2013 Ocak Anneleri Şafak Sayıyoooorr :)

kizim sana kavusmamiza cok az bir zaman kaldi. takvimler 32 gün kaldi diyor ama senin icin en güzel zaman ne zamansa o zaman gel sen emi. ne acele et ne de cok gecik

Son düzenleme:
yurt dışından getirdiğimiz biçok ürün piyasadan çok uygun fiyata çoğu kargo ücretsiz sayfayı beğen takip et xxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sözde 44 günüm var. (MALATYA) :)

Ama şu ana kadar ne kadar Ocak annesi tanıdıysam (Ki bunlardan biri Şubat başıydı bile) %80 i doğurdu.Hatta biri şuan hala hastanede. 34+ da doğum yaptı aniden suyu geldi.
Şuana kadar Ocak denilipte doğum yapan tam 5 arkadaşım var. Şubat başı doğum yapması gereken arkadaşım ise 31.haftasında doğum yaptı Kasım ortalarında.Şuan bebeğide kendiside iyi.

O yüzden Ocak bebeği denilince bir durmak istiyorum.İNŞALLAH Ocak ortasını görürüm diyorum.
Aman diyim,bu Ocak bebeleri bir acaip. Pek sabırsızlar.Dikkatli olun,yorulmayın,dinlenin. Allah hepimize hayırlı,sağlıklı doğumlar nasip etsin :)

bende ocak annesi olacagım inşallah ama gunler geçmiyo birtürlü sanki aralık ayı bitmeyecek gibi kızım insallah biraz erken gelir dogumu 20 ocak daha da yukarı cıkmaz umarım ..

Off hemde nasıl heyecanlıyım su 1 haftadır hergün bu gün doğsun diye dua ediyorum
Seninde az kalmıs sayılır hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah

evet 280 günü düşününce az kaldı ama ne bileyim ya daha cok gibi. kendimi bir iki hafta erken dogarsa o kadar bile yok diye avutuyorum oglumu daha cabuk kucagıma almak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…