2013 Ocak Anneleri Şafak Sayıyoooorr :)

100 gun. Yarin itibariyle 2 rakamlara dusuyoruz hayirlisiyla

Kızlar 96 günüm kalmış buraya göre!
Ama dün bi kadınla karşılaştım. Biraz da iriydi kendisi. Eşi de öyleymiş. Benim oğlum çok büyük bi bebekti. 36. haftada aldı doktor daha büyümesin diye dedi.
Ben de kaç kilo doğdu ki acep dedim. 4 küsür dedi. Maşallah dedim
Sorma eğer tamamlarsa, 5.5 kilo falan olcaktı, doktor alalım bunu demiş. Erkenden almışlar!
E tabi bizim ailede zayıf, küçük insan yok, herkes iri diyo. Bebiş de iri olmuş tabi.
Aman allahım 5.5 kilo nedir dostlar yaf?! Çok zor!
Neyse bebişimiz için hangi doğum tarzı sağlıklı olcaksa o olsun tabi ama yine 4.5 kilo olursa ve sezaryen olursam diye korkuyorum. Kayınvaldem, kızım ben 4.5 kilo doğurdum normaldi diyo. İyi de anne şimdi öyle diil ki, 4 ün üstünü alıyolar hemen sezaryene diyorum ben de.
Neyse son trimester doğum korkularının zirve yaptığı dönem olcak bizm için hadi hayırlısı!

Son düzenleme:
meleğimin gelmesine son 105

canım hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli doğsunlarda inşallaah sezeryan veya normal farketmez benimde gönlümden geçen normal doğum ama doktorum daha önce kayıplarım olduğu için bu bebek nazlı bebek normal doğum riskine atmayalım sezeryanla alalım günü gelince diyor Allah'a emanet artık o gün gelsinde hayırlısı ile :)

kızlar prensime kavuşmaya 88 gün kaldı.ne çabuk geçti o hiç bitmiycek sandığım bulantılar baş dönmeleri....Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın, miniklerimize sağlıkla kavuşalım inşallah....

...........79 kilis...........

Amanın günler azalıyor..

........99.........
........99.........
........99.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…