2013 Ocak Anneleri Şafak Sayıyoooorr :)

114 görünüyor ama doktorum kesin birşey söylemedi henüz :) kısmetse çift hanelere düşmemize az kaldı :) çok heycanlıyım :)

114 :) meleğimi sabırsızlıkla bekliyorum :) bu arada sanırım topikte en son ben doğuracam hepiniz doğurursunuz ben burada tek başıma saymaya devam ederim :) hahaha ne komik :)

108 gün artık birlikte gün sayarız canım bakalım kiminki daha önce davranacak

104 güüüünnnn . Aman yarabbim baya az kalmış yaaaaaa

yeni topiğimiz hayırlı olsun .ne güzel dile getirmişsin canım.işallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder yüce rabbim.

benim şafakta 85 .3 aydan düştüm artık.tabi sezeryan olursa daha erken olur.

Ayşe çok güzel olmuş, sen böyle birşey açmasaydın gün saymak hiç aklıma gelmezdi.. süper kalan 97 gün sezaryan olacağı için 82 gün......

114 :) meleğimi sabırsızlıkla bekliyorum :) bu arada sanırım topikte en son ben doğuracam hepiniz doğurursunuz ben burada tek başıma saymaya devam ederim :) hahaha ne komik :)
hayır canım en son ben dogurucam sanırım 109 günnnnn
gel tezkere gelll

97:119:

Ayyy canlarım 97 ye girdiğim ilk gün, hamile günlüğünde bebeğiniz artık kendi kendi kendine nefes alabilir diyor. Valla okuyunca duygulandım çok. :2: Yarabbim hepimize son haftaları görmeyi nasip etsin inşallahh .....

aysecigim ne güzel dile getirmissin, ilk aylarimiz.. 12 haftaligi tamamlamak icin gün sayisimiz ve tüm heycanlar sanki hepsini tekrar yasadim.....cok sükür ki bu günlere kadar geldik. tamamlamak da nasip olur insss.

Buraya göre 98, Ultrasona göre 91 ama doktorum erken doğum olma ihtimali yüksek diyor yani 60 bile olabilir. N'apıcam ben. Nasıl sayıcam.
canim bence sen hepsini topla 3 e böl ortalamaya göre say=D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…