ege olucak minigimin adi. Senin bebisin kiz mi erkek.mi ? Ve adina karar verdiniz mi ?
oğlum alacak adını Allah nasip ederse selim koyacağız ama artık bi an önce doğsun hayırlısıyla bebişlerimiz ya
Evet ya. Varya max gununuz belli oldugundan beri daha cok heyecanlaniyorum aklima geldikce.
Gerci birde aksi gibi birde grip oldm bgn hep yattim. İyilesmem lazim o gune kdr..
cunku etrafimda suni sanci deneyip de sonuca ulasan insan orani cok dusuk. Ve suni sancinin ogrendigim kadariyla basari orani eger bebek kanala girdiyse artiyormus. E bnm kuzu da daha kanalda bile degil. Gunumuz de persembe luyor. Boyle bir karar verdim. Hayirlisi insallah..
geçmiş olsun canım ya limon portakal filan ye bebişi böyle karşılama bu kadar zaman nasıl geçti anlamadım ama son günler geçmiyo
geçmiş olsun canım ya limon portakal filan ye bebişi böyle karşılama bu kadar zaman nasıl geçti anlamadım ama son günler geçmiyo
Merhabalar, benimde günüm 4 geçti, bu gün dr. gittim, nst girdim ama hiç sancı yok, çarşamba gününe kadar doğmaz ise biraz sancı varsa suni sancı ile deneyeceğiz, yoksa sezeryan olabilir dedi, bende çok kararsızım, bebekte biraz iri, ilk doğumum normal idi, bunuda normal stiyordum ama Allahtan hayırlısı artık,
bnm de minyon bir yapim var. Doktor ilk cati muaynemde 3.500 u gecerse zorlanabilirsin demisti. Persembe kontrole gttigimde bebisim 3.410 gr cikti ultrasonda. Haklisin insan endiseleniyor. Ben suni sanciiya karsi degilim ama denemek istemedim boyle bir karar verdim. Allahtan hayirlisi artik..
Bnde iyice dinlenmeye calisiyorum cnm. Umarim biseyim kalmaz gune kdr. Hakikaten gunler gecmek bilmiyor. Esim de hergun dogucak umuduyla uyaniyor. :))
Geçmiş olsun, ıhlamur, kuşburnu kaynat , içine bolca limon sık, bol bol iç, hem bebiş susuz kalmaz, hem senin için iyi.
tekrar geçmiş olsun mutlu haberleri alırız umarım en yakın zamanda
Karar verdiysen sorun yok canım,bir çok arkadaşım sezeryen yaptı, pişman olan yok, ben kararsızım, ilki normal olunca bu bebişide normal doğurmak istiyordum ama bu gün bebek deyin için 4100 gr -+300 gr olabilir deyince dr. bende sezeryanı düşünmeye başladım....
bende hafif hafif sancı var ama sadece bu kadar sen nasılsın günün ne zamandı
:) kabus gibi işte.. bir de doğumda sonra daha da beter kapanıcaz eve ben onu düşünüp iyice depresyona giriyorum. dibimizde alışveriş merkezi var cem yılmazın filmine gitmek istiyorum ama işte gidemiyorum. ben de tırnak boyuyorum hergün farklı renk hiç huyum olmadığı halde, bakalım hangi renkteyken doğurucam. Allah sabır versin valla hepimize. ben kocamın çok anlayışsız olduğunu düşünmeye başladım yavaş yavaş.. yarın izinli ama sabaha başka bir program yapmış işle ilgili. öğleden sonrayı bulacak gelmesi...çok sağlam bir sarmayı kavga etmeyi düşünüyorum şuan hatta aramamak için zor tutuyorum kendimi...inşallah aramam:)
Hastaneden bildiriyorum. Kizlar ben dogurdum:) cok sukur hersey yolunda. Sezeryan oldu mecburen en kisazamanda dogum hikayemi yazicam. Darisi basiniza opuyorum herkesi cok
Hastaneden bildiriyorum. Kizlar ben dogurdum:) cok sukur hersey yolunda. Sezeryan oldu mecburen en kisazamanda dogum hikayemi yazicam. Darisi basiniza opuyorum herkesi cok
okurken çok eğlendim aslında dışarıdan bakınca halimiz çok komik. bana göre de trajikomik geliyor artık. neyse az kaldı inşallah sıkıldığımızda bebişlerin poposunu ısırır rahatlarız
kızlar sabah 6 da sancım başladı saat 12 gibi nişanım geldi şimdi evde sancı çekiyorum hastaneye gittim ebe muayene etti istersen burda sancı odasına alalım dedi ama en iyisi evde çekmen dedi bekliyoruz canlarım
bugun gece gidersin büyük ihtimalle. yarın sen de bebeğini alırsın koklarsın. ya rüyalarımda goruyorum artık ben de istiyorum bebeğimi
Şuan hala evdeyim sancılar o kadar düzenli ve sıkki. Birazdan gideceğim hastaneye. Yalnız suyum gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?