114 :) meleğimi sabırsızlıkla bekliyorum :)bu arada sanırım topikte en son ben doğuracam hepiniz doğurursunuz ben burada tek başıma saymaya devam ederim :) hahaha ne komik :)
Merhaba kocaman göbüşlü arkadaşlar
nisan-mayıs ayında yaptığımzı bi test sonucu veya daha geç geciken reglim neden
gecikti diyerek geleceğini öğrendiğimzi meleklerimizi kucağımıza almamıza çok az kaldı
280 günlük bu maratonun büyük ksımını tamamlayıp çift hanelere düştüğümüz veya düşeceğimiz
şu günlerimizi burada şafak sayarak daha hızlı geçirelim ne dersiniz :)
Hepimiz bu süre zarfında bazı sorunlar yaşadık canımız sıkıldı ağladık duygulandık ağladık
bebişlerimiz tekmelemeye başladı büyüdüler bu mucizeye kimimiz ilk kez kimimiz de ikinci -üçüncü -dördüncü kez tanık olduk
hala da yeni yeni tecrübeler yaşıyrouz...şimdi son aylarda daha çok sıkıntılarımız olucak ama zaman da azalmış olucak
Dilerim Rabbim
hepimizi sağlıkla bebişlerimize kavuşturur darısı doğum listesinin başına diyelim
haydi bismillah açıyorum :) buyrun paylaşalım :)
kuzum ben sat mat bilmiyorum ki :)
yeni topiğimiz hayırlı olsun .ne güzel dile getirmişsin canım.işallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder yüce rabbim.
e 102 kalmıs yazıo ya altta o hangı tarıhe göre ?
amiin canımm :)
hayır canım en son ben dogurucam sanırım 109 günnnnn114 :) meleğimi sabırsızlıkla bekliyorum :)bu arada sanırım topikte en son ben doğuracam hepiniz doğurursunuz ben burada tek başıma saymaya devam ederim :) hahaha ne komik :)
yok canım merak etme sanırım ben senden sonra doğuracağım29-30 ocak gibi benim
hayır canım en son ben dogurucam sanırım 109 günnnnn
gel tezkere gelll
aysecigim ne güzel dile getirmissin, ilk aylarimiz.. 12 haftaligi tamamlamak icin gün sayisimiz ve tüm heycanlar sanki hepsini tekrar yasadim.....cok sükür ki bu günlere kadar geldik. tamamlamak da nasip olur insss.Merhaba kocaman göbüşlü arkadaşlar
nisan-mayıs ayında yaptığımzı bi test sonucu veya daha geç geciken reglim neden
gecikti diyerek geleceğini öğrendiğimzi meleklerimizi kucağımıza almamıza çok az kaldı
280 günlük bu maratonun büyük ksımını tamamlayıp çift hanelere düştüğümüz veya düşeceğimiz
şu günlerimizi burada şafak sayarak daha hızlı geçirelim ne dersiniz :)
Hepimiz bu süre zarfında bazı sorunlar yaşadık canımız sıkıldı ağladık duygulandık ağladık
bebişlerimiz tekmelemeye başladı büyüdüler bu mucizeye kimimiz ilk kez kimimiz de ikinci -üçüncü -dördüncü kez tanık olduk
hala da yeni yeni tecrübeler yaşıyrouz...şimdi son aylarda daha çok sıkıntılarımız olucak ama zaman da azalmış olucak
Dilerim Rabbim
hepimizi sağlıkla bebişlerimize kavuşturur darısı doğum listesinin başına diyelim
haydi bismillah açıyorum :) buyrun paylaşalım :)
canim bence sen hepsini topla 3 e böl ortalamaya göre say=DBuraya göre 98, Ultrasona göre 91 ama doktorum erken doğum olma ihtimali yüksek diyor yani 60 bile olabilir. N'apıcam ben. Nasıl sayıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?