bekacım hayırlı olsun inşallah sonuna kadar güzel bir hamilelik olur öyle düşünme normal hamileliktir banada dua et yarın benim sonuçta belli olacak.Rabbim hayırlısını versin.
kızlar şimdi kan sonucumu öğrendim pozitif beta hcg 310,50 imiş..kimyasal falan değildir değilmi çok heyecanlıyım...
canım ne kimyasalı ya gerçek gebeliktir olumsuz şeyler getirme aklına yaşasınnnnnn bir bebişimiz daha olacak
bekacım hayırlı olsun inşallah sonuna kadar güzel bir hamilelik olur öyle düşünme normal hamileliktir banada dua et yarın benim sonuçta belli olacak.Rabbim hayırlısını versin.
arayista yarin bize haber vermeyi unutmaa,aç karninami veriliyor test ve ayni gun sonuç aliniyormu ilk defa yaptiracagim biliyorum,dualarim seninle
AYY MAŞŞALLAH MAŞŞALLAH ANNESİİİ GÖZÜN AYDIN CANIM DARISI BAŞIMIZA İNŞ
ALLAHIM SAĞLIKLA SIHHATLE BÜYÜTMEYİ,HAYIRLI EVLATLARI NASİP ETSİN
kızlar şimdi kan sonucumu öğrendim pozitif beta hcg 310,50 imiş..kimyasal falan değildir değilmi çok heyecanlıyım...
arkadaşlar bugün 7. gün 2. çizgiyi hafig gördüm
olabilir mi??..........
yok canım bu hormon testi olduğu için aç olmaya gerek yok..genelde aynı gün sonuç veriyorlar merkezine bağlı..
bugün toplama işlemim vardı. gerçeği söylemek gerekirse çok korkuyordum. hele o yeşil ince önlüğü giydirdiler...
Allah ben telaştan dolanıyorum odada. sonra 11.20 de aldılar ama ben boşuna korkmuşum.
hatta bu narkoza rağmen acı duyacak mıyım dedim sen korkma dediler. iğneyi oluyosunuz ve hemen uyuyorsunuz. hiçbir şey duymuyorsunuz. 12 de odaya getirirlerken kaç yumoş topladınız diye sormuşum :))
ama ağrım sızım asla yok kızlar çok rahat geçiriyorsunuz.
16 yumoş toplanmış bizi arayacaklar transferin günü için...
Allahım yüzümüze baksın hepimizi çoçuklarına kavuştursun inşallah... amin
charms senin nasıl geçti canım?
bugün toplama işlemim vardı. gerçeği söylemek gerekirse çok korkuyordum. hele o yeşil ince önlüğü giydirdiler...
Allah ben telaştan dolanıyorum odada. sonra 11.20 de aldılar ama ben boşuna korkmuşum.
hatta bu narkoza rağmen acı duyacak mıyım dedim sen korkma dediler. iğneyi oluyosunuz ve hemen uyuyorsunuz. hiçbir şey duymuyorsunuz. 12 de odaya getirirlerken kaç yumoş topladınız diye sormuşum :))
ama ağrım sızım asla yok kızlar çok rahat geçiriyorsunuz.
16 yumoş toplanmış bizi arayacaklar transferin günü için...
Allahım yüzümüze baksın hepimizi çoçuklarına kavuştursun inşallah... amin
charms senin nasıl geçti canım?
Kızlar bir iyi haberde benden bugun kan testimin sonucu belli oldu sonuc:162 :)))) umarım devamıda gelir kimyasal olmasından endişe ediyorum şimdi sabırla pazartesiyi bekliyorum...
6767 hadi hayırlı olsun inşallah charmsla görüştüğümde iyiidi umarım hala öyledir
arkadaşlar opunun ikinci günündeyim ama kasıklarımda felaket ağrı var sanki patlayacak gibi şiş benim gibi olan var mı dr gideceğim sadece bana oldu
cnm hayırlı olsun, kimyasal gebelik geçiren biri olarak bence seninki kimyasal değil, çok daha düşük değerlerde öyle bir risk oluyor, benim 25 çıkmıştı sonra katladı diye kimyasal olmayabilir dedi ama sonra bir anda düştü tekrardan bence içini ferah tut sen gayet normal bence seninki..
bende başladım bugün 4.günüm benide ekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?