hamişsin allahın izniyle rahat rahat uyu bak keyfine...bak bugun ben bıde sarayburnuna gıdıp yemek yedım gulhane parkında yuruyuş yaptım sal gitsin.....
canım 8 nisanda transfer olursa muhtemelen 20 nisanda test olacak çünkü 3. gün embriyosu yavrularım:) ama bu sefer 12 gün beklermiyim onu bilemiyorum, haber veririm sonucu sizlere zaten:)test gununden haberdar etkı yenileyım tabloda bi güzel...hayırlısı olsun inşallah...
canım ya gez tabi yat yat geçmiyor zaman.oohhh üç kişilik romantizm.inşallah seneye karnındakini kucağına alır gezersin...canım.gelinime ya da damadıma iyi bak emi...
canım 8 nisanda transfer olursa muhtemelen 20 nisanda test olacak çünkü 3. gün embriyosu yavrularım:) ama bu sefer 12 gün beklermiyim onu bilemiyorum, haber veririm sonucu sizlere zaten:)
arkadaşlar bugün test yaptırdım değerim 270,4 hamileyimmmmmmm.(değeriminde katlanarak artsın.)
Allah isteyen herkese nasip etsin
piticiğim duaların ve pozitifliğin bana hep güç verdi.ben seni bekledim .güzel haberi verme sırası sende...
HAYIRLI OLSUN . nee güzel.
arkadaşlar bugün test yaptırdım değerim 270,4 hamileyimmmmmmm.(değeriminde katlanarak artsın.)
piticiğim duaların ve pozitifliğin bana hep güç verdi.ben seni bekledim .güzel haberi verme sırası sende...
benim gönül arkadaşlarım transferimin 7.günü dayanamadım kan testi yaptırdım değer 66 çıktı...teyze oluyosunuz...Seni bana veren allaha şükürler olsun...tek dileğim hayılısıyla gelişip kucağıma doğsun...hepinize desteğiniz için çok teşekkür...
benim gönül arkadaşlarım transferimin 7.günü dayanamadım kan testi yaptırdım değer 66 çıktı...teyze oluyosunuz...Seni bana veren allaha şükürler olsun...tek dileğim hayılısıyla gelişip kucağıma doğsun...hepinize desteğiniz için çok teşekkür...
piti çoook sevindim Rabbim hayırlı etsin. sağlıkla kucağınıza da alın inşallah. beklediğinize değdi arzu da sende güzel sonucu aldınız.benim gönül arkadaşlarım transferimin 7.günü dayanamadım kan testi yaptırdım değer 66 çıktı...teyze oluyosunuz...Seni bana veren allaha şükürler olsun...tek dileğim hayılısıyla gelişip kucağıma doğsun...hepinize desteğiniz için çok teşekkür...
canım umutsuz olma Rabbim sana da nasip edecektir. o listede adı yazan herkesin güzel haberlerini okuyacağız burada hep beraber bayram yapacağız :)ocak ayında birlikte tedaviye başladığımız ancak transferin bu zamana kaldığı piti ve unyeliarzunun güzel haberlerini alınca çok duygulandım, çok mutlu oldum... Allahım sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin yavrularını... benim transferimde bugün oldu bakalım yol arkadaşlarım gibi güzel haberler verebilecekmiyim
çoook çoook sevindim...TEBRİKLER...ALLAH tamamına erdirsin16:katlanarak inşallah)...darısı bizlerin başına olsun inşallah...:)
arzucum hayırlı olsun... çok çok sevindim ikizler geliyor galiba değerin maşallah yüksek canım. Rabbim arttırarak bebeğinin kucağına geldiği günü de göstersin.
İnanın ikiniz için de öyle sevindimki güzel Rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin.
ocak ayında birlikte tedaviye başladığımız ancak transferin bu zamana kaldığı piti ve unyeliarzunun güzel haberlerini alınca çok duygulandım, çok mutlu oldum... Allahım sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin yavrularını... benim transferimde bugün oldu bakalım yol arkadaşlarım gibi güzel haberler verebilecekmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?