üzüldm senn için cnm ınsallah bıdakıne dualarını kabul eder Rabbim.bakalım görücez yarın kan vericem.bahsettiiğim akıntı yerlesme oldugunda gelıyor dedikleri kahverengi akıntı herkeste oluyormu dıye sormustum.birde regl öncesnde gelen sarı akıntıdn bahsettm
Kızlar galiba benim aşılama iptal olucakçarşamba günü 10 ml olan yumurtalar şuan 13 ml lerde falan ve bugün adetimin 12. Günü :-((((((((((((((
kızlar galiba benim aşılama iptal olucakçarşamba günü 10 ml olan yumurtalar şuan 13 ml lerde falan ve bugün adetimin 12. Günü :-((((((((((((((
aaaaaaaaaa canım neden kibuyumedıler ya dozunu arttırsaydı ozaman doktorun
benimde iptal olabilir galiba endometrium kalınlığım biraz düşük çıktı 4.5 mm yarın tekrar kontrol edip karar verecek doktorum. Hepiimiz için hayırlısı olsun (((((( çok üzgünüm çooookk
benimde iptal olabilir galiba endometrium kalınlığım biraz düşük çıktı 4.5 mm yarın tekrar kontrol edip karar verecek doktorum. hepiimiz için hayırlısı olsun (((((( çok üzgünüm çooookk
hayırlısı olsun canım yaa cok uzuldummmm rabbım ınsallah eksıklıgını yasatmasın hıcbırımıze
offfffffff kızlar ya umudumuz hep köreldi bırı gelsınde desinn asılamam tuttu dıyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
umudum hıc yoktuu sımdı 0 oldu[/Q
hiç hamiş haberi alamıcaz mı(((
ayyy ne bileyim dozunu da arttırmadı 75 e devam dedi. ne bileyim ya kafamda 1000 tane soru var zaten acaba kendim istemiyorum diye iptal mi etsem ki.
ETME CANIM UMUTSUZ OLDUGUMUZ ANDA BIR SÜPRIZ OLUR BELLIMI OLUR CANIM AMA 100 FALAN VURSAYDI ARTTIRA ARTTIRA GTSEYDINIZ YA KESKE:s::s
VALLA SU DOKTORLARIDA ANLAMIYORUMMM
benim ilk aşılamada o kadardı diye hatırlıyorum. ama aşılam olmuştum. demekki o kalınlıkta yapılmıyor ama benim dr. um yaptı maalesef :-(((( benimde şuan endometrium güzel ama yumurtalar büyümediler. :-(((((((
valla bende anlamıyorum. Vardır bir bildiği herhalde. Onca emek boşu boşuna.
Canim bana da vermedi doktor.. Anlamadim diger arkadaslara nie hap vermis dr. Bende yazilanlari okudugumdan beri moralim bozuldu.. Yani simdi benim asilamam tutmicak mi ne alaka ama hapla yaa? Walla aradaki baglantiyi cozemedim.. Bnim dr. Sadece yat dinlen dedi.. Bide devamli ictigim bi folik asit vitamin hapim ar ama onu doktor vermedi.. Zaten hamile kalmak isteyen
Erin 3 ay incesinden icmeye baslamasi gereken bir vitamin folik asit.. O kadar.. Neyse yapacak biseyim yok beklicez haftaya kadar((
Son durumum:
Regl oldum asilamamin 10.gununde...kist olustugu icin 1ay bekleme olacagim ve dogum kontrol hapi kullanacagim.
Bundan sonra tup bebek topiginde gorusuruz:)))
İyi haber alanlara hayirli gebelikler,olumsuz haber alanlara da sabir diliyorum.....
son durumum:
Regl oldum asilamamin 10.gununde...kist olustugu icin 1ay bekleme olacagim ve dogum kontrol hapi kullanacagim.
Bundan sonra tup bebek topiginde gorusuruz:)))
iyi haber alanlara hayirli gebelikler,olumsuz haber alanlara da sabir diliyorum.....
Elif çim üzüldüm olumsuz olmasına ama bi dahaki sefere inşallah. daha 27 yaşındasın ne güzel genç olmanda avantaj bence elbet tutar. ben de progestan yüzünden resmen kafam yerinde değil şeklinde dolaşıyorum. Gerizekalıdan az daha halliceyim yani :) 4. gün oldu. valla 12 olsa da baksam olumlu ya da olumsuz razıyım sadece çabuk geçsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?