ben doktora gittim bugün ne sancı var ne çocuk kanala girmiş ne de başka bir belirti.
23 ocaka gün aldık sabah sezeryan olacağım. Hayırlısı inşallah ogüne kadar sancım gelse keşke
hadi hayırlısı sende kurtuluyosun az kalmış
sağol.
bir de bana sor....
Senı ki nın rahatı yerınde sanırım :))
Bende 24 Ocak sabahı sezeryan olucam hayırlısı olsun canm bebegın ıcın hangısı hayırlıysa o olsun
ne oldu canım sezeryan olmasınamı takıldın
önce öyleydi de artık o kadar takılmıyorum. sadece kendiliğinden başlasın doğum cocuk karar versin tarihine diyorum. sezeryan olmuş normal olmuş artık hayırlısı olsun da önemli değil. diğer yandan da korkuyorum. 40+2 olmuş olucak günü geçecek ya bişey olursa ya öyle olursa ya böyle olursa die..bir de günlerdir evdeyim patlıcam sıkıntıdan eşim de geç saate kadar çalışıyo. araba kullanmam yasak. biyere gidemiyorum, evde bişe yapasım gelmiyo ruhum sıkıldı artık i,yice
Canm aynı bunalımı bende yasıyorum kendı kendıme dışarı çıkmam (kuaföre bile) yasak araba kulanmam yasak iyice kapana sıkışmış gibiyim eşim sureklı ananemi alıp gelıoy annem gıdınce eşim gelıo sureklı yanımda birileri durup dururken aglayasım gelıo sinema yasak bebegım cok tepkı verıo sese vs vs bende zaman gecsın dıye sureklı banyo yapıyorum hergun :) duşun artık kafayı yedım ahah
:) kabus gibi işte.. bir de doğumda sonra daha da beter kapanıcaz eve ben onu düşünüp iyice depresyona giriyorum. dibimizde alışveriş merkezi var cem yılmazın filmine gitmek istiyorum ama işte gidemiyorum. ben de tırnak boyuyorum hergün farklı renk hiç huyum olmadığı halde, bakalım hangi renkteyken doğurucam. Allah sabır versin valla hepimize. ben kocamın çok anlayışsız olduğunu düşünmeye başladım yavaş yavaş.. yarın izinli ama sabaha başka bir program yapmış işle ilgili. öğleden sonrayı bulacak gelmesi...çok sağlam bir sarmayı kavga etmeyi düşünüyorum şuan hatta aramamak için zor tutuyorum kendimi...inşallah aramam:)
Ahah evet cemyılmaza gidersen kesın orda gülmekten doğurursun dedıler bana da ıyıce kamcıladılar duygularımıDoğumdan sonrası nın korkusu bende de var napıcam bırde kış ayları dışarı çıkaramam kesin ben birde iş kolik bir insanım bilemedim nolcak ve hayatımıza artık 3 kişi devam edıcez nasıl olucak acaba sureklı bunları düşüyorum ....
ewt dayanamayıp kocamı aradım.
düşüncesiszsin fln die biraz dırdır yapmaya kalktım sallamadı bile:) bu da onun silahı işte üstüne gitmez hiç kavgaya yanaşmaz.
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ben doktora gittim bugün ne sancı var ne çocuk kanala girmiş ne de başka bir belirti.
23 ocaka gün aldık sabah sezeryan olacağım. Hayırlısı inşallah ogüne kadar sancım gelse keşke
bnde oersembe gittim doktora sanci yok ve kanala da girmemis bzm kuzu. Pasa pasa yatip keyif yapiyor. Doktor surenin sonunda suni sanci dedi istemiyorum ddm. O da buna dayanarak 24 une kadar bekleme karari aldi. O gune kadar normal yollarla gelmezse haftaya persembe sezeryan bekliyor bizi de. Tercihim normaldi ama sezeryan olmasina da uzulmuyorum. Tek istegim oglumu saglikla kucagima almak. Simdi de spinal mi genel anestezi mi ona karar veremiyorum .. Siz tercih yaptiniz mii ??
neden suni sancı istemedin
cunku etrafimda suni sanci deneyip de sonuca ulasan insan orani cok dusuk. Ve suni sancinin ogrendigim kadariyla basari orani eger bebek kanala girdiyse artiyormus. E bnm kuzu da daha kanalda bile degil. Gunumuz de persembe doluyor. Boyle bir karar verdim. Hayirlisi insallah..
benimde bu perşembe doluyo eğer 29 un kadar doğmazsa suni sancı deneyeceğiz sezeryandan daha mantıklı geliyo bana
tabi tercih meselesi. Kimbilir belki de o gune kdr kendiliginden gelir..
inşallah bebişin adı ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?