2013 ocak anneleri bebeklerimizin boyları ve kilolarını düzenli yazalımmı?

benimde cuma günü kontrolümüz var
5. ay kontrolu bakalım ne kadar olacak pazartesi tekrar yazarım
inşallah 6.5 u geçmiştir yoksa üzülücem gerçekten

meraba kızlar, benim kızım 7 ocak doğumlu boy 65 kilo 6590, herkez bu çocuk neden küçük neden zayıf deyip duruyor sıkıldım bundan şu ana kadar anne sütü verdim hep acaba ek gıdaya başlasammı, neyle başlasam bilmiyorum

Bebeginin kilosu cok zayif degil ama boyuna gore oyle gorunuyor olabilir..
Evde yogurt mayalayip,pekmezle tatlandirabilirsin.veya kasik mamasi alabilirsin.
Ben gunde 1 kere pekmezli yogurt,bir kere de kasik mamasi veriyorum.
Bir hafta cicibebe verdim(onerilmedigini bilmiyordum) o hafta 500 gr aldi sasirdim:):)
Istersen bir hafta oglenleri ver Sende:):)

6,350 gr.dı bu ne yaaaaaaaaaa
200gram almış sadece hemşire diyor şunu yedirin
bunu yedirin dünyanın şeyini yedirdik haberi yok
çok üzgünümmmmmmmmmmmm

Eylemsevcan anladigim kadariyla bebeginin yemesi güzel,peki ya kaka kac kere yapıyor günde?
Bide uykusu?
Benim kizimda 3. Ayda 250 gr aldi şok oldum.kaka yapamiyordu, o yuzden kilo alamamis.popoda çatlak da olmustu.
Bide bizim doktor ve ebemiz çok dikkatli kulaklarina da bakmislardi iltihap varmı diye. Bi kontrol ettirseydin keşke..

yok ona baktırmak aklıma gelmedi
günde 1 kere yapıyor
ne bileyim yaa canım çok sıkkınnnnnnnnn

pekmez yoğurtla verildiğinde bütün besin değeri, demiri düşüyormuş, sadece tatlandırıcı görevi yapıyormuş, bunu hem ebe hemde doktorumuz söyledi canım, kaşık maması hangisini öneriyorsunuz, siz hangilerini verdiniz bebeklerinize öğrenebilir miyim?

Merhaba kizlar. Benim oglum 14 ocak dogumlu.66 cm ve 7850g. 3650 g olarak dogmustu. Sağlıklı olsunlarda baska bisey onemli degil

Herkese merhabaa... Benim oğluşum da 31 Ocak doğumlu 14 Haziran'daki kontrolünde boyu 69 cm kilosu 7900 gr. Sadece anne sütü alıyor bakalım ek gıdaları nasıl karşılayacak henüz başlamadık daha ??

YAa benim ebe soyledi pekmez Kat diye?aslinda.bunu bende duymustum ama sanki yogurt muydu sut muydu hatirlayamadim simdi..
Ben suan hero baby nin kasik mamasini veriyorum.Digerlerine oranla seker miktari az.cok severek yemiyor ama..
Milupanin kasik mamalari sahanedir dene Sen bile seversin tadina bak
Biraz pahali ama

mrblar benim oğlumda 22 ocak doğumlu
3.965 doğmuştu boyuda 52 cm di

şu an 5. ayımızı doldurduk hatta yakında 6 yı doldurucaz ama son doktor kontrolümüzde yani 5. ay bittiğinde boyumuz 70 cm kilomuz da 7800 gr dı.

Az once 6 aylik asi ve kontrol oldu kizim.4 asi oldu cok agladi..
Boyu 67 cm olmus cok sevindim,kilosu da 7300 idare eder iste..

selam kızlar
bugün sağlık ocagında hem 6. ay kontrolü hemde aşılarını yaptırdım. kilosu 6840 olmuş(((( 300-350 gr almış:18: bıngıldağıda çok geniş geç kapanacak galiba ((18:hemşire hanım galiba minyon olucak dedi ek gıdaylada kilo alamadı yediremiyorum ki daha doğrusu kimse yediremiyor
üff takmıycam takmıycam diyorumtam başarıyorum tekrar kontrol geliyor. kilosunu öğrenince yine kafama takıyorum
üffff neyse sağlıklı olsunda önemli değil

seni o kadar iyi anlıyorum ki canım.. takma boşver bencede, diyorum ama bende çok takıyorum malesef(((((((

merhaba hanımlar,aranıza yeni katıldım.benimde oğluşum 17 ocak doğlumlu.geçen hafta 6.ay aşılarımızı yaptırdık..delik deşik ettiler yavrumu,bu kardar aşı olur mu yaaaa!!insanın içi acıyor.8.300 kilo 69 cm boyumuz var.Anne psikolojisi hemşire çok iyi dedi ama bana hala zayıf geliyor....kahvaltı, yoğurt ve meyve püresine başladım.eylülde işe başlayacağım ve biberon almıyor,mamayıda hiç sevmedi,birçok marka denedim ama nafile...hep emmek istiyor,sağacak kadar da sütüm yok maalesef,işe başlayınca ne yapacağım???biberona nasıl alışacak???her marka biberon da denedim?( emzikte almadı) fikri olan var mı?

ben kızıma chicco marka cam biberon kullanıyorum çokta memnunum sadece o biberonu içebiliyor :)

merhaba bayanlar benim oğluşum 11 ocak doğumlu 11 temmuzdaki kontürolunde 8 kilo 69 cm boyunda baş çevresi 43 cm idi. bende ek gıda konusunda zorlanıyorum. ama emmeyi bıraktı mamaya geçince biraz kilo aldık sütüm yetmiyordu. mamada almak istemiyordu neyse ki şimdi alıştı zaten sütüm de çok azdı süt olsun diye her şeyi yemeye başlamıştım.

canım suluk dene.. benimki de biberon almayınca suluğu denedim.. işe yaradı.. umarım sende de işe yarar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…