2013 Ocak Anneleri Şafak Sayıyoooorr :)

bel fıtığı ameliyatı geçirdim tatlım 3 kere, ve belimde platin takılı. Normal yapma şansım yok, ıkınmak,kuvvetli öksürmek bile yasak, o nedenle :)

çok geçmiş olsun canım ya..bu durumda sezeryan olması gayet normal..

99 gün kaldı ya la

ayşecim sende iki haneli rakamlar düştün hadi hayırlısı..benimde kaldı 94...hehehyyy

prensesimin gelmesine 84 gün kaldı

çekirdekciğim geçmiş olsun tatlım, bel fıtıgından kurtuldun mu bari ameliyatla?

106gunumuz kaldıbızımde..artık 2hanelılere gelsem diyorum, sonrada doğum yaklaştıkça işe gıtmek,hareket etmek zorlaşacak diye böyle devam mı etsem diyorum:)
gunde 70km yol gıdıyorum 70de gelıyorum 140
ben koca gobekle nasıl ıdare etcem bılemedim..erkende ızne ayılmak istemıyorum , ne kadar bıraksam doğum sonrasına o kadar iyi..
Amann sağlıklı sıhatli olsunlarda nasipte ne varsa..

saymak eğlenceli oluyor 106 :)

vala ben omür boyu gün saydım ama hala sayıyorum
1- eşimle evlencez ayrı şehırdeyız saydık
2-evlendık ama yıne ayrıyız benım 3yıl tayınım çıkmadı ben 1000kusur gun saydım ve aynı eve geldım
3-eşim askere gıttı 5,5 ay saydım
şimdide oğluşumun geleceği gunu sayıyorum
vala sayı bellıyse geçiyorda
şu eş duurmu beklediğim 3sene boyunca ....(
her şubat ve her ağustosta tayın ıstedım 7.istediğimde çıktı
Allah kımseyı sevdıklerınden ayrı hele de dağ başlarında koyde tek öğretmen koymasınnn

...................111....................Bir gün ...11... yazacağımız günler gelecek Allah nasip ederse :) herkese günaydın :) bereketli güzel bi gününüz olsun inş

veee bitanecikk oğluşuma kavuşmama 90 gün kaldı :116::116::116:

aaa 99 kalmışş as kalmış yaff farkında bile diilim.
Allahım hepimisi sağlıcakla kafuştursun yafrularına

Veee büyük gün.. :)

Şafak 81 DÜZCE..

İllere başladık hadi hayırlısı.. Rabbim cc sonuna kadar sağlıkla götürsün hepimizi inşAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…