benim kızım 27 nisan doğumlu 4 aylık oldu artık kilosu 6400 boy 62
bana biraz az gibi geliyor ama mama versem mi vermesem mi fos kilonun da bir önemi yok
kararsız kaldım bir yandan da ihtiyaçlar karşılanmazsa gelişimi etkilenir mi diye düşünüyor
herkes mama verme diyor emzir diyor
bana biraz az gibi geliyor ama mama versem mi vermesem mi fos kilonun da bir önemi yok
kararsız kaldım bir yandan da ihtiyaçlar karşılanmazsa gelişimi etkilenir mi diye düşünüyor
Bu konuyu en iyi doktoru bilir canım. Bakma sen başkalarının sözlerine. Önemli olan bebeğinin gelişimi. Bende çok ısrar ettim anne sütünde ama olmayınca olmuyor. Sadece 2,5 ay emdi. Buna şükür diyorum. Şimdi hem mama alıyor hem de ek gıdalara başladım bir haftadır. Ayın başında kontrolümüz var bakalım ne kadar olmuş kilosu çok merak ediyorum. Bu arada benimkisi 4 Nisan doğumlu ve 13 Ağustosta 5900 gr dı.
1 nisan doğumluyuz.. 12 eylüll yani bugün sağlık ocağında kilo takibi yaptık 9.200gr. kilomuz, 66cmde boyumuz çıktı.. bu ayda yaklaşık 1kilo almışşş....
canım benim kızım 25 nisan da 3 kilo doğdu . boyu da 53 santimdi. geçen ay ki kontrolünde boy 65 kilo 6500 sadece anne sütüyle besliyorum.bence bebişin karnı doyuyorsa mamaya gerek yok.
Canlarim bebegim 18 nisan doğumlu bu ay 5 ayi bitti tanii :) normal kontrole gittik 7 kilo ve boyuda 67 cm idi sanirim yanlis hatirlamiyorsam cinsiyet kiz normalmi szce birtek anne sutu alio