2013 Ocak Anneleri Şafak Sayıyoooorr :)

benimde 5 ocak i gececek gibi 1 hafta kaldi surda ne kipirti ne sanci cikmak istemiyor sanirim.
12 ocak a kadar beklicez bakalim hayirlisi artik
masallah bebisine.

son 8 gun

33!!33!!!33!!!İlk yazdığım gün 104 günüm vardı.Hey be nerden nereye ....8-9 günü kalan arkadaşları görünce ben bile heyecanlanıyorum :)))Gerçi benim de sezeryan olacağı için 10-15 gün indirimim var....herkese sağlıklı doğumlar diliyorum:))))

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Dün sabah kontrolüm vardı. Gittik önce NST istedi dr.um. Bu seferde kızımın kalp atışları aşırı yüksek çıktı taşikardiye girmiş,büyük ihtimalle enfeksiyondan dedi Dr.Tekrar yatış yapıyorum.Serum bağlanıcak eğer bugün içinde kont altına alamazsam bebeği alıyorum dedi........
Neyseki serumla kont altına aldılar. Sancıları söylemiyorum bile artık hissetmiyorum da zaten.Ayırtta edemiyorum sancı mı?Kasılma mı?Bebek hareketi mi?...

Bu arada bebeğin gelişimi çok iyimiş. 2 gün görmemişti Dr bizi. Kızım 2 günde 180 gr.almış 1,5 cm.de boyu atmış.
Gelişimi çok güzel dedi.Çok kritik bir dönemdir bu 33-35 hafta arası tam geçiş dönemi dedi.
Eğer gelişimi olmasa diyicem ki anneden bebeğe geçen bişey yok nasılsa alıp küvezde takip edelim.Ama senin içinde olmak ona ok yarıyor dolayısıyla alamam bebeği dayanıcaz dedi.
Her gün NST'ye girmek koşuluyla saldı eve. Gece yine aşırı hareketlenme başladı.Acile gittik.Yine biraz artış olmuş nabızda.Bende fenaydım zaten. Nöbetçi Dr muayene etti bebekte hiç bir sorun yok dedi.Seni zorluyo sadece dedi.Yine bir NST,serum...

Bu gece kendi Dr.um nöbetçi. Gece geç vakit gel.Biraz oyalanalım hastanede NST çekelim,USG bakalım,gerekirse bir serum+vitamin dopingi yapayım sana 2-3 gün idare et dedi. Çünkü kendi Drum yarın sabah yurtdışına çıkıyo. Salı öğlene dönücekmiş.
Merak etme hemen müdahale gerektiricek bir durumunuz yok çünkü kont altına alabiliyoruz dedi.
Alamasak tehlikeli o zaman bende sana bırakmam alıyorum bebeği derim dedi.
Bugünü iyi geçirdik bakalım benim kız ne kadar uslu durucak.
Gece 10-11 gibi gidicez hastaneye biraz Dr.la vakit geçiricez. En azından bikez daha NST de kalbini duyup rahat edicem. Dr um yokken de her gün gidip NST ye giricem.
2 Ocak Çarş. günü de karara bağlıcaz...

Ömrümden ömür gidiyo her gün.Çok tedirgin bir durum
Allah kimseyi evladıyla sınamasın.

canım geçmiş olsun aynı tarihteyiz inşallah hayırlısıyla bebeğimizi kucagımıza alırız.

Dr un elinden geleni yapmis. haftanda cok kucuk degil endise etmemeye calis elbette gunu dolmasi en guzeli ama
siz zaten herseyi yapiyorsunuz. Ins bebekte bekler benim 32. haftada erken dogum riskim oldu 3 gun serum yedim
simdide bekliyoruz boyle benim gibi de olabilirsin:))
Allah saglikla kavustursun.

1 ocakta bebişimi inşallah dünyaya getireceğim herşey hazır bende hazırım heyecan var oğluşuma 2 gün kala yeniyıl hediyemi alacağım :)

umarım hem senin hem de bebeğin için hayırlı bi zamanda kucağına alırsın bebişini. canım bu arada merakımdan soruyorum medical parka mı gidiyosun. söylediğin sıralarda benim doktorum da yurt dışında da, merak ettim

Çok teşekkürler herkese güzel dualar için.
Yok hayatım biz şuan İstanbul dışındayız eşimin işi dolayısıyla. Hatay'da özel bir hastaneye gidiyorum...

20 günümüz kaldı kızımla hasret gidermek için heyecanla bekliyoruz... tabi annesi biraz tedirgin ve korkuyor:)

burda gece 11 ayin 31i oldu sayilir:)
5 desem dogru yani. ama tik yok . ay ne zormus son gunler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…