2013 Ocak Anneleri Şafak Sayıyoooorr :)

maliyetli olmazmı canım

malıyet kişiye gore değişir...50kuruşada çerçeve var 3tl yede
tabı yaptıracağın sayıda önemlı
ben en fazla 50tane yaptırırım
pastaneden de alacağım çikolaya 30/40olsa yeterde artar çunku emmleketımde değilim, öyle çok gelenım olmaz, memlekettede mevlut yaparsam su süsülü kurabıyelerden yaptırırım belkı çok samımı olanlara çerceveden de veriiririm

oda süsülemesi demişsiniz,evdekı odaya gerk yok bence,sadece toz olurlar ekstra malum
ama kapısına süs yaptım geçen hafta

Artık bu ayın da son çeyreğine giriyoruz. Ne inatçılarmış bizim bebekler de böyle ya.

güzel olmuş arkadaşım güle güle kullansın

güzel olmuş.
ben de bir gazla internetten keçe fln aldım ama becerip de hiçbirşey yapamadım:) karar veremedim daha doğrusu kesip dikip boşa harcadım saçma sapan:)

ben minik bebek ceketlerinden aldım askılı örgülü arkalarına da tülle draje şeker iliştirdik. şunlar gibi zelaorgu - Bebek hatıra magnetler - 88341 - emek sensin ama bizimkiler daha güzel:)

hastandeye gelenlere bundan vericez. bir de üstü bebekli çikolata aldık çok fazla değil

Cok sekerler :) bende evde lavanta kesesinden şeker yapıyım dedim hiç o kafada olamadım birturlu o fikr de yattı

ben doktora gittim bugün ne sancı var ne çocuk kanala girmiş ne de başka bir belirti.

23 ocaka gün aldık sabah sezeryan olacağım. Hayırlısı inşallah ogüne kadar sancım gelse keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…