- Konu Sahibi eylemsevcan
-
Off ya bir benimki mi dusuk boyu ya
5. At bitti kontrol de 62 cm cikti canim sikildi
Kilosu 6700 gr .1 ocakta 2910 gr 51 cm kiz bebek..
Yazan arkadaslar bebislerinin cinsiyetlerini de yazsin ki Anlayalim.kiz ve erkek bebegin gelisimi farkli bilirsiniz.
Off ya bir benimki mi dusuk boyu ya
5. At bitti kontrol de 62 cm cikti canim sikildi
Kilosu 6700 gr .1 ocakta 2910 gr 51 cm kiz bebek..
Yazan arkadaslar bebislerinin cinsiyetlerini de yazsin ki Anlayalim.kiz ve erkek bebegin gelisimi farkli bilirsiniz.
ben de ocak annesiyim. farklı bir konuda soru sorup görüşlerinizi almak istiyorum. Nasıl yapacağım konusunda bilgilendirirmmisiniz? teşekkürler
boşver sen mamayla falan sonuçta kilosu çok iyi
bizimkikiler emiyorda gene bile düşük sen ona bakma
mamayla beslenenler daha sağlam oluyorlar inan bana çevremde hep öyle gördüm bire bir yanımda çalışanların çocuklarından biliyorum
sen sakın takma kafana güzel güzel büyüsün inşallah
merhaba..kızım 9 ocak dogumlu 3.100 kılo dogdu...bugun baktırdım kılosu 6.850 boyu 64cm.......AMA NE CEKIYOM BI BILSENIZ ANCAK UYURKEN EMZIREBILIYORUM..SUTUM YETERLI DEGIL..BIBERON ALMIYO AGZINDA CEVIRIYO MAMADA PEK VEREMIYORUM...KAŞIKLADA YEMIYOO...NE ÇEKTİM BEE..NAPACAM BEN BIRI BANA ALLAH RIZASI ICIN İYİ BISELER DESIN..STRESTEN ÖLCEM..
kızlar selam bu sabah oglumun kakasında kan gordum sadece anne sutu alıyo p.tesı dr.goturucem sızınde basınıza boyle bu durum geldımı.
Mrb benım oğlum da 10 Ocak doğumlu bu ay kontrolünde 69cm ve 7900gr geldi. Sadece anne sütü alıyor.ama cok zor emzırıyorum.sadece uyurken emıyor.uyanıkken asla emiyor.calıştıgım için sağarakta verıyorum biberon alıyor çok şükür. Nasıl tekrar severek emmesini saglıycam bilmiyorum .önerisi olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?