2013 Ocak Anneleri Şafak Sayıyoooorr :)

son adet tarihin nisan olmalı benımki öyleydi. veya ocaktan geriye 39-40 hafta say, denkgetirirseniz olur:)

ewt cnm dogru tahmın mesela benım sat 7 nısandı ve 6 ocakta dogum yaptım normalde 14 uydu ama zaten cogu zaman o tarıhın bır hafta oncesı ve sonrası..bu arada meslektasmısız ..ama ben devlette degıl ozelde calısıyorum malum atanma sıkıntısı((ınsallah gonlune gore olur

son adet tarihin nisan olmalı benımki öyleydi. veya ocaktan geriye 39-40 hafta say, denkgetirirseniz olur:)
çok teşekkürler :)) siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, sevgiler :)

çok teşekkür ederim :) bebeğiniz doğmuş ne güzel, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, sevgiler :)

Kızlar ben artık çok sabırsızlanıyorum. haftası geçenleri görünce diyorum ki ben nasıl dayanacağım subatı bulursa ya? bir aydır agrılarım var ve 2 haftadır daha fazla adet agrısı gibi oluyor. ama bebeğim gelmiyooooooooooooooooooorrr

Allah kolay kurtarsın canım kızmı erkekmi ufaklık
Senin kızmı erkekmi?Gerçi bu aralar erkek bebek çoğunlukta:)Ne zaman doğumun ,normal olacak sanırım.Sen bu satırları okurken ,ben de senin cevabını okurken oğluşumu kucağıma almış olacağım inşallah.Sana da kolay doğumlar dilerim canım:)

mart sonu-nısan başı olmalı

benım de 22si son gun..40doluyo ama boyle sorunsuz gıderse 41i bekelriz dedi bugun gıttım doktora...
içeri rahat çıkmaya nıyetei yok

benım de 22si son gun..40doluyo ama boyle sorunsuz gıderse 41i bekelriz dedi bugun gıttım doktora...
içeri rahat çıkmaya nıyetei yok[/QUOTE]

Ne kadar zormuş son günleri beklemek ya. öncesinde yok cinsiyet yok taramalar yok canta hazırlıgı yok oda derken zaman geciyormus meger. şimdi hiçbir şey kalmadı sabrım da.

Ne kadar zormuş son günleri beklemek ya. öncesinde yok cinsiyet yok taramalar yok canta hazırlıgı yok oda derken zaman geciyormus meger. şimdi hiçbir şey kalmadı sabrım da.[/QUOTE]

4 gün kaldı ama hiç umudum yok.. gününü geçecek galiba of çok zor beklemek hiçbişey yapmak gelmiyo içimden. yapamıyorum da zaten..

Ne kadar zormuş son günleri beklemek ya. öncesinde yok cinsiyet yok taramalar yok canta hazırlıgı yok oda derken zaman geciyormus meger. şimdi hiçbir şey kalmadı sabrım da.[/QUOTE]

benimde 24 son gün ama bugün kontrole gittim 29 una kadar doğmazsa suni sancı verilecek çok halsizim artık dayanamıyorum benimde sabrım kalmadı

kızlar birşey sorucam doğumda hastane için bebek çikolatası, şekeri gbi birsey aldınız mı.
ben doğum ıcın çıkolata mevlut içinde bebek şekeri düşünüyorum siz nasıl yaptınız ya da yapıcaksınız. ya da mevlutte bir daha almaya gerek varmı.

canım hastanede normal çikolata eve gelenler için süslü şeker vereceğim

hastane için eşime pastaneden bebekli vb çikolata alırsın dıye tembıh ettım ,aslında şimdiden alsam ıı olacak ta unutuyoruz hep yakınlarda da iyi bi pastane yok.
40mevludu yaparken de çerçeve şeklınde magnet almak ıstıyorum mevlutten once aılecek fotografçıya gıdıp foto çektırelım dıyoruz hem çerçevelere koyarız hemde çekırdek aılemizin hatıraları olsun bıkaç poz

ben az önce üstü bebekli hastane çıkolatasını aldım bende de takıntı var işte kımseye emanet edemiyorum bu tarz işleri.
dodehimini mevlüt için fotograf fikri çok güzelmiş ve cok orjinal :) mevlüt için olan süslü şekerler cok klasik çünkü ://

maliyetli olmazmı canım

maliyetli olmazmı canım

Valla 40 tane bebekli çikolata aldm 50 tl ye
Dediğin gbi Mevlüt sekeri de en az 150 tl tutar tanesini az da tutsam maliyet.. daha dogum odasi süsleme var Bebiş yüznden Gozum hiçbirşeyi görmüyor artık sona geldik yapacak bisey yok:)

hastane odasını süsleyecekmisin yoksa sadece evdeki odayımı süsleyeceksin

hastane odasını süsleyecekmisin yoksa sadece evdeki odayımı süsleyeceksin

Sadece hastane odasını susletıcem hastanenınde bu hizmeti varmış zaten butik var içeride onlar süslüyor
Evdeki odayı suslemıycem hıc düşünmedim bile daha dogrusu orayı süslemeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…