2013 Ocak Anneleri ''Hediyeleşiyor''

benim hediyem geldiii:119:

Aslıcım tşkler cnm cok begendim
büyük aldıgında iyi olmuş bidaki yıl kışa tam ideal olur

ilk resim koyan ben olayım :)

Yazalım cnm bencede :)

oo hediyeler gelmeye başlamış ben daha yollamadım beklediğim bir şey var gelir gelmez yollayacam diğerleri hazır zaten

ayşecim canım benim..
cok cok cok teşekkür ediyorum..
hediyelerini cok beğendim..
ikisi de cok değerli benim için.. ama elinle işlediğin yok mu, o bir başka değerli..
hep saklıycam.. emeğine sağlık, kesene bereket..
allah seni de tüm arkadaşlarımızı da bir avazda kurtarsın inşallah...Eki Görüntüle 548785

bugün kargoyu aradım annemden kargo gelecek günlerdir arıyorum kontrol ettiriyorum bugün yine aradım çarşı şubesinde dedi görevliye nasıl bağırıyorum o şubeye nasıl gider eve gelecekti filan diye sonra göndereni söyleyince anladım ki kızıma hediye gönderecek teyzeside aynı korgoyu kullanmış aslında bana gelen kargo oymuş annemden beklediğim hala gelmemiş :)) artık pazartesi elime geçer sanırım yarın iş yerim kapalı olduğu için adres olarakta işyerimi verdiğim için :)

evet hediyelerimiz geliyor yavaş yavaş resimler yüklenmeyede başlamış bizimde hediyemiz geldi sevgili wen arkadaşımızdan ama ben malesef resim yüklemeyi bilmediğim için yükleyemedim

selam hanımlar bizim hediyemiz pazartesi geldi btlkubraya çok teşekkür ederiz pembiş pembiş cicilerimizi giydikce seni hatırlıycaz fotoları bir kaç gün içinde yükleyebilirim sanırım bugünler biraz yoğun geçiyor bizde

aherdo canım annem geldi bu hafta sonuna kadar senin kargonuda verebilirim bir aksilik çıkmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…