2013 Ocak Anneleri Ultrason Resimleri :)

evet canım elini kafasının yanına koydu kaldırıp doktor uyumasın diye ultrason aletini kıpraştırdı.oda uyanmak yerine koluyla kafasını kolladı:)) uykucu bebişim benim.

kafası neresi ayakları neresi hiç anlamıyorum bu ultrason resimlerinden yaaa o ince bölüm boynu mu mesela ?
kendi ultrason fotolarımı bile anlamıyorum ben :)

evet canım benim o ince kısım boynu :)) izlerken daha net oluyor tabiki böyle fotoğrafla daha zor anlaşılıyor.

Bu da bizim bebişimiz 12+3 günlük

Allahım nazarlardan saklasın canım.Kucağımıza almak kızmet olur inşallah cinsiyet söyledimi doktor sana?

Maşallah canım
Oh yastıkta yapmış başının altına

Sağol canım valla sorma niye öyle oldu anlamadım, kafası sıkışır mı diye korktum yani :)

Allahım nazarlardan saklasın canım.Kucağımıza almak kızmet olur inşallah cinsiyet söyledimi doktor sana?

Sağol canım amin cümlemizin. Doktor %80 kız, ama tabi önümüzdeki ay kesin söylerim dedi.

Sağol canım amin cümlemizin. Doktor %80 kız, ama tabi önümüzdeki ay kesin söylerim dedi.[/QUOTE]

Hayırlısı olsun annesi keyfine düşkün gördüm hanım kızımızı ohhh sefası olsun :)) ondan rahatımı var.döne döne uyur bütün göbek onun

Sağol canım amin cümlemizin. Doktor %80 kız, ama tabi önümüzdeki ay kesin söylerim dedi.

Hayırlısı olsun annesi keyfine düşkün gördüm hanım kızımızı ohhh sefası olsun :)) ondan rahatımı var.döne döne uyur bütün göbek onun[/QUOTE]

Tembel olacak bizimki galiba biraz ne zaman baksak ööyle yatıyor, ancak doktor dürtükleyince kımıldanıyor :)

Yok canım niye sıkışsın :))))
Ah bu annelik..... :)

Bir tuhaf büyümüş kesesi bebişimin :) Neyse o elleriyle itekleye itekleye kendine yer açar

Herkese merhaba
kızlar bende 12.haftanın içindeyim 13'e doğru gidiyoruz pzrts 2'li tarama testine giricem. ilk bebeğim olduğu için fazla bir bilgiye sahip değilim bu testi yaptıran varmı nasıl birşey, birde pzrts cinsiyetide görülürmü acaba bebeğimin bilgisi olan varmı

canım kan tahlili yapıyorlar birde ultrasonla bebeğin ense kalınlığını ölçüp oranlıyorlar.down sendromu var yada yok demiyorlar saddece risk oranına bakıyorlar.benim doktorum 250 yada 300 de 1 arasında olan kadınlar riskli grup demişti ben 10000 1 den az çıktım risk oranı düşük yani yok gibibirsey.bizim cinsiyet ikili testte belli olmuştu.genelde belli oluoyr ama doktorlar söylemiypr hata payı oldugundan.bizmki çok net belli yanılma yok yani.

Erkek mi geliyor :) ikili testte , bebek erkekse belli oluyormuş daha çok .

bir tahminde bulunun kız mı erkek Mi????
daha belli değil kısmetse 10 gün sonra belli olacak inşallah o zaman yazarım

bir tahminde bulunun kız mı erkek Mi????
daha belli değil kısmetse 10 gün sonra belli olacak inşallah o zaman yazarım

maşallah annesi neden büyütüp vermemiş ler daha çok belli oluyordu bizede tıpta nokta vermiyolar anca özelde resmi oluyo minikimin aman devlette ve özelde veriliyo tıpta sadece kaç aylık ne yazılıyor

Kızlar bu da benim 2li testte doktorumun verdiği ultrason resmi. Yaklaşık 3 hafta önce çekilmişti :)

Eklentiler

• $030720121317.webp
    20 KB · Görüntüleme: 151
nasılızzzzzzz kızmıyız erkekmi hadin yaaa bir yorum istiyommmmmmmmm

Eklentiler

• $Görünt006.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 96
  • $Görünt007.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 91
arkadaşlar ben resim yükleyemiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen

15+2 ve erkekmişşşşşşşşşşşş minik kuzummmmmmm

Eklentiler

• $Görünt005.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 95
  • $Görünt000 (2).webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 105
  • $10.08.12 erkek.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 117

kızlar bu da bizim 13+3'ken olan halimiz.. Minik kuzumm benim çok seviyorum seni

Hayırlısı olsun annesi keyfine düşkün gördüm hanım kızımızı ohhh sefası olsun :)) ondan rahatımı var.döne döne uyur bütün göbek onun[/QUOTE]

slm canim nasilsin tekrar bebegin hayili olsun saglikla sihatle al insallah kucagina hepimiz insallahhh aminn...ben sana bir sey sormak istedim canim benimde enson 22 haftalikken gittigimde %80 dedi bidahakine kesin söylerim dedi..acaba senin kesin kizmi merak ettim..ben 2.oglumda %99 kiz dedi ve 2.oglum dünyaya geldi doguncaya kadar insan hic mi görmez yahu degilmi ama simdi bana ne dese sanki inanamiyorum acaba doktora nedesem orasina iyi bakabilirmisiniz ben birdaha sokk yasamak istemyiorum desem iyice bakarmi sen orasini iyice gördünmü canim eger beni biraz aydinlatirsan sevinirim bebise kendine cok iyi bak canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…