Sadece hastane odasını susletıcem hastanenınde bu hizmeti varmış zaten butik var içeride onlar süslüyor
Evdeki odayı suslemıycem hıc düşünmedim bile daha dogrusu orayı süslemeyi
ben sadece evdeki odasını süsledim
ben hiçbiryeri süslemedim. artık doğsun istiyorum sadecehayırlısıyla
hastane odasını süslerler herhalde ordakiler
normal doğummu bekliyosun canım
ewt ama çok zor 2 kez kordon dolanmış. sancı gelirse pazartesiye kadar denicez dedi doktor demezse salı-çarşamba sezeryan..
maliyetli olmazmı canım
hakkına hayırlısı olsun canım
sağol bakalım hayırlısı, beklemekten çok sıkıldım ama sabır selamet Allahtan..
sen normal mi bekliyosun.
malıyet kişiye gore değişir...50kuruşada çerçeve var 3tl yede
tabı yaptıracağın sayıda önemlı
ben en fazla 50tane yaptırırım
pastaneden de alacağım çikolaya 30/40olsa yeterde artar çunku emmleketımde değilim, öyle çok gelenım olmaz, memlekettede mevlut yaparsam su süsülü kurabıyelerden yaptırırım belkı çok samımı olanlara çerceveden de veriiririm
oda süsülemesi demişsiniz,evdekı odaya gerk yok bence,sadece toz olurlar ekstra malum
ama kapısına süs yaptım geçen hafta
Eki Görüntüle 609719
Ne şekilde olursa olsun bebişlerimz sağlıklı doğsun yeter ...
malıyet kişiye gore değişir...50kuruşada çerçeve var 3tl yede
tabı yaptıracağın sayıda önemlı
ben en fazla 50tane yaptırırım
pastaneden de alacağım çikolaya 30/40olsa yeterde artar çunku emmleketımde değilim, öyle çok gelenım olmaz, memlekettede mevlut yaparsam su süsülü kurabıyelerden yaptırırım belkı çok samımı olanlara çerceveden de veriiririm
oda süsülemesi demişsiniz,evdekı odaya gerk yok bence,sadece toz olurlar ekstra malum
ama kapısına süs yaptım geçen hafta
Eki Görüntüle 609719
güzel olmuş.
ben de bir gazla internetten keçe fln aldım ama becerip de hiçbirşey yapamadım:) karar veremedim daha doğrusu kesip dikip boşa harcadım saçma sapan:)
ben minik bebek ceketlerinden aldım askılı örgülü arkalarına da tülle draje şeker iliştirdik. şunlar gibi zelaorgu - Bebek hatıra magnetler - 88341 - emek sensin ama bizimkiler daha güzel:)
hastandeye gelenlere bundan vericez. bir de üstü bebekli çikolata aldık çok fazla değil
Cok sekerler :) bende evde lavanta kesesinden şeker yapıyım dedim hiç o kafada olamadım birturlu o fikr de yattı
Kızlar bebeklerinnizde bi hareket yok mu hepsi gününü mü bekliyor?
ben doktora gittim bugün ne sancı var ne çocuk kanala girmiş ne de başka bir belirti.
23 ocaka gün aldık sabah sezeryan olacağım. Hayırlısı inşallah ogüne kadar sancım gelse keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?