2013 ocak anneleri bebeklerimizin boyları ve kilolarını düzenli yazalımmı?

merhaba..kızım 9 ocak dogumlu 3.100 kılo dogdu...bugun baktırdım kılosu 6.850 boyu 64cm.......AMA NE CEKIYOM BI BILSENIZ ANCAK UYURKEN EMZIREBILIYORUM..SUTUM YETERLI DEGIL..BIBERON ALMIYO AGZINDA CEVIRIYO MAMADA PEK VEREMIYORUM...KAŞIKLADA YEMIYOO...NE ÇEKTİM BEE..NAPACAM BEN BIRI BANA ALLAH RIZASI ICIN İYİ BISELER DESIN..STRESTEN ÖLCEM..

21 ocakta 2730 gr 48 cm doğdu. ..4.ay kontrolunde 7400 gr 64 cm cikti..sadece anne sutu aldi bu zamana kadar bu hafta gunde 3cay kaşığı elma suyu veriyorum

Off ya bir benimki mi dusuk boyu ya
5. At bitti kontrol de 62 cm cikti canim sikildi
Kilosu 6700 gr .1 ocakta 2910 gr 51 cm kiz bebek..
Yazan arkadaslar bebislerinin cinsiyetlerini de yazsin ki Anlayalim.kiz ve erkek bebegin gelisimi farkli bilirsiniz.

ben de ocak annesiyim. farklı bir konuda soru sorup görüşlerinizi almak istiyorum. Nasıl yapacağım konusunda bilgilendirirmmisiniz? teşekkürler

Benimde kızım 5aylık 6400 kilosu boyu 62

benim oğlum şuan 4,5 aylık 7100 civarında.
arkadaşınım oğlu benimkinden 2 hafta büyük kilosu 8 den fazla. Benim için En en en önemlisi sağlıklı olması.

ben de ocak annesiyim. farklı bir konuda soru sorup görüşlerinizi almak istiyorum. Nasıl yapacağım konusunda bilgilendirirmmisiniz? teşekkürler

evet buyrun sorun sorunuzu

İnsallah valla hepimizinki. Cok sagol mamayla ilgili iyi bisey duydum ilk kez. Herkes kezzap iciriyormusum gibi muamele yapiyor. Sanki biz istedik, ne yapalim kismeti bu kadarmis

kızlar selam bu sabah oglumun kakasında kan gordum sadece anne sutu alıyo p.tesı dr.goturucem sızınde basınıza boyle bu durum geldımı.

sadece anne sütü alıyorsa kendi beslenmene daha özen göstermelisin....bol bol sıvı tüketmelisin..elinde bulunan meyvelerden komposta yapıp,rondoda çekip içebilirsin..aslında ne kadar öneride bulunsamda benim kızımda aynı.memeyi çok emerdi ama ek gıda asla almazdıki şimdi yemek yemek onun için zaman kaybı gibi..asla ağzından acıktım kelimesini duymazsınız,saatlerce bir şey yemesin yinede acıktım demez..zor çok zor yemeyen çocukla uğraşmak Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda iştahı açılır...

kızlar selam bu sabah oglumun kakasında kan gordum sadece anne sutu alıyo p.tesı dr.goturucem sızınde basınıza boyle bu durum geldımı.

kızımdada 6 aylıkken olmuştu..verilen kan ilacından kaynaklanıyormuş ama yinede hastaneye gidip gaita testi yaptırırsan içinde rahatlamış olur.

merhaba 15 ocak dogumlu benim kizim boyu 46 cm kilosu 2240 haziran kontrolumuzde 5 kilo 60 cm geldi biraz zayif bi bebek benimkisi galiba ;(

10 ocak doğumlu oğlum 65cm ve 8500g anne sütü alıyor sadece, bu aralar yavaş yavaş ek gıdaya geçiş denemeleri yapıyoruz:)

Mrb benım oğlum da 10 Ocak doğumlu bu ay kontrolünde 69cm ve 7900gr geldi. Sadece anne sütü alıyor.ama cok zor emzırıyorum.sadece uyurken emıyor.uyanıkken asla emiyor.calıştıgım için sağarakta verıyorum biberon alıyor çok şükür. Nasıl tekrar severek emmesini saglıycam bilmiyorum .önerisi olan varmı?

emerken elinde uğraşacağı birşeyler vermeyi deneyin..küçük bir oyuncak mesela..onunla ilgilenirken bir yandanda emebilir..Allah yardımcınız olsun..

selam bugün saglık ocagına gittik kızım bu ay 350gr almış 6550gr olmuş boyuda 2 cm uzamış 69 cm olmuş ek gıdayada geçtik ama kilosu yinede az i zaten anne sütü almıyo biraz canım sıkıldı ama hemşire bu aylarda artık çok kilo almaz hem hareketlendi hemde diş agrıları başlamıştır dedi :18:

merhaba ; benim kızım da 12.01.2013 tarihinde 3.460 gr ve 52 cm doğdu. 12. 06.2013 kontrolünde 7.645 gr ve 68 cm olmuş . sadece anne sütü alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…