2013 Ocak Anneleri Şafak Sayıyoooorr :)

13 Bitlis

Bitliiiisteee beş miiinaaree beri geeel oğluuuum beriii geeel

sonnn 22 günnn oğluşumm kavuşmamızaa çok az kaldıııı :119::119::119:

ya arkadaşlar ben şimdi 8. ayın içinde miyim yoksa dokuz aya girdim mii kafam hala karısık ...ayın ondokuzu muhtemel tarih o tarih 9 ay 10 gunluk surenin tamamı mı yoksa sadece 9 ay mı 10gun daha eklenır mıı ?

SAT'a göre 42 günnn ama doktorum 15-16 Ocak gibi alırım diyor.
Herkesin çok az günü kalmış ne güzel,anladığım kadarıyla hepimiz çabucak sağlıkla doğsun istiyoruz.Hani çevreden hep derler ya "Hamileliğinin tadını çıkar"diye.....Gerçekten hamileliğinin tadını çıkaran var mı acaba????

valla bana da herkez aynı şayii söylüyo ama beni sıkıntı basıyo sankii bu aralık ayı hiçç bitmeyecekk gibii sıkılıyorum bir an önce saglıklı sekilde dogsun istiyorum ..inşallah zaman cabuk gecer de bir an once kızımı kucagıma alırım inşallah hepimiz en yakın zaman da alırızz..

arkadaşlar biri beni aydınlata bilir mi acaba biz suan 8 aylık mı oluyoruz yoksa 9. ayımızdan mı gidiyoruz?

Son 21. Ama bu son zamanlar geçmek bilmiyooor. Kızıma kavuşmak istiyorum her ne kadar karnımdaki hareketlerini ilerde özleyecek olsam da

arkadaşlar biri beni aydınlata bilir mi acaba biz suan 8 aylık mı oluyoruz yoksa 9. ayımızdan mı gidiyoruz?

Normalde gebelik 9 ay 10 gün olarak kabul ediliyor.(Diğer bir deyişle 280 gün ) Onun için de hafta ve ay hesabı birbirini tutmuyor.
34+0 'da 8 ay da bitiyor.34+1 haftaya giren bir hamile artık 9.aya girmiş sayılıyor.Kısacası şu anda bütün Ocak anneleri 9.ayın
içinde bulunuyor:))))

16 yarim ay kaldida diyebilriz. :)
Ama dogumun su yilbasi zamanina denk gelmesi biraz can sikici.
kizin kresi 25 aralik 1ocak arasi kapali nasil yapicaz bilmiyorum valla
Dr da o tarihte hastanemidir degilmidir. Ayin 25 inden once yada 1 inden sonra olsa iyi olucak :)

teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.. o kadar cok sey soyluyorlar ki 9 ay oldu hala tam anlayamadım buu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…