- 24 Şubat 2013
- 385
- 82
- 53
Bna pazartesi günü antibiyotik verdiler aşılama sonrası tani. 2 gün ilşki verdi doktor perşembe gününden itibaren de progestan kullanmaya başlicam fitil olarak. 12martta kadar kullanıcam 12 sinde de test yaptırıcam
bana diyene bak sen miye ümitsizsin ki ??? Bu bahsettiğin aynı zamanda gebelik belirtisi de ikisini ayıran bir belirti yok canm emin ol. 2 ay önce kimyasal gebelik yasadım 45 çıktı btahcg tek belirti sivilcelenmiştim bolca o kadar. Ayrıca iğneler de şişiriyor benim de kasıklarım da ağrı var. Hayırlısı bu arada ben sperm hazırlattığım hastaneye uğradım bilgi veremiyorlarmış sinir oldum
yumurtlamadan sonra geçen süre (gün) en düþük en yüksek ortalama
12 17 119 48
13 17 147 59
14 33 223 95
15 17 429 132
16 70 758 292
17 111 514 303
18 135 1690 522
19 324 4310 1061
20 185 3279 1287
21 506 4660 2034
22 540 10.000 2637
kızlarr selam yarın aşılamamın 11. günü test yapıp yapmamak arasında gidip geliyorum karasızım sizce yapayım mıı canlarım akıl verin bana ???? çok korkuyorummmm ve heycanlıyımmmmmm(((((([
ASLM CANIM KENDİN BİLİRSİN AMA YİNEDE 1 YADA 2 GÜN DAHA BEKLE DERİM AMA COK MERAG EDİOSAN Bİ KAN TAHLİLİ VER AMA NEGATİF CIKARSA ÜZÜLME DAHA KANA GECMEMİŞ OLABBİLİR BETA HCG....
kızlarr selam yarın aşılamamın 11. günü test yapıp yapmamak arasında gidip geliyorum karasızım sizce yapayım mıı canlarım akıl verin bana ???? çok korkuyorummmm ve heycanlıyımmmmmm(((((([
ASLM CANIM KENDİN BİLİRSİN AMA YİNEDE 1 YADA 2 GÜN DAHA BEKLE DERİM AMA COK MERAG EDİOSAN Bİ KAN TAHLİLİ VER AMA NEGATİF CIKARSA ÜZÜLME DAHA KANA GECMEMİŞ OLABBİLİR BETA HCG....
bi yandanda öle düşünüyorumm nasılsaa öğrencem adetim geçincee ama insanın içini kurt yiyio iştee :)))) of bilemedim yapmam hereldeee adet olunca 2 -3 saat ağlarım gecerr umudumda yok zatennn alıştım her ay adet olmaya o kırmızıları görmeye( 2. aşılamaya hazrlık yapıom artıkk
ya bilmiyorum benim ümitsizliğim birazda hamile felan degilmişim gibi hissettiğim içindir psikolojik galiba aklım cok karısıkbilmiomm off beklemedeyim canm ya... Ama insallah benden önce göbek ata ata snein hamiş haberini alırız arkandanda ben gelirm inşallah davullu zurnalı ilan ederiss tpikte...
benim pazartesi testim dr um az önce uğradı sakın yaptırma daha önce dedi ama bilmem artık sen nezaman yaptıran cnm
bi yandanda öle düşünüyorumm nasılsaa öğrencem adetim geçincee ama insanın içini kurt yiyio iştee :)))) of bilemedim yapmam hereldeee adet olunca 2 -3 saat ağlarım gecerr umudumda yok zatennn alıştım her ay adet olmaya o kırmızıları görmeye( 2. aşılamaya hazrlık yapıom artıkk
BENİMDE PEK UMUDM YOK AMA BAKALIM HAYIRLIS HERŞEYİİN NASİP KISMET.. BEND BAKTIM TUTMADIYSA TÜPE GECİCEM ARTIK URASMAK İSTEMYİORUM AŞILAM İLE.. OFF
BİDE ADET GÜNÜN NE ZAMAN..
martın 4 ü regl günüm bende gelmesse kanam 5 inde yapıcam açıkcası hiç cesaretim yok erkenden yaptırcak kadar .. ümidim yok gibi bilmiom ama ölee benimkide pazartesiye gelio regl günüm ama 13. Gün olio bakam bilmiom belki ogün yaptırabilirm.. Doktorum bana öle su gün bugn yaptır dmedi sadece söledi 14 15 gün bekle beta hcg kanda yükselsin tam sonuc versin dedi hepsi o..
ben normaldede her ay adetten 2 gün önce yaptırmak zorundayım pıhtılaşma problemim var hemen iğne başlıyor uz kızımda iken 26. Günde 154 çıkmıştı ben ctesi yaptırırım büyük ihtimal
hayırlı olsun canım inşallah tutar.. ümdini de yitirme dua et rabbim herşeyi görendir bilendir...
slm kızlar bugün aşılamamın 14.günü karnım ve belim agrıyo herhalde adet olcam az önce kahverengi leke gelmiş tutmadı sanırım çok canım sıkıldı
canım hemen endişelenme yarın kanda hcg ne baktır. doktor demişti kanama olsada olmasa sa kanda baktıracaksın düşük riski bide dış gebelik olabilir demişti sen de dikkate a ve kanda baktır inşallah bi sorun yoktur
canım sanmıyorum çıkacagını belli oldu ben kendimi biliyorum adet olcam.jel bittikten sonra yaptır demişti bana ne yapsam ki şimdi.bide yaptırırım çıkmaz daha çok üzülürüm en iyisi adeti beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?