sağol canım teşekkür ederim uğurlu listenden çıkmak işime gelmedi:))) hemen geri alınayım dedim:))wintersun çok özür inan eklerken bi tuşu eksik girmişim silmişim yoksa sen bızım topiğin ilk göz ağrılarındansın.
kızlar bu süreçte eşle birliktelige bir sınır var mı bilgisi olan arkadaşlar
ignelerden çok korkuyorum hastanede yaptırsak olurmu
ilk denemeniz mi bende pgt yaptırdım da merak ettimslm memorıalle görüştük ilk denememiz olcak pgt ile.. kan tahlillerim temz çıktı ama rahim filmi çektirmedi dr. umarım bir sorun olmaz.tecrübelerinizi paylaşırmısınız.çok endişeliyim inş sağlıklı embriyo oluşur.şubatta tedaviye başlayacaz
ilk denemeniz mi bende pgt yaptırdım da merak ettim
ayyy git gel üşenirsin be yavrum 10 sn süren bişey yap gitsin:)))
bu pgt ye ayrı ücret alıyorlar mı?alıyorlarsa nerde ne kadar verdiniz acaba;?
poff,nasılsın.durumunda değişiklik var mı.kanama durması felan gibi.ben kimyasal gebeliği araştırdım biraz.Vücut doğal seleksiyonla atıyormuş embriyoyu.adetle atılıyormuş.Oda uygun olmayan gebeliklerde oluyormuş canım.
bi adet olsam rahatlıcam ama hala kanama fln yok ortada hala lekelenme şeklinde çamur renginde az az gelio her gün ve sürekli gün boyuda değil anlamadım ben bu işi pazartesi yine gitçem çağırdı doktorum sanırım rahime bakıcak son durum ne diye, ne hamilelikten bişi anladım ne düşükten ne biçim iş yahu adet olayımm bitsin artık bu işkence diyorum normal hayatıma geri dönmek istiyorum ...
bende baya araştırdım benmki kimyasaldan başka bişey değil tam tutunamadan sonlandı işte umutlarım kırılmadı değil sanki artık hiç olmucak gibi hissetmeye başladım gün geçtikçe, bebek resmi hamile insanlar gördükçe moralim bozuluyor, gözlerim doluyor
adet olman için bhcg nin sıfırlanması gerekiyor..oda hemen olmuyor kimyasal gebelikte..yaşadım oradan biliyorum
Malesef teste gitmeden regl oldum ama yinede gittim sonuc negatif ve yumurta toplamadan sonraki bosluklara kan dolmus ve kist olusmus korkulcak bise yokmus regl kanamasiyla atarmis pazartesi tekrar konturolum var dondurulmuslaela devam etmeyi dusunuyorum en erken ne zaman oluyosa. :) :) :)
poff tatlım inan tüp bebek tedavısı yıpratıcı dıyolarya işte bu yuzden durumun sıkıntılı ama kendını yenılemen için güçlü ol nolur...bi adet olsam rahatlıcam ama hala kanama fln yok ortada hala lekelenme şeklinde çamur renginde az az gelio her gün ve sürekli gün boyuda değil anlamadım ben bu işi pazartesi yine gitçem çağırdı doktorum sanırım rahime bakıcak son durum ne diye, ne hamilelikten bişi anladım ne düşükten ne biçim iş yahu adet olayımm bitsin artık bu işkence diyorum normal hayatıma geri dönmek istiyorum ...
bende baya araştırdım benmki kimyasaldan başka bişey değil tam tutunamadan sonlandı işte umutlarım kırılmadı değil sanki artık hiç olmucak gibi hissetmeye başladım gün geçtikçe, bebek resmi hamile insanlar gördükçe moralim bozuluyor, gözlerim doluyor
yazdım tatlım sen dersınde yazmazmıyımcanım eklemişsin beni teşekkür ederim başka birinin durumunu düzeltirken sonuç 4 şubat yazabilirmisin bana
büyümüştür büyümüştür içini rahat tutslm kızlar yarın doktora kontrolüm var 2 tane olan yumişim büyümüşmü diye bakcaklar inşallah büyümüştür
Malesef teste gitmeden regl oldum ama yinede gittim sonuc negatif ve yumurta toplamadan sonraki bosluklara kan dolmus ve kist olusmus korkulcak bise yokmus regl kanamasiyla atarmis pazartesi tekrar konturolum var dondurulmuslaela devam etmeyi dusunuyorum en erken ne zaman oluyosa. :) :) :)
bi adet olsam rahatlıcam ama hala kanama fln yok ortada hala lekelenme şeklinde çamur renginde az az gelio her gün ve sürekli gün boyuda değil anlamadım ben bu işi pazartesi yine gitçem çağırdı doktorum sanırım rahime bakıcak son durum ne diye, ne hamilelikten bişi anladım ne düşükten ne biçim iş yahu adet olayımm bitsin artık bu işkence diyorum normal hayatıma geri dönmek istiyorum ...
Dr.un baksın ,rahim kalınlığı iyi ise belkide duruyordur bebişin.müjdeli haberin olur bize negüzel...seni anlıyorum.benimde 12.gün bchg 5. çıktı.ama dr.rahimin kalınlaştığını hala bir terslik mi olup olmadığını söylüyor.ilaçları kesme sakın dedi.belkide beni avutuyor bilmiyorum.Ama göbeğimin altında rahmin pıtır pıtır ilerlediğini hala hissediyorum.Bende adeti bekliyorum.dr.yarın kan dan bak dedi ama salladım gitti.sıkıldım.bir ümit görmeyince de moral sıfır oluyor.daha önce aşılamada kimyasal gebelik yaşadım ben.adetim başladığı gün bchg 8 e düşmüştü.iki gün sonrası da biire.sen 15 diyorsun.Allahtan ümit kesilmez diyelim.İnşallah şaşırırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?