ben de aşılamamı 14 şubatta oldummm...beklemek zor gerçekten...hiç belirtin var mı...kasık ağrısı karın şişliği ve gaz sanki karnımda canavarlar var...bunlar benim adet belirtilerimmm aslında...korkuyorummm...sen nasılsınn....bu arada ben aranıza yeni katıldım..Rabbim hepinizin gönlündekini nasip etsin inş...
sen progestanı boşver aşılaman ile düşün olayı. hatta evde idrar testş varsa hemen bak şimdi. ben de progestan içiyorum aşılamadan sonra başladım ama hiç ara vermiycem regl olana kadar ya da gebe olduğumu öğrenene kadar içecekmişim
canım söylediklerinin hepsi bendede var.bende yeniyim inş aşılamalarımız tutar bu arada aşılaman hayırlı olsun güzel haberlerimizi burdan paylaşırız inş.
arkadaşlar merhaba ben ilk aşılamamı 21 kasımda yaptırdım tutmadı 2.yi ise biraz ara verdikten sonra 9 şubatta yaptırdım.pko olduğum için tek yumurtam anca gelişmişti çok umutlu değiliz ama yınede rabbime sığınıyoruz.yarın aşılamamın 12.günü olacak ama bir kaç gündür aralıklarla adet sancısı gibi sancım oluyor birde gaz oluyor onun için ümitli değilim ama yinede napıcamı bilemedim ben aşılama olduğum günden beri progestan içiyorum 10 gün kullanıp 7 gün arada adet olmam bekleniyor ve bugun 3.gün bitti yani doktorumun demesiyle 7.günde adet olmazsam kanda bakılacak ama 12. gün de belli oluyor yazmışsınız o da meraklandırıyor.
canım söylediklerinin hepsi bendede var.bende yeniyim inş aşılamalarımız tutar bu arada aşılaman hayırlı olsun güzel haberlerimizi burdan paylaşırız inş.
aşılamadan sonra gebelikle ilgili olumlu ya da olumsuz bir belirti oluşmuyor maalesef. gaz sancısı kasık ağrısı klasik şeyler . içimi boş hissediyorum dolu hissediyorum diye birşey de yok. hiçbişi hissetmiyorum derken bir bakmışsınız gebesiniz :) o yüzden vücudunuzu dinlemeyin.
inş.canım bende olursa şayet burdan paylaşırımhayırlısı olsunnn inş...paylaşırımmm tabi bekleyen arkadaşlarıı heycanladırmak istemem ama zevkle paylaşırımmm...hatta tümm dünyayla bile paylaşırımmm...
canım bence yarın kanda baktır benim de 7. günüm bekliyorum inş.seninkide benimki de tutmuştur sana dua ediyorum şimdi inş allahım kabul eder
Bende neden hiç birşey yok( en ufak bişey olmuyor benim aşılamada bi anarmollik var sanırım
inşallah canım çok sağol yarın baktırıcam kanda tabii sabaha hasta olmazsam :) inanın herzaman giriyorum buraya ama yazamıyorum anlatamıyorum içimdekileri... her girdiğimde her yazılanları okuduğumda dua ediyorum hepimiz için...allah kabul eder inşallah hepimizin ki tutar...
Allah yardımcın olsun canım bende 5.5 yıllık evliyim bu aşılama işine başlayana kadar kafam ne rahattı ne stres ne sıkıntı aşılamayı olduğum günden beri bir ümitle bekliyorum kafamda ellitane tilkiyle yaşıyorum gerçekten beklemesi çok zormuş ama sen 14. gündesin ve az kalmış öğrenmene inşaallah olumlu bi sonuç alırsın bizede umut olursun hayırlı haberlerini bekliyoruz selam ve dua ileevet arkadaşım haklısın kafa kalmamış yarın 14.günüm. 3. gün olayı ise şimdi adetlerimi düzenli tutmak için yapılan bir tedavi yani hani bekarken veya çocuk düşünmezken doğum kontrol hapı veriliyorya ben ise çocuk istediğim için progestan içiyorum.normalde adetimin 14.günü başlayıp 10 gün içiyorum ve 7 gün ara veriyorum.bu ara verdiğim 7 gün içinde adet olmam bekleniyor eğer olmazsam gebeliğe bakılıyor kanda. benimde bugun ilaca ara vermemin 3. günü yani kanda baktırmam için 4 gün daha beklemem lazım. ama genelde ben hep bu 7. günde hasta oluyorum o yüzdende ümitlenemiyorum. biliyorum çok kafanızı karıştırdım ama inanın ben daha feci durumdayım kafam allak bullak...
Bende neden hiç birşey yok( en ufak bişey olmuyor benim aşılamada bi anarmollik var sanırım
belki de seninki normaldir.ama herhalde ilaçlr bunları yapıyo
üzülme elif bende de yok belki bizimkiler sessiz sedasız ilerlemeyi tercih ediyorlardır
inşallah canım çok sağol yarın baktırıcam kanda tabii sabaha hasta olmazsam :) inanın herzaman giriyorum buraya ama yazamıyorum anlatamıyorum içimdekileri... her girdiğimde her yazılanları okuduğumda dua ediyorum hepimiz için...allah kabul eder inşallah hepimizin ki tutar...
Ben aşılamaya 1 hafta önce folbiol. Diye bir vitamin hapıyla başladım şuan aşılama sonrası halen bu ilaca devam ediyorum sadece bir vitamin ilacı bugün doktorumu aradım ilacı kesme devam et dedi siz ne ilacı kullanıyorsunuz ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?