2013 Ocak Anneleri Şafak Sayıyoooorr :)

Ben yavrumu 21 Aralık da kucağıma aldım Rabbim hepinize sağlıklara kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı...

Ben daha 34+ yım bugün. Ama dün taburcu oldum hastaneden. 33+ da Rutin kont. için dr.a gittiğimde NST'de sancım çıktı düzenli olarak.Rahimdede yumuşama başlamıştı.Dr.um yatış verdi.
6 gün hastanede yattım. Sancı kesici ilaçlar fayda etmedi.Çok ciddi ilaç yüklemeleri yapıldı. Oksijene bağlandım 3 defa. Bebeğim için ciğer geliştirici yapıldı 2 dozda.Aynı anda idrar yolu enfeksiyonu ve böbrek kanalları daralmaları gelişti.Antibiyotik tedavisinde başlandı damar yoluyla. NST'de 50'nin altına düşmedi sancılar.
Hala da devam ediyor.Ama Dr.um 35. haftayı tamamlamak konusunda ısrarcı en az riski almak için.
Nidilat sancıyı kesmeyince Dr ilacı kesti.Bu sancıyı her halikarda çekiyorum.
Allahtan açılmam yok ve bebeğim makat gelişli dolayısıyla başıyla baskı yapıp rahmi açmak için zorlayamıyor.Ama dönerse anında doğumu başlatır dedi.Yılbaşını evimde geçirmek istedim hastaneden uzaklaşmak için.Damar yolum kalmadı.Kan alamadılar son gün.Biraz evinde ol dedi.Haftada 3 kere kontrolüm var artık.En son kont tarihini 3 Ocağa verdi.O gün belli olucak.Sanırım 35. haftayı tamamlayınca sez.la alıcaklar bebeği. Ben sürekli sancı çekiyorum evde başımı bekliyolar.
Tek derdim bebeğim az daha gelişip kilo alsın ciğerleri 1 gün bile olsa fazladan gelişsin.
Küveze alırlarsa çok dha zor bir dönem.Yenidoğanın kapısında beklemektense, sancıyla beklemek daha kolay geliyor....

Allah hepimize hayırlı doğumlar versin. Duanızı eksik etmeyin. sevgiler.

oooo çok geçmiş olsun canım benim hayırlı doğumun olsun inşaallah dualarım seninle ama bence bebişin beklicek zamanını umudunu ve sabrını yitirme yeterki bu dönemde moral ve iyi düşünceler çok önemli bol bol dinlen nefes egzersizleriyle sancılarına dayanmaya çalış Allahınizniyle sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına alıcaksın yavrunu

cok uzuldum ins sancilarin kesilir benimde 33. haftada rahim yolum incelmeye baslamisti serum igneyle eski
haline dondu simdide tik yok bekliyoruz. ins bebek sasirtir herkesi ve gununu bekler.

tek haneli gunleride gorduk sukur 9 ama burda gece oldu o yuzden 8 diyorum
hatta yaklasik 1 hafta kaldi desem yalan olmaz hehe:))

tek haneli gunleride gorduk sukur 9 ama burda gece oldu o yuzden 8 diyorum
hatta yaklasik 1 hafta kaldi desem yalan olmaz hehe:))

seninle aynı gün görünüyor doğumumuz :) 5 ocak.. ama benim ultrasonda 1 hafta geri görünüyor geç yumurtlama olmuş olabilir diyor doktorum yani 5 ocağı gecebilir.. geçen hafta 3 kg ve 48 cm di..yarın kontrolüm.. bakalım ne kadar büyümüş bebişim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…