2013 Ocak Anneleri Şafak Sayıyoooorr :)

arkadaşlar B grubu streptokok testi yaptıran var mı acaba içinizde doktorm bana bundan hiç bahsetmedii benim idrar yollarında enfeksiyonum var içime bi korku düstü acaba bende de var mıdır die?

Seninle doğum zamanımız aynı :) Benimde 4 yaşında bir kızım var. Seninle aynı duyguları paylaşıyorum. Doktoruma kalsa 2013 ü bekle diyor :) Doktora umarım yılbaşı gününe büyük planlar yapmıyorsunuz diyorum :) Bizim bebekler çıkacak piyangodan bu gidişle

bende sancilar var ama ntsde cikmiyor ben gunumu doldururum buyuk ihtimal.

son 14 gun

bende sancilar var ama ntsde cikmiyor ben gunumu doldururum buyuk ihtimal.

son 14 gun

benim 31. haftada sancılarım yükselmişti. Pre par kullandık 1 ay. doktor ilaç başladığımız hastalar genellikle vaktini bekleyebiliyor dedi. Bizde bekleriz gibi, suan benimde nstde sancı yok 25 civarları. İlk kızım 38+3 de doğmuştu.senin kızın ne zaman olmuştu?

ya şu 10lu rakamlara nasıl geldiniz. sanki ben hiç gelemeyecekmişim gibi. geçmiyo günler ya

Ben ne yapsam subat annelerinin sayfasına mı gitsem onlar benim rakamlarıma daha yakınlar

...........................33.....................
.................doktora göre 30................
????Bakalım oğluma göre kaç????.

Arkadaşlar bende 2011 mart annesiyim . yeni bir site açtım şeker tadında cookies beğenirseniz çok sevinirim daha 26 üyem var kurabiyelerimi görmenizi isterim şimdiden teşekkür ederim

... 33 ... inanamıyorum azcık kaldı :) hafiften de tırsıyorum hani doğumdan..

11 gün kaldı ama nedense bana daha uzun olacak gibi geliyor :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…