- Konu Sahibi eylemsevcan
-
merhaba bayanlar benim oğluşum 11 ocak doğumlu 11 temmuzdaki kontürolunde 8 kilo 69 cm boyunda baş çevresi 43 cm idi. bende ek gıda konusunda zorlanıyorum. ama emmeyi bıraktı mamaya geçince biraz kilo aldık sütüm yetmiyordu. mamada almak istemiyordu neyse ki şimdi alıştızaten sütüm de çok azdı süt olsun diye her şeyi yemeye başlamıştım.
6,350 gr.dı bu ne yaaaaaaaaaa
200gram almış sadece hemşire diyor şunu yedirin
bunu yedirin dünyanın şeyini yedirdik haberi yok
çok üzgünümmmmmmmmmmmm
meraba kızlar, benim kızım 7 ocak doğumlu boy 65 kilo 6590, herkez bu çocuk neden küçük neden zayıf deyip duruyor sıkıldım bundan şu ana kadar anne sütü verdim hep acaba ek gıdaya başlasammı, neyle başlasam bilmiyorum
bizde bu ay 6700dük boyumuzda 68 olmuş çok şükür gene bu ay biraz aldı seviniyorum artık almaları durmuştu
sadece boya gidiyordu çok şükür bu ay kilosuda biraz ilerledi dahada ilerlemek nasip eder inşallah rabbim sizinkiler ne durumda
ek gıdalar neler veriyorsunuz?
çok sevinçliyimmmmmmmmmmm
çünkü oğlumun kilosu 7400 olllmuşşşşş boyuda 70 çok sevindimmmmm
son aylarda hiç kilo almıyordu sadece 200 gram alıyordu
bu ay 700 gram almış nasıl böyle aldı onuda anlayamadım ama çok sevinçliyimmmmmmmmmmmmm
Bu ayki kontrolde 8.4 kg 68 cm boyu az mı ne doktor normal dıyo ama sizinkiler daha uzun. Ek gıdayada geçmedim bu ay geçerim belki.
Merhaba arkadaşlar, bu forumu ilk kez gördüm. Kızım 14 ocak doğumlu. Ağustos ayında 65cm boyu, 7200 kilosu vardı. Zaten 3. ayımızdan beri ne yapsam ne etsem kızımı kilolandırsam diye duruma üzülürken şimdi yazdıklarınızı okuyarak ve maaşallah diyerek tekrar üzüldüm. Ben kızıma kilo aldırıp büyütemiyorum. Yapmadığım şey kalmadı, hala 90cc anne sütü veya mama alıyor, ek gıdayı da aynı şekildesiz nasıl yapabildiniz! Paylaşır mısınız?
canım hiç üzülme benim kızım 1,5 yaşında ve 71oo gr dr gittim vitasure diye bir mama verdi anne sütünü de 1 ay önce kestik sürekli su tüketiyor zorlada yediremiyorum dr sağlığının yerinde olduğunu söyledi ırsi olabileceğini söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?