2013 Ocak Anneleri ''Hediyeleşiyor''

canım isteyen söyleyebilir :))) ne diyeyim :)))
aslı söylemiş zaten acık acık :)))))))))))))

ayrıca çekiliş karma canım :)))

canım isteyen söyleyebilir :))) ne diyeyim :)))
aslı söylemiş zaten acık acık :)))))))))))))
hahaha fesleğencim sağolsun karıştırdı çadırı muhaha
bende söyleyiverdim tontirik dedim paaaatladı gitti

Bende seni geçiyordum canımm
Öyle de oldu zaten sen çıktın bana
ülen kız başımı döndürdün loooowww... heheheh

eheueheu ben sölemicem sürprizi kaçmasın

ay hediye kartını neym hazırlamıştım hediyesini de alayımda yollayayaım ya :)

aherdocum gönderım süremiz var mı ? yanı ne zaman kadar yollayalım :)

kızlar bence bayramdan sonra gönderelim,bayram nedeniyle çoğumuz evde olmayabiliriz,hem tatil gezin yahuu,yollarsınız bayramdan sonra

Son düzenleme:
eheueheu ben sölemicem sürprizi kaçmasın

ay hediye kartını neym hazırlamıştım hediyesini de alayımda yollayayaım ya :)

aherdocum gönderım süremiz var mı ? yanı ne zaman kadar yollayalım :)

valla bir süresi yok bana göre ama hepimiz 6.5,7, 7.5 aylardayız artık.. ve giderek ağırlaşıyoruz..
ne kadar kısa sürede gönderilse o kadar iyi ama tabi ki herkesin bir hesabı kitabı vardır..
önümüz bayram.. masraflar olacaktır..kurbandı, kılık kıyafetti falan..
bayram sonrası başlanabilir göndermeye, zaten herkes o kadar hevesli ki :)))))))))))))
çok da geçe kalmadan, ama kimseyi de sıkıştırmadan kasım ayı içinde desek olur heralde di mi :))))

evet canım haklısın hem bayram hem herkes bebişine de hazırlanıo zaten :) kasım ayı içinde olması daha iyi :)

kızlar bence bir tarih belirlemeniz daha iyi olur daha önceki hediyeleşmelerde yaşananlardan dolayı şu tarihler arası elinde olacak şekilde diye bir tarih belirlemeniz daha iyi olur bence

kızlar bence bir tarih belirlemeniz daha iyi olur daha önceki hediyeleşmelerde yaşananlardan dolayı şu tarihler arası elinde olacak şekilde diye bir tarih belirlemeniz daha iyi olur bence

kasım ayı ıcı de bi tarıh ama genıs bı aralık mı oldu acaba sorun da çıakbilir

aherdeo ne dıcek bakalım canım belkı de kaısmın 15 ne kdr herkes gondersın demelıyız ?

Mesela ben iş adresimi yazdım. ve 18'inde işten ayrılıyorum
Ona göre bana alacak kişi sana sesleniyorum

kasım ayı ıcı de bi tarıh ama genıs bı aralık mı oldu acaba sorun da çıakbilir

aherdeo ne dıcek bakalım canım belkı de kaısmın 15 ne kdr herkes gondersın demelıyız ?

illa bir tarih belirlemek gerekiyorsa ayşecim senin dediğin gibi 15-20 kasım tarihleri arasında uygundur bence de..
kimseyi cok sıkmamış oluruz diye düşünüyorum..
bu arada milsa msj atmış bana telefon numaraları da olsa iyi olur, kargo istiyor diye..
ben telefon herkes vermek istemez diye düşündüğümden istememiştim ama haklı olabilir.. ulaşılamaması durumunda kargo arar en azından irtibat kurar..
ben şöyle yapalım diyorum, yoruma açık elbette..
zaten herkes kim kime cıktı diye merakta
kendisine cıkan kişiden istesin herkes olmaz mı, benim için mesaj trafiği x2 hatta 3 olucak cünkü bu durumda.. tekrar numara istemek, gelmesini beklemek, tekrar herkese ulaştırmak..
takibi de zor.. ne dersiniz böyle olsa olur mu???

canım telefon işini ben de sölemsıtım en basta ama kaynadı sanırırm arada bazen istiyolar cunku

bı terslık olursa aramak ıcın.....kendı nomuzu verırırzz kargıo ararada teslım ediceği yerı bulamazsa

bizi arar bızde bzıe cıkan kısıye mesaj atıp numarasını ısterız bölece zorlunluluk halı olusmadıgı sürece

sürpriz bnozulmazz :) cunku kargo firmaları nolur nolmaz die tedbir içinde noyu ısteyebılıo

düşüncen güzel canım ama.. kargo bilgiyi hemen istiyor ve sen hemen ulaşamama durumu olabilir..
o yüzden alışveriş işini halledene kadar herkes birbirine ulaşırsa telefonları tedaarik etmek daha kolay olabilir..

döndünüz dolaştınız dedigime geldiniz dimii
cnm şaka bi yana bencede kim kime cıktıgını bilsin eksik bilgilerini sorarak ögrensin
bide herkesin eksik bilgileriyle ugraşma.ben telimi filan verdim bana cıkan arkadaşa.adımı soyadımı adres bilgilerimide teyit ettik.

ee ben tam bilgi verdim şimdi bana hediye alacak kuzunun annesi çaktırmasa çaktırmaz he :))

bencede en mantıklısı canım kim kime çıktığını öğrensin gerisini herkes kendi halletsin

ya ama bayramdan sonra izne çıkacaklar varmış, onların işyerine nasıl göndericez biz hedayeleri :)) sanırım hemen göndermek icab ediyor bayram sonrası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…