arkadaslar siteye bugun kayit oldum arkadaslarin yazdiklarini alinti yaparak onlara cevap yazmak icin ne yapiyoruz bulamadim yardimci olurmusunuz
tebrikler canımmm... hayırlı olsun bebeğiniz. Allahım kucağınıza aldığınız günleri de göstersin inşallah.
Kızlar selam, c.tesi yumurta toplama günü, ama eşim fena halde grip oldubi etkisi olur mu acaba yaa, ilaç da alıyo oofff tam da sırası
Yarın bir sürü pozitifimiz olsuuuuun
4. Günüm dünde doğum günümdü allahım hediyen bana evlatlarım olsun inşallahhhh
hayırlısı olsun umarım iyi herşey yolunda gider eşinin grip olması seni etkilemez ama yinede uzak durmanda fayda var
Doktordan keliyorum kalp atisi kese gordum..hersey normalmis..ultrasonlarim elimde hep allah tamanina rdirir hepimizinkini insallah tez vakitte herkese nasip etsin rabbim
sanmıyorum canım griple bi etkisi olduğunu..inşallahta yokturr..
hayırlısı olsun umarım iyi herşey yolunda gider eşinin grip olması seni etkilemez ama yinede uzak durmanda fayda var
aman canım çok dikkatli ol ben ilk denememde çok ağır grip oldum tam geçti dedim bir arkadaşımdan nezle bulaştı kendini koru ...
benimde 9 şubat test tarihimi canım aynı gün öğreneceğizMerhaba arkadaşlar 9 ŞUBAT test tarihim,öpüyorum sizleri...
benimde 9 şubat test tarihimi canım aynı gün öğreneceğiz
ii değilim çok hastayım ya gripten başımı kaldiramiyorum canım ...aynen vakitte geçmiyor
aynen benimde ole başladı canım ya mafol dum hapsirdim hep bebeğim tutunamaz sa bana offfff çok korkuyorumaa gecmis olsun canim ya aynen bende de iki gundur belirtileri basladi bogaz agrisi kuru oksuruk, hapsurup duruyorum ve korkuyorum hapsurmaktan..
ii değilim çok hastayım ya gripten başımı kaldiramiyorum canım ...aynen vakitte geçmiyor
aynen benimde ole başladı canım ya mafol dum hapsirdim hep bebeğim tutunamaz sa bana offfff çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?