Merhaba Fatoş öncelikle senin adına çok üzüldüm... Çok büyük geçmiş olsun... Bende forumda okudum böyle birşeyi doktorumdan duymadım ama bir arkadaşımın başına geldi bekleme evresinde hamile kaldı... Yalnız benim sıkıntı eşimde her ne kadar gebelik gerçekleşmesede benimle ilgili bir sorun yok gibi... Arada tedaviye başlayana kadar zaten bir ay geçiyor, e transfere kadarda 20 gün; o yüzden ben durmadan yola devam etmek istiyorum... Olursa o arada tabiki çok mutlu olurum Allah hayırlısını nasip eylesin... Bu arada ben bahçeci umut tüp bebek merkezinde yaptırdım... Sen nerede yaptırmıştın?
hayırlısıyla bu süreci tamamlarsın inş ben opu 13.gün oldu 11 gün çatlatma iğnemi oldum ben o hatayı yaptım diolar ya sana 10-15-20 yumurtan var diolar ya orda opuda anlıon onların hepsinin içinde olgun yumurta olmuo yani önemli olan yumurtan toplandığında çok olgun yumurtan olması bence en eğlenceli kısımdasın şimdi sadece transferden sonra beklemek zor 12 gün sankim 1 yıl gibi gelio insana kaliteli yumurtaların olur inş
ben altunizade eurofertil tüp bebek merkezinde yaptırdım..insan hamile olduğunu öğrendikten sonra yokluğuna alışmak zor oluyor sanki aylardır benimle olan bişeyi kaybetmişim gibi... allah kimseye yaşatmasın rabbim sanada hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
Kizlar merhaba
isteyken arada girip okuyorum ama pek yazamiyorum, umarim herkes iyidir
2 gun once opum oldu.3 yumurtam var, mikro yapilmis, bugun arayip durumlarini ogrenicem . Yarin da transferim olacak hayirlisiyla. Opudan sonra cok bas donmesi ve biraz kusma surecim oldu ama ertesi gunu duzeldim.
Kan pihtilasma sorunum olmadigi halde opudan sonra ve transferden sonra bununla ilgili ilac ve igne var. O gun pek kendimde olmadigimdan dr sormadim yarin transferde soracagim. Acaba tedbir olarak mi yaziyor?
herkesin bebislerine saglikla kavusmesi umidiyle saglicakla kalin
kızlarrrrrrrrr kan vermeye gidiyorum dua edin lüten çok korkuyorum
hcg bsi önce yükselişi durdurup sonradan atatk yapan oldumu bilmek istiyorum lütfeeeen!!!!!
hcg bsi önce yükselişi durdurup sonradan atatk yapan oldumu bilmek istiyorum lütfeeeen!!!!!
ben bugün tekrar gittim beta hcg vermeye.
sonuç 212,9olmuş neredeyseee 3e katlamış..
çok sevindiiim.. ALLAH'ım hep böyle devam ettirsin.
haftaya perşembe cuma ultrasonda bakılacak bebeğime...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?