2013 Ocak Anneleri Şafak Sayıyoooorr :)

kızlar bir de sizden bişey rica etsem ,

çok karışmak istemiyorum ama konuya açıklık gelsin diye yazmak istiyorum

rahatsız olan olursa şimdiden özür dilerim....

Şimdi bazılarımız sata göre şu kadar gelsııme göre bu kadar sezeryan olca için bu kadar kaldı vs vs die belirtiyosunuz

ya öyle yapmasak sata göre yazsak olmaz mı cunku pek çogumuz normal doğurmayı duusnuyo ve kımınınkı 38 de daha

14 gun varken gelicke kımınkı 41. haftada gunu bıtırıcek de gecıcek anca öle gelicke yanı pekçogumuz tam geleceği tarıhı bılmıyoruz

sezeryan olacakalrın ise sezeryan gunu daha belirlenmedi belkı daha gec veya daha erken olucak bu sebeple

hangisi olursa olsun tek bir tarih belirleyip onun üzerindne yazmanızı rica edebilir miyim...diğer yazan arkadaşlarında kafası karışmasın böylece...

dediğim gibi özgürlüğünüzü kısıtlamak fln değil niyetim...haddimi aştıysam tekrar özür diliyorum :26:

Ayşe çok güzel olmuş, sen böyle birşey açmasaydın gün saymak hiç aklıma gelmezdi.. süper kalan 97 gün sezaryan olacağı için 82 gün......

evet canım sorma o ılk 3 ay 3 asır gibiydi ahh ahh :) bi 12 haftalık olsa gerısı kolay dıyordum 26 olduk baksana

hımm sat son adet tarihimiz mi oluyor yani ben ona göre hesapladım alttakini

evet canım son adet tarihi :)

şafak 85
evlenmeden önce de düğün şafagı yapmıştık o aklıma geldi şimdi
ahhh ahhhh

Anammmmmmmmmmm bu topik ne heyecanlı :18: 102 bende. Hala daha yeni hamileymişim gbi geliyo ne çabuk geçti Gerçi bu göbekle nası yeni gbi olcaksam

85 gün kaldı, 200 den inince azaldığını düşünüyordum, zaman ne çabuk geçiyor :18:

114 :) meleğimi sabırsızlıkla bekliyorum :) bu arada sanırım topikte en son ben doğuracam hepiniz doğurursunuz ben burada tek başıma saymaya devam ederim :) hahaha ne komik :)
ben seninle sayarım canım merak etme :)

3 lü hanelerden sayılmaz ama --110-- yazayım ben ikili haneye gelince gelirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…