2013 ocak anneleri bebeklerimizin boyları ve kilolarını düzenli yazalımmı?

aynı durumdaymışız canım... ek gıdalar hayat kurtardı valla:)

6,350 gr.dı bu ne yaaaaaaaaaa
200gram almış sadece hemşire diyor şunu yedirin
bunu yedirin dünyanın şeyini yedirdik haberi yok
çok üzgünümmmmmmmmmmmm

canım üzülme bende çok üzülüyordum ama artık sağlıklı olmasını diliyor ve şükrediyorum.. nasıl olsa kilo alırlar diye düşünüyorum. bende çok stres yapmıştım baktım olan sütümde azalıyor hiç takmadım ne yapalım(((

üzülme canım ya.. sütün falan azalır allah korusun... patates, havucu haşla.. haşlama suyunu al içine irmik koy tekrar pişir.. ben bununla başlamıştım 2 çocuğumada..

pirinç unuyla muhallebi yapabilirsin koyu olayacak şekilde ama cıvık yani..

Son düzenleme:
8.250 kg oglum, 3 ocak dogumlu. tam 50. persantil. dogdugundan beri 48-52 aradi gidip geliyo zaten, tombul bi bebek olmasa da olur. zayiflamasin da.

benimde bebeğim 2ocakta doğdu 11 temmuzda gitmiştim boyu 68 kilo 8,400 grdı bakalım bu ay ne olcak

bizde bu ay 6700dük boyumuzda 68 olmuş çok şükür gene bu ay biraz aldı seviniyorum artık almaları durmuştu
sadece boya gidiyordu çok şükür bu ay kilosuda biraz ilerledi dahada ilerlemek nasip eder inşallah rabbim sizinkiler ne durumda
ek gıdalar neler veriyorsunuz?

bu ay 7buçuk olmuşuz şükür.. boy uzaması sağlık göstergesidir. ama biz anneler sadece aldığı yada almadığı kiloyla ilgileniyoruz malesef... o yüzden senin boya gitmesi iyi birşey bence.. varsın zayıf ama sağlıklı olsun:))))

herkese iyi bayramlar oğluşum arife günü babannesi götürdü sağlık ocağına 7 aylık oldu oğluşum 9 kilo 71 santim.maşşallah tosunum zorlasakta ek gıdaya alıştı.

çok sevinçliyimmmmmmmmmmm
çünkü oğlumun kilosu 7400 olllmuşşşşş boyuda 70 çok sevindimmmmm
son aylarda hiç kilo almıyordu sadece 200 gram alıyordu
bu ay 700 gram almış nasıl böyle aldı onuda anlayamadım ama çok sevinçliyimmmmmmmmmmmmm

Merhaba kizlar benim kizimda 37 hafta 3960 52 cm dogdu en son 6 aylik muaynesine gittigimizde 7970 gr 69.5 tu boyu 7 aylik dr gelmene gerek yok 8 aylik olunca gel demisti.haftaya gidicez bakalim ne diycek dr.7.ayda pek kilo aldigini sanmiyorum dogru duzgun yemedi emmedi aldiysa bu ay almistir:)

Merhaba arkadaşlar, bu forumu ilk kez gördüm. Kızım 14 ocak doğumlu. Ağustos ayında 65cm boyu, 7200 kilosu vardı. Zaten 3. ayımızdan beri ne yapsam ne etsem kızımı kilolandırsam diye duruma üzülürken şimdi yazdıklarınızı okuyarak ve maaşallah diyerek tekrar üzüldüm. Ben kızıma kilo aldırıp büyütemiyorum. Yapmadığım şey kalmadı, hala 90cc anne sütü veya mama alıyor, ek gıdayı da aynı şekilde siz nasıl yapabildiniz! Paylaşır mısınız?

canım hiç üzülme benim kızım 1,5 yaşında ve 71oo gr dr gittim vitasure diye bir mama verdi anne sütünü de 1 ay önce kestik sürekli su tüketiyor zorlada yediremiyorum dr sağlığının yerinde olduğunu söyledi ırsi olabileceğini söyledi

Haklısın sağlığı daha önemli doktorlar doğru diyor, persantil değerinde 3 ün altına inerse müdahele ediyorlarmış ama annelik işte! Yürüyünce daha zor kilo alacağını bildiğim için şimdiden biraz alsın istiyorum. Ekstra yemese de olur, ayı gereği yemesi gerekeni yesin yeter! Ben ve eşim daha kilolubebeklermişiz. Kızım kime çekti bilmiyorum vitasure araştırmıştım 1 yaş üstüydü! Fantomalt istedim doktordan vermedi! İnternetten gördüm doktora danışarak floradix getirttim ama 20 gündür tık yok!

Selam kızlar..Benim kızım da 4 ocak doğumlu.2 hafta önceki kontrolünde boy 68 cm, kilosu 8.50 ydi. Biraz tombiş benim kızım çok ek gıda da vermiyorum aslında sütüm yarıyormuş dr u öyle diyor

8 ay 1 haftalıkken, 8.800 du, boyunu bılmıyorum. olçmuyolar burda

merhaba sevgili anneler bebeğim 11 ocak doğumlu bu ay kontrolünde 78 cm 11,900 kg kilosu vardı.ben ek gıda veriyorum artık emmiyor.aptamıll de alıyor kaşık mamaları falan gün içi peşinde geziyoruz yani. bu arada beşinci dişimiz çıktı sizin dişi çıkan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…