Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar galiba benim aşılama iptal olucakçarşamba günü 10 ml olan yumurtalar şuan 13 ml lerde falan ve bugün adetimin 12. Günü :-((((((((((((((

İnşallah bende olmadı canım ozaman inşallah seninki tutmuştur

Kızlar galiba benim aşılama iptal olucakçarşamba günü 10 ml olan yumurtalar şuan 13 ml lerde falan ve bugün adetimin 12. Günü :-((((((((((((((

benimde iptal olabilir galiba endometrium kalınlığım biraz düşük çıktı 4.5 mm yarın tekrar kontrol edip karar verecek doktorum. hepiimiz için hayırlısı olsun (((((( çok üzgünüm çooookk

kızlar galiba benim aşılama iptal olucakçarşamba günü 10 ml olan yumurtalar şuan 13 ml lerde falan ve bugün adetimin 12. Günü :-((((((((((((((

aaaaaaaaaa canım neden ki buyumedıler ya dozunu arttırsaydı ozaman doktorun

benimde iptal olabilir galiba endometrium kalınlığım biraz düşük çıktı 4.5 mm yarın tekrar kontrol edip karar verecek doktorum. Hepiimiz için hayırlısı olsun (((((( çok üzgünüm çooookk

canım benımde hep ıncedır ama ılacla kalınlasıyor kı zaten? Sen ne kullandın 10mm benmde

benimde iptal olabilir galiba endometrium kalınlığım biraz düşük çıktı 4.5 mm yarın tekrar kontrol edip karar verecek doktorum. hepiimiz için hayırlısı olsun (((((( çok üzgünüm çooookk

benim ilk aşılamada o kadardı diye hatırlıyorum. ama aşılam olmuştum. demekki o kalınlıkta yapılmıyor ama benim dr. um yaptı maalesef :-(((( benimde şuan endometrium güzel ama yumurtalar büyümediler. :-(((((((

ayyy ne bileyim dozunu da arttırmadı 75 e devam dedi. ne bileyim ya kafamda 1000 tane soru var zaten acaba kendim istemiyorum diye iptal mi etsem ki.

ETME CANIM UMUTSUZ OLDUGUMUZ ANDA BIR SÜPRIZ OLUR BELLIMI OLUR CANIM AMA 100 FALAN VURSAYDI ARTTIRA ARTTIRA GTSEYDINIZ YA KESKE:s::s
VALLA SU DOKTORLARIDA ANLAMIYORUMMM

aslinda vermesi gerekiyor doktorunuzu arayip sorsaydiniz ben yurtdisinda yasiyorum sizinki gibi derdimi anlatamiyorum doktora ama iste yani hamilelik olusursa dusmesin diye falanmis jel yada fitil olmasi lazim folik asit tamam birde ben normal hayatima devam ettim agir kaldirmadim o kadar hadi hayirlisi

Son durumum:
Regl oldum asilamamin 10.gununde...kist olustugu icin 1ay bekleme olacagim ve dogum kontrol hapi kullanacagim.
Bundan sonra tup bebek topiginde gorusuruz:)))
İyi haber alanlara hayirli gebelikler,olumsuz haber alanlara da sabir diliyorum.....

Allah sanada sabır versin canım ben daha adet olmadım 12 inci gün ama sabah ben evde erken gebelik testi yaptırdım olumsuz görünüyordu bendede bişey yok bi kaç güne regl olurum

Elif çim üzüldüm olumsuz olmasına ama bi dahaki sefere inşallah. daha 27 yaşındasın ne güzel genç olmanda avantaj bence elbet tutar. ben de progestan yüzünden resmen kafam yerinde değil şeklinde dolaşıyorum. Gerizekalıdan az daha halliceyim yani :) 4. gün oldu. valla 12 olsa da baksam olumlu ya da olumsuz razıyım sadece çabuk geçsin.

alah sanada sbaır versin canm inşalah kstten kurtulup tüp bebekte yüzün güler bebişin i alırsın kucagına...

Günler gecmioyaaa ofsss günler uzadı resmen yok gitmio saatler ya (( of of of gecsin su son 12 gün de test yapayım die 4 16 32 gözle falan bekliorum ...ofs

Ben aslında direk tüp bebege geçeyim diye düşünüyorum fakat 2 3 kez aşılamanın şart oldugunu duydum zaten 1 ay ara vermem gerekiyor bu adetim başladıgında ve bittiginde doktora giderim 1 ay sonraya artıktekrar başlarım amma tüp amma aşılama artık yani artık ssk yıda es geçecem direk özele gidecem parasına da lanet olsun tutacagını bilsem gözüm kapalı özele tüp yaptıracamda hiç bir şeyin garantisi yok bari ben 1 ay atlatana kadar en azından bir kaç aşılama yaptıran arkadaşlardan güzel haber alırsam diger aşılamayıda gönülden tekrarlarım ama duymazsam da bilmiyorum ne yapacam

İnşallah tutar sizinki dualarım sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…