2013 Ocak Anneleri Ultrason Resimleri :)

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 29-01-2013
hamileliğimin 9. haftası içindeyim ben de. çok zor geçiriyorum mide bulantısı ve halsizlik var. Doktorum mide bulantısı için ilaç verdi ama pek de etki etmiyor..
farklı bi çözümü var mı acaba?

mİDENİ boş bırakma, sürekli atıştırma , ama sağlıklı atıştırma halinde ol.Bir de bana kavun yemek çok iyi geldi, deneyeblirsin. Tabii çubuk kraker ve beyaz leblebi hayat kurtarıcılıarımız oluyor. Bir de peynir yiyorum sürekli. Aklında bulunsun. Ama acı gerçek, tek çözümü zaman :) Benim daha bugun geçmeye başladı.

kızlar bizler ne kadar çılgın anneleriz şimdiden int koyuldular beyefendi hanımefendiler benim kücügümünde hemen fotosu çekilsin becerebilirsem koyayım

kızlarcığım bebeğim 12+4 maşallah maşallah Allaha emanet.

kızmı erkek mi ne dersiniz?

kızlarcığım çok teşekkür ederim.kız erkek hiç farketmez.eli ayağı sağlam olsun.sağlıklı olsun kuzum :)) ama insan merakta ediyor işte :))

Eki Görüntüle 462857

kızlarcığım bebeğim 12+4 maşallah maşallah Allaha emanet.

kızmı erkek mi ne dersiniz?

ay canım maşallah nasıl yüzü belirgin bide pamakını mı elinimi bize salamis ya ay yeriz onu gerçi ben nedendir ult resimlerinden korkuyorum:26:
bizimkide babişin cüzdanın da 100 kişiye gösterdi görmemişin diyorum ama komşularda sevio
ay salı çıktı alırız yine pzt tıpta vermiyolar ya sinir ediyolar bide ben ilkinde de bunda da hep gördüm babası daha ilk resmi albümüne koyun diolar eskitmezse babiş

Bu da bizim bebişimiz 12+3 günlük

Eklentiler

• $IMG_0605.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…