ay canım maşallah nasıl yüzü belirgin bide pamakını mı elinimi bize salamis ya ay yeriz onu gerçi ben nedendir ult resimlerinden korkuyorum:26:
bizimkide babişin cüzdanın da 100 kişiye gösterdi görmemişin diyorum ama komşularda sevio
ay salı çıktı alırız yine pzt tıpta vermiyolar ya sinir ediyolar bide ben ilkinde de bunda da hep gördüm babası daha ilk resmi albümüne koyun diolar eskitmezse babiş
kafası neresi ayakları neresi hiç anlamıyorum bu ultrason resimlerinden yaaao ince bölüm boynu mu mesela ?
kendi ultrason fotolarımı bile anlamıyorum ben :)
Bu da bizim bebişimiz 12+3 günlük
Maşallah canım
Oh yastıkta yapmış başının altına
Allahım nazarlardan saklasın canım.Kucağımıza almak kızmet olur inşallah cinsiyet söyledimi doktor sana?
Sağol canım valla sorma niye öyle oldu anlamadım, kafası sıkışır mı diye korktum yani :)
Sağol canım amin cümlemizin. Doktor %80 kız, ama tabi önümüzdeki ay kesin söylerim dedi.
Yok canım niye sıkışsın :))))
Ah bu annelik..... :)
Herkese merhaba
kızlar bende 12.haftanın içindeyim 13'e doğru gidiyoruz pzrts 2'li tarama testine giricem. ilk bebeğim olduğu için fazla bir bilgiye sahip değilim bu testi yaptıran varmı nasıl birşey, birde pzrts cinsiyetide görülürmü acaba bebeğimin bilgisi olan varmı
canım kan tahlili yapıyorlar birde ultrasonla bebeğin ense kalınlığını ölçüp oranlıyorlar.down sendromu var yada yok demiyorlar saddece risk oranına bakıyorlar.benim doktorum 250 yada 300 de 1 arasında olan kadınlar riskli grup demişti ben 10000 1 den az çıktım risk oranı düşük yani yok gibibirsey.bizim cinsiyet ikili testte belli olmuştu.genelde belli oluoyr ama doktorlar söylemiypr hata payı oldugundan.bizmki çok net belli yanılma yok yani.
bir tahminde bulunun kız mı erkek Mi????
daha belli değil kısmetse 10 gün sonra belli olacak inşallah o zaman yazarım
Sağol canım amin cümlemizin. Doktor %80 kız, ama tabi önümüzdeki ay kesin söylerim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?