2013 Nisan Bebeklerinin boy ve kilo gelişimleri

LAydLiNe

Hayaller, ancak gerçekten istersen gerçekleşir ;)
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
25.928
34.600
798
43
Benim kızım 4 Nisan doğumlu. En son kontrolüne 4 Temmuzda gittik. 5470 gr ağırlığında, 62 cm boyunda, baş çevresi 39,5 cm'di. Kontrollerden sonra buraya yazarsak eğer fikir sahibi olmuş oluruz. Mesela benim kızım normalin altında kilo alıyor. En son doktorumuz bizim kızımız maalesef hep böyle az alacak dedi. Sanırım bünyeden kaynaklı bir durum. Gelişimi çok iyi ama göründüğü gibi çıtı pıtı kibar bi kız olacağız.

cok iyi olmuş bu sayfa benimde hep aklıma taKIYordu bizde 12 nisan dogumluyuz temmuzun 10nunda tartıldık kıyafetleryle birlikte5.800 geldi boyumuz63 cm baş cevremizde 41.5 biraz iri kafalıyız mı nee

cok iyi olmuş bu sayfa benimde hep aklıma taKIYordu bizde 12 nisan dogumluyuz temmuzun 10nunda tartıldık kıyafetleryle birlikte5.800 geldi boyumuz63 cm baş cevremizde 41.5 biraz iri kafalıyız mı nee
Cinsiyeti neydi bebişin? Çünkü cinsiyette önemli bu gelişimde

Kizim 11 nisanda 4kg 53cm dogdu..22temmuz kontrolde 68cm 7.600kg :)

41 kere Maşallah canım, allah nazarlardan saklasın. Gayet güzel bir gelişimi var. Benim kızımda 4150 gr doğdu ama maalesef kilo alamıyoruz. Doktor espri bile yaptı kızımız cepten yiyor diye

Son düzenleme:
Tesekkur ederiz :) saglikli olsunlarda hic farketmez gunde kackez kac ml besliyorsun?
Bir ara not bile alıyordum canım ne kadar mama içiyor diye. Bıraktım artık. Üstüne düştükçe benimde sinirlerim bozuluyor. Bakalım bu ay durumu nasıl olacak ama dünden beri çok iştahsız. Nerdeyse ml ml içiyor.

kızım 23 nisan da 3770 gr 53 cm doğdu baş çevresi 36 cm

1. ay : 4800 gr, 56 cm, baş çevresi 39 cm

2. ay : 5800 gr, 61 cm, baş çevresi 41 cm

3. ay : 6000 gr, 64 cm, baş çevresi 43,5 cm

15-20 gündür devam sütü içmemeye başladı o yüzden çok az kilo aldı ama önceki aylardaki kilo artışı fazla olduğu için şu anda 3. ay sınırının içinde

Maşallah canım gelişimi gayet güzel görünüyor.

kızım 28 nisan doğumlu.. 3550 dogdu
1. ay 4600
2.ay 5700
3. ay 6500
son iki haftadır emmek istemiyor.. inatla mama vermedim anne sütünü bırakır diye..doğru mu yaptım bilmiyorum..cok sükür şimdi emiyor ama 3. ay az kilo aldı.. yarın doktora götüreceğim bakalım ne diyecek.. kızlar sizce nasıl..

Son düzenleme:

Masallah gayet guzel bence her ay yaklasik 1kilo almis:)

Maşallah kilosu çok güzel. Mama vermemekle çok iyi etmişsin. Çünkü bir başlayınca devamı geliyor. İnşallah güzel bir sonuç görürsün tartıda.

28 nısanda 2940 gr 49 cm 25 temmuzda 6400 gr 60 cm dı
Maşallah

3 ay 3 hafta itibariyle 5900 gram
3 haftada sadece 300 gram almışız zaten doğduğunda da küçücüktü
Üzülme canım bebegim4242 ninde söylediği gibi önemli olan sağlıkları. Benim ki eminim bu ay çok daha az aldı çünkü çok iştahsız. Nedenini çözemedim ama allaha şükür sağlığı yerinde. Benim şuan ki ümidim ek gıdalara geçince kilo alacağı yönünde. Hayırlısı olsun hakkımızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…