- 4 Şubat 2013
- 727
- 26
- 118
- 41
Arkadaslar size bu satirlari hastane odasindan yaziyorum. dun gebelik testim 1235 cikti. dis gebelik suphesi artti tabii. Pazartesi bekleyemeden gece dortte agriyla hastaneye geldim.hemen yatirdilar.simdi takipteyim. ameliyat gerekirse yapacaklar. ama ins gerekmez. Dualarinizi esirgemeyin olur mu.degerim bugun 1133 e dusmus. bakalim bizi daha neler bekliyor.hrkese selamlar...
canım benim...korkma olur mu...RABBİM yardımcın olsun inş... hiçbirşey senin sağlığından önemli değil bu durumda...RABBİm korusun seni...üzülme olur mu...duacınım bugün...hergün...
aylin süpersin...çok sevindim..maşallah vucudun gebe kalmaya çok elverişli..hiç umutsuz olma.bence bu sefer oldu.
Arkadaslar size bu satirlari hastane odasindan yaziyorum. dun gebelik testim 1235 cikti. dis gebelik suphesi artti tabii. Pazartesi bekleyemeden gece dortte agriyla hastaneye geldim.hemen yatirdilar.simdi takipteyim. ameliyat gerekirse yapacaklar. ama ins gerekmez. Dualarinizi esirgemeyin olur mu.degerim bugun 1133 e dusmus. bakalim bizi daha neler bekliyor.hrkese selamlar...
kızlar hayırlısıyla 2.aşılamaya başlıyorum :)))
hadi bakalım hayırlısı.ben de ikinci aşılamayı yaptırdım bekliyorum bakalım sonucu...bebiş gelir inş
yok bebegim....nerde bebek???kim kaybetmiş te biz bulalım?o takvimi uğur getirsin diye koydum.totem gibi bişiii..inş tutar ama çok isterdimorda bi hamilelik takvimi mi görüyorum ben?
ayy, naz 2. aşılaman oldu mu?
canım ssenin de hayırlı olsun.biz de artık tüp aşamasına gectik.bu son aşılama idi..hangi merkezde yaptırıyosun?nazcım inşallah bu ay bebeğin seninle olurbiz tüp yaptırmaya karar verdik ama endometrium kalın çıktı.o nedenle başlanamadı. başlaması mayısı bulacak sanırım. aşılama benim bünyeyi bozdu yahu.
yok bebegim....nerde bebek???kim kaybetmiş te biz bulalım?o takvimi uğur getirsin diye koydum.totem gibi bişiii..inş tutar ama çok isterdim
canım ssenin de hayırlı olsun.biz de artık tüp aşamasına gectik.bu son aşılama idi..hangi merkezde yaptırıyosun?
bir merkez değil canım. gittiğim özel doktorum yapacak
yok bebegim....nerde bebek???kim kaybetmiş te biz bulalım?o takvimi uğur getirsin diye koydum.totem gibi bişiii..inş tutar ama çok isterdim
canım ssenin de hayırlı olsun.biz de artık tüp aşamasına gectik.bu son aşılama idi..hangi merkezde yaptırıyosun?
mrb kızlar benim tüp bebek raporum çıktı çok şükür.artıkburaya çok gelemiyorum.adet olmayı bekliyorum başlamak için.artık tüp bebek ile ilgili topikleri inceliyorum.inşallah sizle en kısa zamanda hamile kalırsınız.benim aşılamayla olmasdı.inşallah tüp bebek yöntemiyle olur.dualarınızda olmak dileğilye..
naz034 sana tavsiyem fazla kalan gonal f ilaçalarını sakla ilerde lazım oluyor.çünkü sistem elindeki gonal f varken yenisini vermiyor.yani 2 paket gonal f 2 ay geçerli.anacak sonra bir daha yazdırabiliyorsun.seninde inşallah güzel haberini duyarız...
canım yaa, ben de 2. aşılaman oldu sandım nasıl sevinmiştim...neyse inşallah uğur getirir güzelim o hamilelik takvimi..
ben de pek hevesleniyorum ama nasip olmadı daha
2. aşılamaya bi türlü başlayamadım ben..abimin vefatından sonra kendime gelemedim..maddi açıdan da biraz sıkıntılıyız şu sıra..
eşime takviyelere devam ediyoruz bakalım..hakkımızda hayırlısı..
hatırlıyorum canım ya.çok acı bi olay yaşamıştın.anlıyorum seni. bu arada devlet hastanesine gitsene aşı için.özele hiç para dökme...tüp bebek bile raporlu bazı merkezlerde 4000 i buluyormuş.ne paralar döküyoruz :-(
canım, benim yaşadığım şehirde devlet hastanesinde tüp bebek yapılmıyor. en yakın ankara var gidebileceğim, orası da 4 saat gidiş 4 saat geliş..yumurta takibi, iğneler falan..git-gel yapamam..çalıştığım için şu durumda izin de alamıyorum..o yüzden devlet hastanesi düşünemiyorum. ilk aşılamamı özelde yaptırdım, 2. yi de büyük ihtimal burda yaptırırm olmazsa yazın tüp bebek için istanbulda iyi bir merkez düşünüyorum..araştırmalara başladım..para biriktirmeye başladık zaten tüp için..10 bini gözden çıkardıkne yapalım..keşke bebeğimiz kendiliğinden gelse de o parayı onun için harcasak..çok paralar gidiyor ama yapacak bişey yok canm..Allahım kolaylık versin hepimize..
sen ne durumdasın şu anda? tüp bebeğe başlıyor musun yakında?
cnm slm naber merak ettim ne durumdasın???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?