Allah razı olsun canım kıskandım şimdi bende bi an önce oğluşumu öpmek istiyorum
kızlar size garip gelebilir ama nerden nasıl hesaplayacağımı bulamadığımdan sizlere sorayım dedim :)
allah izin verirse ben de seneye tam da bu zamanlar bebek sahibi olmak istiyorum. öğretmenim ikinci dönemde doğum izni kullanıp yaz tatiliyle birleştirirsem bebek epey büyüyene kadar kendim bakmış olucam. tabi bunlar hep benim planlarım allah bilir sonuçta olacak mı olmayacak mı ne zaman olacak ama biz böyle düşünüyoruz şimdilik eşimle.
sorum şu ki 2014 ocak annesi olmak için bebek için hangi ayki adetten sonra çalışma yapmalıyız? benim hesaplamalarıma göre nisan adetinden sonra diye düşünüyorum ama tam da emin olamadım :/
kızlar size garip gelebilir ama nerden nasıl hesaplayacağımı bulamadığımdan sizlere sorayım dedim :)
allah izin verirse ben de seneye tam da bu zamanlar bebek sahibi olmak istiyorum. öğretmenim ikinci dönemde doğum izni kullanıp yaz tatiliyle birleştirirsem bebek epey büyüyene kadar kendim bakmış olucam. tabi bunlar hep benim planlarım allah bilir sonuçta olacak mı olmayacak mı ne zaman olacak ama biz böyle düşünüyoruz şimdilik eşimle.
sorum şu ki 2014 ocak annesi olmak için bebek için hangi ayki adetten sonra çalışma yapmalıyız? benim hesaplamalarıma göre nisan adetinden sonra diye düşünüyorum ama tam da emin olamadım :/
çok teşekkürler :)) siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, sevgiler :)son adet tarihin nisan olmalı benımki öyleydi. veya ocaktan geriye 39-40 hafta say, denkgetirirseniz olur:)
ewt cnm dogru tahmın mesela benım sat 7 nısandı ve 6 ocakta dogum yaptım normalde 14 uydu ama zaten cogu zaman o tarıhın bır hafta oncesı ve sonrası..bu arada meslektasmısız ..ama ben devlette degıl ozelde calısıyorum malum atanma sıkıntısı((ınsallah gonlune gore olur
Sağol canım...Benim nasipse 3.oğlum olacak.Ama hala isim bulamadıkAllah kolay kurtarsın canım kızmı erkekmi ufaklık
Senin kızmı erkekmi?Gerçi bu aralar erkek bebek çoğunlukta:)Ne zaman doğumun ,normal olacak sanırım.Sen bu satırları okurken ,ben de senin cevabını okurken oğluşumu kucağıma almış olacağım inşallah.Sana da kolay doğumlar dilerim canım:)Allah kolay kurtarsın canım kızmı erkekmi ufaklık
Kızlar ben artık çok sabırsızlanıyorum. haftası geçenleri görünce diyorum ki ben nasıl dayanacağım subatı bulursa ya? bir aydır agrılarım var ve 2 haftadır daha fazla adet agrısı gibi oluyor. ama bebeğim gelmiyooooooooooooooooooorrr
benım de 22si son gun..40doluyo ama boyle sorunsuz gıderse 41i bekelriz dedi bugun gıttım doktora...
içeri rahat çıkmaya nıyetei yok
benım de 22si son gun..40doluyo ama boyle sorunsuz gıderse 41i bekelriz dedi bugun gıttım doktora...
içeri rahat çıkmaya nıyetei yok
kızlar birşey sorucam doğumda hastane için bebek çikolatası, şekeri gbi birsey aldınız mı.
ben doğum ıcın çıkolata mevlut içinde bebek şekeri düşünüyorum siz nasıl yaptınız ya da yapıcaksınız. ya da mevlutte bir daha almaya gerek varmı.
kızlar birşey sorucam doğumda hastane için bebek çikolatası, şekeri gbi birsey aldınız mı.
ben doğum ıcın çıkolata mevlut içinde bebek şekeri düşünüyorum siz nasıl yaptınız ya da yapıcaksınız. ya da mevlutte bir daha almaya gerek varmı.
ben az önce üstü bebekli hastane çıkolatasını aldım bende de takıntı var işte kımseye emanet edemiyorum bu tarz işleri.
dodehimini mevlüt için fotograf fikri çok güzelmiş ve cok orjinal :) mevlüt için olan süslü şekerler cok klasik çünkü ://
maliyetli olmazmı canım
Valla 40 tane bebekli çikolata aldm 50 tl ye
Dediğin gbi Mevlüt sekeri de en az 150 tl tutar tanesini az da tutsam maliyet.. daha dogum odasi süsleme var Bebiş yüznden Gozum hiçbirşeyi görmüyor artık sona geldik yapacak bisey yok:)
hastane odasını süsleyecekmisin yoksa sadece evdeki odayımı süsleyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?