- 31 Aralık 2011
- 505
- 279
- 103
Kizlar sizlerinde bebislerine masallaaah. ..pztf uzulme saglikli olsunlarda kilo pek muhim degil..gram olsada almis sonucta:)
Maşallah kilosu çok güzel.Mama vermemekle çok iyi etmişsin. Çünkü bir başlayınca devamı geliyor. İnşallah güzel bir sonuç görürsün tartıda.
Maşallah
Üzülme canım bebegim4242 ninde söylediği gibi önemli olan sağlıkları. Benim ki eminim bu ay çok daha az aldı çünkü çok iştahsız. Nedenini çözemedim ama allaha şükür sağlığı yerinde. Benim şuan ki ümidim ek gıdalara geçince kilo alacağı yönünde. Hayırlısı olsun hakkımızda.
Doğduğu tarihi ve cinsiyetini de yazarsanız eğer bebişinizin daha sağlıklı olacaktır. Maşallah diyelim çok güzel kilosu var.bizim kilomuz bugün itibariyle 8.100gr. boyumuzda 62cm.
Doğduğu tarihi ve cinsiyetini de yazarsanız eğer bebişinizin daha sağlıklı olacaktır. Maşallah diyelim çok güzel kilosu var.
[/QUOT
oğlum Yusuf Agah 1 nisan doğumlu
canım öncelikle merhaba benim oğlum günde bir sefer yapar 4.5sefer bira fazla çok kaka yapan bebek kilo almaz demişti bana hemşire ben öyle duydumBenim kizim 23 nisan dogumlu
Dogum; 3220g - 48cm - bas 34,5
1. ay; 4800g - 54cm - bas 37,3
2. ay; 5700g - 59cm - bas 39
3. ay; 6200g - 63cm - bas 40
emiyor ama artik kilo almiyor pek, cok kaka yapiyor, gunde 4-5 sefer, hep boyleydi, benimle ayni sorunu yasayan varmi
Maşallah canım kilosu ve boyu çok güzel. Bu kadar hareketliyse gözünü korkutmayayım çok işin var çokbenim oğlumda nisan bebeği olacaktı ama 29 marta çıka geldi enson kilo kontrolünde 7.500 kg ve 68 cm boyumuz var çok hareketli yattığı yerde durmuyor beşikten bacaklarını sallıyor şimdiden beşiğe yatırmaktan korkuyorum sürekli başını kaldırıyor şimdi böyleyse sonrasını düşünemiyorum rabbim sağlık versin bebişlerimize
Bu aylardan sonra yavaş kilo alması normalmiş canım. Doktorumuz öyle söyledi ama sen yine de kendi doktorunla konuş bu durumu ama maşallahı var bebişinin kilosu ve boyu çok güzel. Bu arada doğum tarihide harikaBenim kizim 23 nisan dogumlu
Dogum; 3220g - 48cm - bas 34,5
1. ay; 4800g - 54cm - bas 37,3
2. ay; 5700g - 59cm - bas 39
3. ay; 6200g - 63cm - bas 40
emiyor ama artik kilo almiyor pek, cok kaka yapiyor, gunde 4-5 sefer, hep boyleydi, benimle ayni sorunu yasayan varmi
Doktorunla konuştun mu hiç? Bide ek gıdaya başladın mı?merhaba yazmıştım ama becerememişim galiba kusura bakma. sürekli okuyorum ama ilk defa yazdım daha. fırsat bulamıyorum çocuklardan. 4 yaşında bi de oğlum var.
kızım emiyor da çok şükür. sürekli de veriyorum kilo alsın diye ama haftada 100g zor alıyor.
Maşallah canım bebişine. 23 nisan doğumlu bebekler çok hoşuma gidiyor ne güzel bir günde doğmuşlar öyleSelamlar
benim kizim 23 nisan dogumlu
2.839 gr 49 cm dogdu
c.tesi kontrolu vardi
Kilo 7.100 gr boy 64 cm
gunde bir kez mama veriyorum
Maşallah canımBenim oglum bugun itibariyle, 9 kilo 67,5 cm.
28 mart dogumlu.
[/I][/B][/COLOR]
Maşallah canımErkek olmanın avantajları sanırım
Avantaj mi bilemiyorumbenim oglum cok kilo aldi hep, herkes almiyo diye uzulurken ben az alsa diye gozune bakiyorum ki cok kilo almasi da iyi degil.
Senin bebisinin kilosu kac erkek mi?
Haklısın aslında fazla kiloda iyi değil ama bunları en iyi doktorları bilir. Rutin kontrollerini yaptırıyor musun?
Benim bebişim kız. 04 Nisan doğumlu. Çok az kilo alan bir bebek. 4150 gr doğdu. En son 6 kiloydu. Allaha şükür sağlığı yerinde kilo konusunu önemsemiyorum artık çünkü çok ama çok hareketli.
İlk zamanlar üzülüyordum nazar ettik çocuğa diye ama şuan sadece sağlığıyla ve gelişimiyle ilgileniyorum. Hiç bir sağlık problemimiz yok allaha şükür bence önemli olanda o. Seninkisinin de sağlığı yerindeyse takma kafana. Bende başladım bu ay ek gıdaya bakalım nasıl olacak 5. ay bitiminde kiloları.gidiyorum canim,2 ay once kilosu yuksekti grafikte olmasi gereken en cok kilonun 2 cizgi yukarisindaydi uyardilaraz emdirdim gecen ay cizgiye dondu bu ay ne oldu billiyorum ek gidayada basladim cunku.
eger sagligi yerindeyse bence az kiloda emdise etcek bisey yok ve dikkat ediyorum kilosu az olan cocuklar daha saglikli oluyorlar.
Benim kızım günde sadece bir kez kaka yapıyor. Kırkı çıktıktan sonra hep öyle yaptı. Benim doktorumda bekle biraz demişti ama ben alışması için öğlenleri ek gıdaya başladım. Zaten mamayı içebildiği kadar içireceğim. Pazartesi kreşe başlayacak minişim orda beslenmemiz daha kolay olacak diye düşünüyorum.doktor persentil tablosuna göre iyi gidiyor dedi.endişelenecek bi durum yok yani. ben alıştırdım artık :) ek gıdaya bir ay daha bekle dedi doktorumuz. kilo alma durumumuz hala yavaş. şuan 7 kilo. ama kaka çok yapıyor herhalde ondan.
İlk zamanlar üzülüyordum nazar ettik çocuğa diye ama şuan sadece sağlığıyla ve gelişimiyle ilgileniyorum. Hiç bir sağlık problemimiz yok allaha şükür bence önemli olanda o. Seninkisinin de sağlığı yerindeyse takma kafana. Bende başladım bu ay ek gıdaya bakalım nasıl olacak 5. ay bitiminde kiloları.
Benim kızım günde sadece bir kez kaka yapıyor. Kırkı çıktıktan sonra hep öyle yaptı. Benim doktorumda bekle biraz demişti ama ben alışması için öğlenleri ek gıdaya başladım. Zaten mamayı içebildiği kadar içireceğim. Pazartesi kreşe başlayacak minişim orda beslenmemiz daha kolay olacak diye düşünüyorum.
Ben calismiyorum, o yuzden sansliyiz. Benimde 4 yasindaki oglum krese baslayacak. Allah iyi insanlarla karsilastirsin cocuklarimizi.
maaşallah herkesin bebişine.... sağlıkla büyüsünler inş.
benim oğlumda 1nisan da 4kilo doğdu. en son 5 temmuzda tartıldık 8.100gr. boyuda 62cm. çıkmıştı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?