2013 Ocak Anneleri Şafak Sayıyoooorr :)

zaman ne çabuk geçti isim bile hazır Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinnnn hepimizinnnn :)

bu arada şafak 99 olmuş benimmm aaaaa ama bence benim kız beklemez o kadar anasına çektiyse sabırsız :) Tuğsemim benim canım kızım az önce bişiler aldım yine sana havlu aldım çıtçıtlı badiler :)

108 daha çook var yaaa...ben çift hanelilere geçeyim her 10 günde bir yazayyım.bakalım ilk kim doğurucak aramızda merak ediyorum.benim ocak sonu.son doğuranalrdan olucağım kesin,tabi oğluşumuz süpriz yapmazsa

104... ama 104ü bulmam sanırım
ben son tarıhımı bılmediğimden doktor ultrasona gore kaar verıyor
onda da 18ocak 25ocak aarsı değişiyoruz

hafta saysak olmazmı 10 9 8 sanki daha kısa bende sezaryen olucam 38 de 3.bebiş ya 24 aralık gibi ama ben ocak annelerindenim haa çünkü beklenen doğum 8 ocak babasının doğum günü ama beklemez kızım o kadar gel teskere gel

Merhabalar kızlaar
Ayşecim sırf senin topiğin diye geldim valla..sanırım bundan sonra buraya giricem sadece.
ben şafak kaç bilmiyorum, bunu paylaştıktan sonra görücem alttaki imza alanından :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…