- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
herkese merhaba benim de e2 sonucum çok yükseldiği için dr artık ilacı kesti sanırım hafta sonu falan opu yapılır rabbim hepimizin yardımcısı olsun ...
selam kızlar nasılsınız bende dün gittim 10 tane yumosum olmus cumartesi tekrar gitcem bakalım hayırlısı bide erken catlamayı onlemek için igne verdi onun dısında
kızlar ben ilk kez yaptırıyorum bu catlatma ignesi opudan önce yapılıyomus sanırım yumurtalar catlarken cok ağrı sancı hissediyomusunuz ben önceki tedavimde 5 tane yumurtam vardı dogal yolla denedik sonra catlatma iğnesi oldum ama cok kötü agrı cektim doktor normal dedi 5 yumurta catlamasına göre. şimdi korkuyorum 5 böyleyse 10 da iki katımı olur sizce
evet 1 saat sonra çatlatma iğnemi yapıcam 7 8 tane yumurtam vardı benimde bugün söylerim sana acyomu diyeanladım canım senin cumartesi opu mu var
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günler geçmiyor ya hiç bir şeyde hissetmiyorumçok merak ediyorum çokkk sonu güzel biter insallah.gel 28 nisan gell gel gel
Catlatma ignesinde agri olmuyor ama toplamadan sonra kasiklarda hafif agri ve lekelenme ola biliyor. Insallah seninkide hafif agrili gecer.selam kızlar nasılsınız bende dün gittim 10 tane yumosum olmus cumartesi tekrar gitcem bakalım hayırlısı bide erken catlamayı onlemek için igne verdi onun dısında
kızlar ben ilk kez yaptırıyorum bu catlatma ignesi opudan önce yapılıyomus sanırım yumurtalar catlarken cok ağrı sancı hissediyomusunuz ben önceki tedavimde 5 tane yumurtam vardı dogal yolla denedik sonra catlatma iğnesi oldum ama cok kötü agrı cektim doktor normal dedi 5 yumurta catlamasına göre. şimdi korkuyorum 5 böyleyse 10 da iki katımı olur sizce
evet 1 saat sonra çatlatma iğnemi yapıcam 7 8 tane yumurtam vardı benimde bugün söylerim sana acyomu diye
cumartesi sabah 9.30 opum var :18:
ben kitap ve puzzle yedeklemesi yaptım ayrıca netten yabancı dizi izlemeyi düşünüyorum yoksa geçmez bana 12 gün yerim kafayı
benim bildiğim en garantisi kan testi. o da 12. günde. boşa üzme kendini idrarda varsa bile çıkmıyo 8 günde falan
insallah canım güzel haberlerini alırız gizel bitecek tabii insallah pozitiff düsün test gününü ve havalara uctugun anı düsün canımkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günler geçmiyor ya hiç bir şeyde hissetmiyorumçok merak ediyorum çokkk sonu güzel biter insallah.gel 28 nisan gell gel gel
tamam canım haber verirsin bana merak ediyorum cok sagol benimde haftaya olucak sanırım opu günü belli degil henüz yumurtaların seyrine baglı dedi doktorumevet 1 saat sonra çatlatma iğnemi yapıcam 7 8 tane yumurtam vardı benimde bugün söylerim sana acyomu diye
cumartesi sabah 9.30 opum var :18:
Cnm acimiyor hic bacaginizin yanindan yapicaksiniz dimi benimde pazartesi sonuc nasipse 9.gun olucak
canım ya daha erken bencede 8 gün biraz daha sabret insallah gelmiştir bebişin.rabbim yardımcımız olsun
Tesekkur ederim canim icimi rahatlattin. Kafayi yemek uzereyim stresten. Birde girip oldum biryandan onla ugrasiyorum.
Tesekkur ederim canim icimi rahatlattin. Kafayi yemek uzereyim stresten. Birde girip oldum biryandan onla ugrasiyorum.
Catlatma ignesinde agri olmuyor ama toplamadan sonra kasiklarda hafif agri ve lekelenme ola biliyor. Insallah seninkide hafif agrili gecer.
canım ben kalcadan vurulmustum pregenly verdiCnm acimiyor hic bacaginizin yanindan yapicaksiniz dimi benimde pazartesi sonuc nasipse 9.gun olucak
oku canım ne güzel kafa dagıtmak içincanım bende kitap okuyorum bol bol.
gecmiş olsun hanzade dikkat et kendineTesekkur ederim canim icimi rahatlattin. Kafayi yemek uzereyim stresten. Birde girip oldum biryandan onla ugrasiyorum.
gecmiş olsun canım salgınmı var acaba bu havalara hiç güvenilmezBende grip oldjm cnm yaaaa oksuruk de var cok uzuluyorum yaaaa
Bende grip oldjm cnm yaaaa oksuruk de var cok uzuluyorum yaaaa
evet canım gecen sefer cok kotu oldum onun icin merak ettim lekelenmelerim hafif de olsa var doktor bişey olmaz onemli degil dedi normalmi acaba dedigi gibi
insallah canım hafif gecer
canım ben kalcadan vurulmustum pregenly verdi
senin içinde hayırlısı olsun arkadasım
oku canım ne güzel kafa dagıtmak için
gecmiş olsun hanzade dikkat et kendine
geçmiş olsun. bol meyve ye bari, havalar bi sıcak bi soğuk tam hastalık havası ama bebeklerimiz bahar bebeği olucak inşallah pozitif düşün pozitif olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?