2013 Ocak Anneleri ''Hediyeleşiyor''

ben 1 kasımdan sonra gönderirim diyorum kızlar hediyemi,ama şuan bebişlerimize onu bunu alıyoruz ve ekonomik olarak sıkışık arkadaslarımız olabilir belki bunuda düşünmeliyiz..maaş olarak ayın 15inde alanlar falan varsa bence kim kime göndericek öğrenebilir ve oşekilde aralarında tarihte anlaşabilirler diye düşünüyorum..

Son düzenleme:
evet son anda hediyeleşmeye katılmış durumdayım :) bence son kargoya verme tarihi belirleyelim nasıl olsa kargonun gideceği süre hemen hemen aynı .

hepimiz için hayırlısı olsun :)

bence kasım ayını geçirmediği sürece herkes istediği zaman yollasın, kimin ne zaman müsait olacağı da belli olmaz, göndereceği kişinin durumu da(izne ayrılma, şehirden ayrılma vs)...şart olmamalı aynı anda yollamak ki?

günaydın bizde yavaş yavaş hazırlıklara başladık ayaklarını yerim oğluşumun minik ayacıklarına çorapları hazır :)

günaydın hanımlar hediyelerimin sahibi biliyor kendisini ama adını yazmıyorum buraya en sonunda söyleyecem :))

dün akşam oğluşa başucu kitabı ömür boyu yol gösterici kitabını aldım :)

bana hediye alacak kişiye bende sesleniyorum.iş adresimi yazdım.20 kasımda ayrılıyorum :)))

benim kime hediye alıcağımı herkes öğrendi malum fesleğencim bi espiriyle çadırı karıştırınca heheh
ben hediyemi aldım bugünde eşimden yollattım.. tontirikccim hediyen yoldaaaa

Son düzenleme:
benim kime hediye alıcağımı herkes öğrendi malum fesleğencim bi espiriyle çadırı karıştırınca heheh
ben hediyemi aldım bugünde eşimden yollattım.. tontirikccim hediyen yoldaaaa

cok teşekkürler cnm ya.kesenize bereket Allah daha cok versin inş :)
merakla bekliyorum oglumun hediyesiniii.gelir gelmez resimini cekip koycam buraya :81:

bayram dolayısı ile girip yazamadım kusura bakmayın..
herkes kim kime cıktı diye merakta..
ben de tabloya yazmaya karar verdim :))))))))
bugün yazıcam tek tek öğrensin herkes :)))
ama yine de sizlere bir sorayım dedim yazsın diyenleeeer????????
yazmasın diyenleeeeeeeeer????????

aherdocum ben bılmıyorum kım cıktı yazsan cok iyi olur .. devamlı burda olamadıgımdan kontrol edemıyorum

aherdocum ben bılmıyorum kım cıktı yazsan cok iyi olur .. devamlı burda olamadıgımdan kontrol edemıyorum

canım yaa sen nerelerdeydin.. özelden msj attım, diğer topikten seslendim o kadar

ama ulaşamayınca seni listeden cıkarmak zorunda kaldım üzülerek..

sen bilirsin aherdo benden yana farketmez oglusa alacagımı biliyorum ya ona odaklandım simdi :))

canım yaa sen nerelerdeydin.. özelden msj attım, diğer topikten seslendim o kadar

ama ulaşamayınca seni listeden cıkarmak zorunda kaldım üzülerek..

yogunluktan net basına gecemedim canım ya .. olsun canınız sağolsun

ben de bılmıyorum, burdan da seslenıyorum ben çalışıyorum 5te ancak gelıyoruz eve bu seferde kargo gelsede benı bulamaz, apartmanın kapısındakı notta uçar giderse öylece kargoda kalır hediye... en azından bana gondereceği zaman haber verirse kargoyu arar ulaşırım yada 1hafta sonra yollayacaksa eşimin iş adresini veririm onun fabrıkasına gıderse ulaşacağı garanti olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…