada alabilirirm .çünkü ben 1 kere pozitifi gördüm ama kısa bir süre olsun rabbime şükürler olsun kısaydı ama güzeldi .

Insallah cnm hayirli sonuclarini bekliyoruz Allahin izniyle.. Bilgilerim sorun: nedensiz infertilite yasim 27 tedavi gordugum hastane sint-jan ilk tup bebek denemem daha once 4 basarisiz asilamam var

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün bi bayanla tanştım iki emriyo transfer edlilmiş 12 ci günde 241 lerdeymiş değeri ve üçücü olmuş bizede bzedee

bee 83 arkadasimizi tebrik ediyorum, bunvp cim ins senin degerin de artar :) baksana cok erken yaptirmissin testi, 2 gun sonra 16 olsa bahar 35 ile ayni olcak degeriniz...

Rabbim hepimize gonlumuze gore versin insss...

benim bilgilerimi yazsam beni de ekler misiniz?

beyazkelebek85 27 yasindayim sorunumuz azicik bi sey morfoloji ve hiz ama genel olarak sebepsiz, ilk tup denememiz olacak bakalim adet olunca 22 mayi gibi doktora gidip konusmak istiyoruz, 3 negatif asilamamiz var. amerikadayiz biz, burda sigorta sadece bir defa karsiliyor tup bebegi, yani ilk ve sonra sansimiz gibi bi sey.... insssss olur Allahim insssssssss.... dua edin kizlar..

aslinda esim daha tam ikna olmus gibi degil ama doktorla konusunca ins iyice kabullenir.
tup bebek bilgilendirme dosyasini aldik geldik eve ama henuz acip bakmadi..
hala dogal yoldan olcak diye bekliyo garibim, 2 yil oldu 1 kimyasaldan baska da bi sey olmadi...
hakkimizda en hayirli sekilde ins Rabbim kucagimizi bos birakmasin...

kızlar eşlerde sorun varsa morfoloji hız sayı vs keçiboynuzu pekmezi yedirmeyi unutmayın her sabah bi tatlı kaşığı
benim eşimde ileri hareket 0 dan % 40 a çıktı sayıda bi milyon 10 milyona
aklınızda olsun keçiboynuzu bildiğin mucize ve gözümle gördüm 1 ay arayla raporları

ya bi ara aliyoduk iciyodu, polen ari sutu bal karisimi filan da var evde hala,
ama bayadir hepsini bosladi, ne vitamin ne baska bi sey, hicbi sey almiyor esim
ben her gun vitamin ve tiroid ilaci aliyorum.
tup bebek de de ayni olcak igneleri ilaclari hep ben alicam, azicik bi fedakarlik azicik bi ilac bile almak istemiyor,
bu esler neden boyle hic anlamiyorum, hem bebek istiyor hem de yardimci olmuyor,
bi ara cok uzuluyordum, gunde 6 tane vitamin icmeye basladi, kutuda oyle yaziyormus, canim sen ne bakiyosun kutuya gunde 6 tane vitamin icilir mi? sonra ben de icme istemiyorum dedim.
ay ben napicam bu kocamla bilemiyorum, muhtemelen doktor dese yapar da doktor da bi sey demiyor ona.. ufff...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…