Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yumurtlamadan sonra geçen süre (gün) En düþük En yüksek Ortalama
12 17 119 48
13 17 147 59
14 33 223 95
15 17 429 132
16 70 758 292
17 111 514 303
18 135 1690 522
19 324 4310 1061
20 185 3279 1287
21 506 4660 2034
22 540 10.000 2637

seninle aşılamamız aynı gün yapılmış,bana bir yoldaş olduğuna sevindim. hayırlısıyla yüzümüz güler inşallah

ya bilmiyorum benim ümitsizliğim birazda hamile felan degilmişim gibi hissettiğim içindir psikolojik galiba aklım cok karısık bilmiomm off beklemedeyim canm ya... Ama insallah benden önce göbek ata ata snein hamiş haberini alırız arkandanda ben gelirm inşallah davullu zurnalı ilan ederiss tpikte...

paylaşmana sveindim beta hcg hakında herkes bakıp karar verebilir en azından değeri yüksekmi alçakmı die dert eden arkadaslarımıza yardımı olsun inşallahh :))

kızlarr selam yarın aşılamamın 11. günü test yapıp yapmamak arasında gidip geliyorum karasızım sizce yapayım mıı canlarım akıl verin bana ???? çok korkuyorummmm ve heycanlıyımmmmmm ((((((

Son düzenleme:

Benim pazartesi testim dr um az önce uğradı sakın yaptırma daha önce dedi ama bilmem artık sen nezaman yaptıran cnm

benim pazartesi testim dr um az önce uğradı sakın yaptırma daha önce dedi ama bilmem artık sen nezaman yaptıran cnm

martın 4 ü regl günüm bende gelmesse kanam 5 inde yapıcam açıkcası hiç cesaretim yok erkenden yaptırcak kadar .. ümidim yok gibi bilmiom ama ölee benimkide pazartesiye gelio regl günüm ama 13. Gün olio bakam bilmiom belki ogün yaptırabilirm.. Doktorum bana öle su gün bugn yaptır dmedi sadece söledi 14 15 gün bekle beta hcg kanda yükselsin tam sonuc versin dedi hepsi o..

Ne biçim bişe bu sonuc beklemek bi yandn ümidm kesik bi yandan olan her agrıya aceba ordamı içimdemi ben burdayımı dior bana die içimden gecirmedende edemiyorum.. Kasıklarımda agrı var gögüslerim öldürcek beni ve karnım cok şişti zate kilo var bide göbek oldu cıktı gerci normaldir 9 gündür çark aşagı yatıom mübarek allahım sen bizim bekleyişlerimizi boşa cıkarma yzüleirmizi güldür... Kucaklarımız boş dönmeyelim yine evlerimize.. Kucagımızda bebek yerine göz yasları almasın ...

Ben normaldede her ay adetten 2 gün önce yaptırmak zorundAyım pıhtılaşma problemim var hemen iğne başlıyor uz kızımda iken 26. Günde 154 çıkmıştı ben ctesi yaptırırım büyük ihtimal

ben normaldede her ay adetten 2 gün önce yaptırmak zorundayım pıhtılaşma problemim var hemen iğne başlıyor uz kızımda iken 26. Günde 154 çıkmıştı ben ctesi yaptırırım büyük ihtimal

ay canım benim ihmal etme ozamn cumartesi git yaptır hayırlı haberleirni alalım.. Pıhtılaşma sorunu nedir ben bilmiorum gerci...

Kanın, kan damarlarında pıhtılaşması olan tromboz, hamilelikte ciddi ama az rastlanan bir sorundur.
Tromboz meydana geldiğinde, hamileliğin tüm kalan kısmı ve doğum sonrası birkaç haftada tedavi gerektirir.
Ağrılı bir doğum olan, derin damar trombozunun, hamilelikte iğneyle tedavi edilmesi gerekir.
Hergün ve günde bir kez olmak üzere uygulanmalıdır. Bir pıhtı yerinden çıktığında, kandolaşımı yoluyla, kalbe ve en sonunda akciğere ulaşır Bu noktada durum çok ciddidir. Bu , akciğer ambolisi olarak bilinen, çok tehlikeli bir sorundur.
Akciğer ambolisi, gelişen dünyada, yıllardan beri, maternal ölüm.lere sebep olan üç ana nedenden biridir.
Her ne kadar fetusta akciğer ambolisine neden olmasa da, derin damar trombozu kronik problemler yaratır. Bunları kısaca açıklaya.cağız. Doğruyu söylemek gerekirse, bundan etkilenmiş birçok anne, tedaviyle devam etmeye motive edilir.
Hamile bir kadın, önceden (hamile olmadığı bir dönem de olabilir) bir tromboz yaşadıysa, hamilelikte tromboz riski artar.

Sickle hücre rahatsızlığının tromboz için risk faktörü olduğu söylenir. Bu doğru mudur?
Evet. Bu rahatsızlık damarlarda pıhtılaşmaya neden olabilir. Bundan muzdarip olan kişinin, susuz kalmamaya özen göstermesi gerekir. “Sickle” kriz riskini arttırır ve tromboza neden olabilir.
...DİYE UZUN Bİ MAKALE VARMIŞ OKUDUM RABBİM GÖSTERMESİN KÖTÜ AMA EN AZINDAN TEDAVİSİ MÜMKÜN COK ŞÜKÜR...

slm kızlar bugün aşılamamın 14.günü karnım ve belim agrıyo herhalde adet olcam az önce kahverengi leke gelmiş tutmadı sanırım çok canım sıkıldı

slm kızlar bugün aşılamamın 14.günü karnım ve belim agrıyo herhalde adet olcam az önce kahverengi leke gelmiş tutmadı sanırım çok canım sıkıldı

canım hemen endişelenme yarın kanda hcg ne baktır. doktor demişti kanama olsada olmasa sa kanda baktıracaksın düşük riski bide dış gebelik olabilir demişti sen de dikkate a ve kanda baktır inşallah bi sorun yoktur

canım sanmıyorum çıkacagını belli oldu ben kendimi biliyorum adet olcam.jel bittikten sonra yaptır demişti bana ne yapsam ki şimdi.bide yaptırırım çıkmaz daha çok üzülürüm en iyisi adeti beklemek

adetine ne kadar var günün gelmeden lekelenme oduysa hala ümit var demektir. inşallah mutlu haber alırsın. ilk aşılaman mı senin de jeli 15 gün kullandın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…