2013 Ocak Anneleri Ultrason Resimleri :)

ya canım bana da doktor 3-4 haftalık diyor. SAT 24 nisan. iyice kafa karıştı.

ya canım bana da doktor 3-4 haftalık diyor. SAT 24 nisan. iyice kafa karıştı.

geç döllenme diyolar bazen bu konuda benim de pek bi bilgim yok sormadın mı doktora o sana SAT ı sormadı mı sana bi açıklama yapması lazımdı başka bi doktora da git istersen

bu da 9+3
burda belli olmuyor ama biz kol ve bacak hareketlerini büyük zevkle izlemiştik, doktor;"daha şimdiden ne kadar hareketliiiii" demişti:)))

bende girmedim 6+2 de kese 19 mm di karından gözükmez dedi doktor vajinal bakmak lazm ddi senin kesen kç mmdi bu ultrasyonda hatırlıyormusun

canım bu farklı bir ultrasondu, ben o sırada hastahanede yatıyordum çok istifra ettiğim için ayrıntılı bakmak istemişti doktorum
belki ondan gözükmüştür
yanılmıyorsam 18 mm demişti ama kese için mi söyledi yoksa bebeğim için mi söyledi bilmiyorum

şu anda 5 gün daha büyüdük teyzeleri biraz geç oldu ama ben de yüklemek istedim resmimizi. Burada 7 + 3 dük

Son düzenleme:
sonunda ilk kez bebeğimi gördüm, kalbi pıtır pıtır ederken kollarını oynatırken çok farklı duygular hissettim.

Sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiğini görürüm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…